DardanG separi kerkoj falje per ashpersin time, por si te perseritet prap e perseris "gabimin" nuk pranoj kursesi te quhet dikush serb apo proserb duke mbrojt interesat e atdheut dhe popullit ne pergjithsi e jo nji pjes , ju thuni 99% ndrroj baterit e digitronit ju (nese je me ta do me then me hajna tash ka dal fjala te gjith po e qujn hajna, ska te mshefur ma ....ju jeni 10% krejt ministra 40 parti,Postuar më parë nga DardanG
Na jemi 10 milion e kemi 60 ministra se ketu kemi Be ne shtepi e boll po bertasin me ul numtin ....tjeter debat ky....
ju thuni miq i kemi ata ....mos te lutem e di mir une kush asht mik e kush asht "biznismen" nese don mesele po te them opet , per miq skishim vy hiq me ndru turkun....ndoshta me kupton ku du me qit ket kokerr te topit (loja qe luhet me topa te hekurt per toke)....
Me vjen shum shum keq mu dhe gjith popullit qe mbani Albinin Peng si Turku skenderBeun ....historia perseritet se ashtu a ka kur bahen gabime si ne oreracion kur nuk tretet apo hjeket gjandra ajo recivizon ....
Tani te faliminderj qe me lexon te teren megjithese nuk e qoj gjate se se kam menden me te qit hi syve me shkrim se se kam kry ekonomin .....vetem kam talent te nji ananlisti....e kam trashegim...
Nuk jam antare e asnji partie ,politika sme intereson, por e percjelli qka shkon e qka nuk shkon e kur ndegjoj shum reagime ngeative , asht detyrê e imja te "intervenoi" te mos heshti me mir me then...jam perbdryshe ambasadore e vendit tim vendi im asht shqiptaria .te heshtesh asht te marish pjes ne crim!
Mos te kemi moskuptime e ke verejt se une du ta shof atdheun perpara e jo juve se keni hjek 10 vite me brahim rugoven tuj hanger buk e long e tash doni me myt veten me fli !kujdes nese je afer apo mbi katerdhetshin , turqit kan then kerk tert ..kujdes ....edhe na kemi hjek qe ...prej qe jena ik njihere ...ashtu prindet tan tuj e njek te njetin shka ....
Ju po ma permendni rusin ,ate kete ....ju mesiguri e dini qka asht politika ?
e kam pa nji film amerikan per te mos marr shembull te romet apo judet ...edhe ishin do polic e do hajna e nji vajz e bukur...mashkujt jan nga natyra politikana (rom e gjude mos te harroj ta permendi) edhe si me marr njeni nga ata at femer , i thot shokut ti bertiti asaj !!!! shaje, kercnohu ....e une e marr met mir .....
...kjo asht politika .....Franca tha : Kosova dot pamvarsohet e deshti e se deshti serbija e rusia ...ah ah ...duhet me percill ...se dardha e ka bishtin e ket e dim te gjith e Albini po guxon me thon ka bisht dardha e ju po thuni jo more asht dardh amerikane e persosur ska bisht ! pra jam edhe kunder ONG .organi gjenetik i modofikuar...
Kur te bashkohemi te gjith sikur kur u bashkum per flamur, e per donacione(xy) i dini .....ather jemi te bashkuar per nji ideal shtetin e fort te paster edhe ju nuk rrini pa punë edhe populli ben sefa ose asht i fort me shku ne Zyrn me votu ...
flm per lexim shoku DardanG, keshilla du ....kritika du e vandalizem JO as propagand ! se e kam radarin ne zemer ne sy ne shpirt !
Krijoni Kontakt