Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga alnosa
    po TRURI I MESHKUJVE ?KAQOL FARE !!!!!!
    MOS I FUT TE GJITHA NE NJE THES DERMANO ....
    nuk te leverdis te meresh me trurin e meshkujve!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Po Ty Cte Duhet Me Leverdis Mua Apo Jo TRURI I MESHKUJVE . APO DO MUABET SONTE . PASTAJ SME LEVERDIS TRURI I MESHKUJVE TE TJER PERVEC TRURI I ATIJ QE ME INTERESON MUA ...BESOJ SE E KE TE QART ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 19-02-2007 më 21:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga alnosa
    Po Ty Cte Duhet Me Leverdis Mua Apo Jo TRURI I MESHKUJVE .
    Apo Do Muabet Sonte ...
    normal qe dua muhabet se per kte pue jemi ktu.por ta kisha fjalen qe mos u mer me trurin e meshkujve!!! rrespekte

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    qe te dy palet jane fajtore.Ka raste ku gabimi bie mbi femren por ka raste edhe kur detyrohet me dhune nga nje mashkull dhe ne kete rast e keqja bie mbi mashkullin.Une dua te dal tek individi,fajtore eshte cdo individ qe merret me te tilla gjera dhe e gjen zgjidhje per jeten kete veprim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    me duhet tju korigjoj sepse keto qe bejn te tilla gjera si meshkujt ashtu edhe femrat smund ti quajm njerez.sepse qe te quhesh njeri duhet te kesh normat dhe parimet e jetes.po kto smund ti quajm pervecse kafshe.njera qe shet trupin e saj ( ne rastin kur femra iken me deshiren e saj per te blere lek) dhe tjetri qe abuzon ( ne rastin e meshkujve kur i marin me force)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    amani bre vellezer po hajduti nuk ka faj???

(me hajdutin)e kam fjalen per ata klientet e prostitutave ,nese denohen klientat ne menyrre te rrepte prostitucioni i ka ditet e numeruara,kuptohet duke vendosur edhe nje sistem edukimi efikas ne shkolle familje dhe shoqeri

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Femra eshte NENA.
    Kushe eshte e forte sa ajo ???.
    Ana e mashtrimit te femres, mbase ka shume arsye.
    Ata njerez qe e mashtrojne nje femer shqiptare, dhe e qesin para aktit te prostitucionit, duhet ta dine se kjo nje dite mund te behet Nene dhe ndoshta ta linde nje Skenderbe, qe ta shpetoje vendin. Duhet ta kene parasyshe se perfitimet qe mund tij vijne me kete menyre jane shume here me te vogla se hubjet. Por ka edhe diqka, ate femer e ka rritu dikush, dhe ka vuajtur shume, deri sa eshte bere kaqe, dhe tere mundin e asaj familje e barte krimineli ne shpind , mallkimin e gjithe kombit, dhe arsyes njerezore sidhe te zotit, apo Allahut mvarsishte se si mund tij thone ata. Mos te harroje edhe ate mashtruesi, se perballja me ligjin, eshte vetem qeshtje dite.
    Zote ruaje Shqiperin nga shqiptaret.
    ================================================== ================================================== ================
    KOMBI KA NEVOJE PER NJE FAMILJE TE SHENDOSHE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Mendim i gabuar...Truri i femres nuk eshte 0 po duhet ta dish ta llogaritesh...
    Duhet te jesh pak matematicien i talentuar pasi eshte nje ekuacion teper i veshtire per meshkujt...
    ah moj anushe me duhet te bie kaq shume dakort me ty : truri i femres eshte nje labirinth i ter sa me shume e zbulon aq me shume te nderlikon sa per temen kryesore po u them se"atje ku te ha atje krruhesh"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Te dyja mendoj .......

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga -x-
    ah moj anushe me duhet te bie kaq shume dakort me ty : truri i femres eshte nje labirinth i ter sa me shume e zbulon aq me shume te nderlikon sa per temen kryesore po u them se"atje ku te ha atje krruhesh"
    kjo qe shprehe ti dmth qe eshte fai i femres apo jo?

fajet nuk jane te dy paleve,,,fai eshte i femres qe bje viktime,ne fakt te dashurosh dikend sdo te thot gje,por ajo femer qe arrin te bej dicka shume te ulet, une nuk i them qe ka tru as llogjike,sepse nuk ka,se fundi fundit jeta te duhet se dashurine e gjen perseri.
    une femer jam vete por disa femra ja nxjerin bojen me karakterine e tyre te vogel dhe dobesite qe kan,qe i nenshtrohen viktimave (meshkujve dmth )

edhe meshkujt ku gjejne qyl perse mos me i shfytezuar...........

Dashuria eshte nje livadh ku kullosin nje lop dhe nje gomar........................mua me shtyne se nuk rash.:P
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt?
    Nga Lumis në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 25-09-2010, 17:58
  4. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  5. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •