Close
Faqja 49 prej 77 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 770
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Cool

Citim Postuar më parë nga RAPTISHA
    Te nderuar,

Me pas hi Albini edhe do t'burgosun tjere politik per qeshtjet e veta, psh. per vrasje, vjedhje, kontrabandim te njerzve apo drogave kisha me ia arsyetu do djelmoshave postimet
    ....
    Mir e ke , personat qe vrajn vjedhin ata shtisin te lirê se nuk i kercnohen politikanve te koruptuar por popullit !
    ketu asht problemi ....

"Leht eshte te jesh i mire ,por veshtire eshte te jesh i Drejte" tha fisniku
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Shpirt Dardani Maska e agiimi
    Anëtarësuar
    08-03-2004
    Vendndodhja
    Egzistoj diku!.
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Mir e ke , personat qe vrajn vjedhin ata shtisin te lirê se nuk i kercnohen politikanve te koruptuar por popullit !
    ketu asht problemi ....

"Leht eshte te jesh i mire ,por veshtire eshte te jesh i Drejte" tha fisniku

Po veq ka edhe asi qe meritojn burgun (si psh Albini) kur e dim se kush e financon (te njejtit qe financojn grupin LEGIJA ne serbi nga Spanja).

edhe ju mos u merziteni edhe aq shum se e nshojn e nshojn edhe k'ta veq masi te perfundon procesi 'hah
    tradhetari i kombit te vet ,
    edhe qlirimtarin e therret terrorist ,
    po ashtu si diktatori.

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga agiimi
    Po veq ka edhe asi qe meritojn burgun (si psh Albini) kur e dim se kush e financon (te njejtit qe financojn grupin LEGIJA ne serbi nga Spanja).

edhe ju mos u merziteni edhe aq shum se e nshojn e nshojn edhe k'ta veq masi te perfundon procesi 'hah

Njerz a ka mundesi me m'tregu qesi informata ??? edhe a ku duhet me qel temen e tille,

Kush eshte me Legijan, me klanin e Zemunit, klanin e Kariqve, e Llukes, Ramushit, Limajt, Tahir Zemes, Rugoves...

P.S. 1 kryetar i Amerikes ka thone "mos kshyr shka po bon Amerika per ty, po kshyr shka po bon ti per Ameriken" mos kshyr shka po bon Albini po kshyr shka po fol ti ??? Krejt sikur me 1 kohe do djem t'ri ja bojshin une jam ZKZ ( zbulim kunder zbulim) qeshtu jav kan bo komandantat se nuk kan pas shka me ju bo!!!
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga xHeneta_18..kS
    xHeneta_18..kS shoqe a ki mundesi me mi tregu fuqite e medha ??? Une e kuptova mendimin tond ama duhet me harrnu mendimin tond se po i tregon storiet si n'gjyst si s'di, do ondrra do dishka po t'perzihen sendet...
    fuqit e mdho jon EVROPA dhe SHBA ...paqe e dashni people!!!!!!!!

Bravos, paq sex e dashur e sidomos n'tru ! se ki nevoje per shumim t'trunit !!
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga agiimi

Propagandat mbysin popuj e jo njerz ...ti zotni i mirê.

isha ne pushim per disa kohê e mu kajshin si zakonisht siq din me qajt shqiptart ;
    Rryma po vjen po nalet ashtu uji vjen ndalet mbtetesh me shkum ne kokê, ose tuj marr tahret ...haj mdet ne at moment .....po na prishen frigoriferat e maqinat e ndryshme elektrike .
    pergjigja ime ishte : a jeni ngi me endrra te amerikes ? delni me Albinin e keni me pas te gjith punë, rrym e uj gjerat esenciale per jeten .
    ps.udhtova me me dy djem 18 e 20vjeç kishin marr rrugen e gyrbetit me ndihmu shpis dhe motrave e vllazrive qe androjn muziken familiarisht i shiqoja te ri shtalb te bukur shkonin ne ndertimtari ....oj rini kush kujdest per juve ????????? qe merrni mergimin , me kujtohet fjala qe me than:skam udhtu kurr hera e mar qe dalim nga kosova ...ju thash kujdes , rune shpinden , shum shpejt vjen pleqria me pune te veshtira ne mergim....tani mbeteni ne shtrat duke endrru G Y B E T I N
    ================================================
    Les réligions appartiennent aux hommes mais le Dieu est universel, créatif et mathématique.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 20-03-2007 më 04:32

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

nja dy fjel per raptishin

Ti raptish mos na hec ketu ne forum si kapadai
    tuj marre guxim me shkep ofendime si sakeza,se ernat nuk t`freskojne gjithhere.Ka erna qe te ngrijne n`vend e mozomakeq per ty edhe per fansin tand Albinuqin.

Te flasesh me kete tone per Brarin edhe Deqanasin,
    njerezit me te nderuar te keti forumi,
    eshte si ti biesh kamxhik kokmadhsis tuej..

Kur lexon Brarin&Deqanasin duhesh te ngritesh ne kembe para kompjuterit,
    ndegjove ti koktul?

