A eshte femra me memdje leht se mashkulli duke konsideruar qe kaq shum goca ne shqipri genjehen kollaj ne dashuri (ose me te ardhura materiale) dhe perfundojn si prostituta ne itali?
A eshte femra me memdje leht se mashkulli duke konsideruar qe kaq shum goca ne shqipri genjehen kollaj ne dashuri (ose me te ardhura materiale) dhe perfundojn si prostituta ne itali?
Truri i Femres?
Teme e Pavlere derman.
Truri i Femres : 0 + 0 = Dy ZERO.
Te gjithe mund te genjehemi ne dashuri ska ilac kunder saj...Postuar më parë nga lushnjar
Po ne rastin tend nga ana materiale genjehen ata lloj meshkujsh qe i shfrytezojne keto femra ne shumicen e rasteve...
Mendjelehtet per mua jane ata dhe keto femra mund ti quajme viktima te tyre...
Pastaj edhe raste ku femra zgjedh kete rruge ka po ketu mund te them qe jo vetem eshte mendjelehte po plotesisht e verbuar nga lluksi dhe materiali..
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga IL__SANTO
Mendim i gabuar...Truri i femres nuk eshte 0 po duhet ta dish ta llogaritesh...
Duhet te jesh pak matematicien i talentuar pasi eshte nje ekuacion teper i veshtire per meshkujt...![]()
"Carpe Diem"
Po ka shum meshkuj te mbaruar qe xjerrin gocat shqiptare ne rrug po ne fund te fundit femrat jan ato qe perfundojn si prostituta dhe ato duhet ta ken te qart se cfar duan ne jet.
A mund te themi ne se shum femra e perdorin sexualitetin per te permisuar gjendjen ekonimike?
DI_ANA Nuk behej Fjale per Trurin tend derman sepse ti je Burrnesh.![]()
Mund te them qe eshte njera nga arsyet e prostitucionit varferia....Postuar më parë nga lushnjar
Po nuk duhet te jete vetem kjo gje shpetimi...
Nuk eshte e mire te shitesh sepse ne momentin qe e ben nje gje te tille per cfaredo lloj aryeje,mendoj se ke humbur komplet veten,dinjitetin dhe ekzistencen e shpirtit tend....
respekte
"Carpe Diem"
Vertet vajzat zhgenjehen me shpejt nga djemt.Ne rastin konkret ne Shqiperi shume vajza nga qe duan te largohen nga mizeria ose nga ana ekonomike mendojne se do ti "largoji"kjo ceshtje.Por gjithashtu mendoj se djemt jane me te ndjeshem nga vajzat.
Fajtorët janë dy: truri i lehtë i femrës dhe dinakëria e mashkullit!
Këtu nuk kemi të bëjmë me keqbërës, sepse njëra palë dëshiron të fitoj para duke bë qejfe, e tjetra palë dëshiron të bëj para duke shfrytëzuar qejfin e palës tjetër! Dmth, fifty-fifty, edhe qejfi edhe biznesi!
My silence doesn't mean I am gone!
po TRURI I MESHKUJVE ?KAQOL FARE !!!!!!Postuar më parë nga IL__SANTO
MOS I FUT TE GJITHA NE NJE THES DERMANO ....
Krijoni Kontakt