Sa per Albinuckin,ata qe lavderojne hapun e papushim,dikund e kane nje qellim..Kendej mohon se "une nuk jam me albinin",ne anen tjeter nxjerr hi per goje kur dikush nuk e pelqen vetvendosjen e hamamit!
    Edhe sorra di te kendoj por askush nuk thote: Sa bukur këndon kjo sorre!

Albini nuk di me trus bysen e vogel aty ,po ngritet e kerkon lufte ne paqe.
    Nderkaq kur ishte lufte, kerkonte paqe!!
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Te flasesh me kete tone per Brarin edhe Deqanasin,
    njerezit me te nderuar te keti forumi,
    eshte si ti biesh kamxhik kokmadhsis tuej..

Kur lexon Brarin&Deqanasin duhesh te ngritesh ne kembe para kompjuterit,
    ndegjove ti koktul?
    Kjo është gjëja më qesharake që kam lexuar që nga momenti kur u rregjistrova.

Brari... Brari?? Po pse zotësi është të bësh copy paste artikuj të personave të tjerë e ti sjellësh këtu..

Kurse i dyti... kush është ky Deqanasi?? Kush e njef

Ik or çun ti dhe këta serbët që mbështet.... Pa vetvendosje nuk ka shpëtim tjetër Kosova.

Pse e identifikoni Vetëvendosjen me Albin Kurtin?! Kjo është gjëja më cinike e prej serbi që mund të shkruhet ndonjëherë.

Po ata që mbushin sheshet, po ata që u vranë... ishin serb ata ëëëë??? Ikni mër bëni çiçin.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Arb
    Keta "CA" jane nja 2000-3000 drogagji/zagargji. Populli ka thene fjalen e vete rreth Pakos. Shqiptaret i besojne miqve nderkombetare, i besojne atyre qe u dhane voten.

Shporru mër serb që këtu... ça shqiptari je ti... ti je serb... edhe emrin e ke përgjysëm dhe posht në vend të ta shkruash shqip e ke shkrujt si miqtë e Serbisë.

Shporru serb

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    vertet logjike te shendosh paskeni ti dragutin me shoket tuaj...

me quani mua serb pse me dhemb zemra per dy te rinje shqiptar, dy vllezer qe nuk arriten ta gezojne lirine e arritur nga mundi dhe gjaku i bijeve me te mire te kombit?!?

une jam aq serb, saqe do te ndjeja dhimbje madje edhe per juve qe po me quani serb, nese neser ose pasneser vriteni nga ndonje polic ukrainas, grek apo ndonje polic tjeter nderkombtar, qe ndoshta mezi nuk pret ti jipet rasti ta "hjek" ndoj shqiptar.

per mua albin kurci eshte drejtperdrejte pergjegjes per vrasjen e protestuesve...
    kur fton njerez te dalin ne rruge duhet kujdesesh edhe per sigurine e tyre, por edhe per sjelljet e tyre. aq me teper atehere kur dihet qe jo te gjith ata polic qe do te dalin perballe jane njeherit edhe miq te shqipetareve!
    shihemi n´gjykate

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488

Sa per Albinuckin,ata qe lavderojne hapun e papushim,dikund e kane nje qellim..
    ]
    kudes RTP se as ju nuk keni te drejt te fyeni emrin e dikujt qe e hjef historia dhe politika dhe POPULLI shqiptar !

Albini e shenoi emrin ne Histroin e shqiptarve si atdhetar i madh pa kurfar interesa personale pos dashurin ndaj atdheut dhe dashurin e nji poplulli qe vuan ne dekada nga armiqet e njipasnjishem qe nga Rroma e deri me sot !

vetvendosjen e hamamit!]
    O MarkMuharrem ....gjamin se don kishen se don kend hamamin e don kur sja don te miren atdheut ? Albini kerkon kjart,Atdhete te pa coptuar,nji popull te lumtur , punê per te gjith e jo 10%, kerkon qe kishat te jen shqiptare se jan shqiptare ....

Edhe sorra di te kendoj por askush nuk thote: Sa bukur këndon kjo sorre!!
    Sorra nuk kendon por sorrit sikur ju psh .....

Albini kerkon qka asht me se miri per shqiptar dhe bindu njiher e pergjithmos se Albini asht shqiptar me zemer e jo me biznese .......

RTP si nuk ju dhemb zemra qe shqiptaret 8 vite pas lufte flejn ne burgje serbe ???? kush i permend ata ? ....
    Ju qe sjeni me Alinin skeni te drejt te flisni per te !

Propagandat e kqija shkatrrojn popuj andaj nuk ju ndegjon askush RTP.

isha e habitur kur Atisari tha: ska ma negociata po vetvendosje hahahahaa ishte lodh edhe ai apo nuk kishte mu pare mi shetit ekipin negociator apo mendoi qe Albini asht i menqur ...une kam fol me kundershtar te Albinit e pranojn qe e ka me vend dhe se asht shum i menqur ..por problemi me thojn e kan nji vend te art te punes ...

Mos folni per nji njeri qe don Atdheun dhe popullin se nuk keni per te qen krenar kurr por te shtypur nga fuqit e "mela"qe dojn strategjin dhe tragjedin tonê.

Faqja 49 prej 77 FillimFillim ... 39474849505159 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •