Close
Faqja 9 prej 77 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 770
    i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Ata po masakrojnë popullin tonë,, duhet të bëhet e ditur të gjithë botës se UNMIK po bën masakra mbi popullin shqiptar.
    Nuk po masakrojne popullin. Po u pergjigjen atyre qe duan dhune.

Keta zagaret e Vetevendosjes, para se te proklamojne se po mbrojne vullnetin e popullit, ata duhet qe me ne fund te pranojne se njohin dhe respektojne vullnetin e popullit.

Deri me tani ata kane mbajtur anen e Shkijeve, te cilet ashtu sikur njerezit e Vetevendosjes, nuk kane njohur vullnetin e popullit te Kosoves, qeverine e dalur nga vota e tij.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    1-Q'fare lidhje ka protesta me ate te Mitrovices qe zhillohet qe

zhillohet vetem nje dite pase saje?

2-A mendoni se grupi qe ka vedosur per te dyaj protesta eshte i

njete?

pasi ka te njeten perbajtje?

3-serbet ne Mitrovic te premten e kundershtoni Planin E

Nderkombetarve Se nenkupton Te Gjitha Elemente E Pamvarsis Se

Kosoves.

Dhe Thirnin Kosova Metohi ,pra Nje Krahin Ne Vartesi Te Serbise.

4-Organizata E Albin Kurtit & Demacit Ka Kundershtuar

Nderkombetaret

Pa Dhene Asnje Alternative .

5- Pse Parullat E Djeshme Ishin Kundra Nderkombetareve.

6-a Mendoni Se Po Te Mose Ishin Nderkombetaret Millosheveqi Do Te

Largonte Trupat Pushtuse Qe Zhvilluan Genocit Ne Kosove Per 19

Vjete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 11-02-2007 më 01:02

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga vudi
    Te jesh sot me grupin negociator duhet ta dish pse, e ketu jane dy arsye, sepse mund t'a kesh diken te familjes ne ate grup te mallkuar qe po i shet rojet tona, dhe e dyta se nuk je shqiptar per vete faktin qe e perkrah kete grup, me ç'rast eshte nje grup antishqiptar
    Une nuk e kam askend te familjes ne grupin negociator, e sa i perket a jam shqipetare a jo kete nuk e di!!!! do te beje mire kete te ma thoshe kur te ishim afer njeri tjetrit dhe ateher do te diskutonim me mire kush eshte shqiptare.
    Une ne ate grup kam perfaqesuesit e popullit tim, ku qytetaret e ketij vendi te shenjte (53%) i votuan ata dhe ia lane ne duar atyre.
    E sa i perket vetevendosjes ajo ka 0,5 % te popullit por edhe ata i ka manipuluar duke shfrytezuar paaftesite e tyre si dhe duke u thirrur ne atdhetarizem. Kush na ka mbetur atdhetare ke Kosove!!!! Ata qe nuk dijne asnjehere ne jeten e tyre qe kane bere rezistence me te forte se ngritja e dy gishtave dhe pastaj ikja ngo policet.
    Dikush del e thote se grupi negociator po e shet Kosoven dhe tash ne duhet ti besojme, pra ne te frikesohemi nga Ramush Haradinaj i cili jo vetem jeten e vet e shkriu per kete toke por edhe gati te gjithe familjen la aty, ne sot ti bashkohemi Albin Kurtit, duke e quajtur ate dhe shume te tjere ne radhet e tyre tradhetare te cilet shesin ose e copetojne Kosoven.
    Une nuk them se Vetevendosja nuk duhet te egzistoj sepse realisht une edhe pres qe ne Kosove te kete njerez me prirje te tilla ekstremiste, por jo tani ne tu japim gjithqka atyre dhe te tjeret ti quajm tradhetare.
    Ata edhe duhet te protestojne por jo edhe te thyejn xhamat e qeverise qe kam zgjedhur une, qeverise qe eshte ndertuar me parate e takses time ti thyej Albin Kurti me shoke, kjo nuk tolerohet.
    Ti ke te drejte te protestosh por ske te drejte te me demtosh mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jimmi_1978 : 11-02-2007 më 01:04
    Barca

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049

Dhunë në protestën në Prishtinë

(Marre nga BBC Shqip)

Policia në Prishtinë ka përdorur gazin lotsjellës ndaj disa mijëra protestuesve që kundërshtojnë propozimet e të dërguarit të OKB-së për Kosovën, Martti Ahtisaari.

Rreth pesë mijë protestues thërrisnin: "Jo negociata. Vetvendosje" duke kërkuar referendum për pavarësinë e Kosovës.

Protesta e organizuar nga Lëvizja qytetare Vetvendosja, filloi e qetë, por më pas filluan përleshjet kur një kordon policie u përpoq të pengonte marshimin e turmës në një rrugë pranë ndërtesave qeveritare.

Korrespodenti i BBC-së në Prishtinë njofton se policia ka përdorur gazin lotsjellës për të shpërndarë turmën.

Nuk ka pasur informacione zyrtare për të lënduar apo për të arrestuar, por korrespondenti i BBC-së ka parë disa protestues të lënduar e të përgjakur dhe dhjetra vetë që janë kapur nga policia e janë futur në makinat e tyre.

Protesta ka filluar pak pas orës 14 me një marshim prej lagjes Payton, ku ndodhet selia e Lëvizjes Vetvendosja, drejt sheshit Nënë Tereza, ku protestuesit janë ndalur për të dëgjuar fjalimet e udhëheqësve të kësaj proteste.

Protesta ishte e qetë deri në momentin kur protestuesit kanë provuar të thyejnë barrikadat që kishte vendosur policia para ndërtesës së Teatrit Kombëtar për të penguar marshimin e demonstruesve nëpër rrugën që kalon përbri ndërtesës së qeverisë dhe të parlamentit.

Protestuesit kundërshtojnë propozimet e Ahtisarit duke thënë se ato nuk plotësojnë kërkesën e popullsisë shumicë në Kosovë për pavarësi dhe e lënë Kosovën nën sovranitetin e Serbisë.

Protestë e serbëve në Mitrovicë

Më shumë se 1000 serbë zhvilluan një protestë në Mitrovicë të premten kundër planit të OKB-së për të ardhmen e Kosovës.

Shumë nga protestuesit në Mitrovicë valëvisnin flamujt serbë kuq, blu dhe të bardhë.

Të tjerë mbanin pankarta që thonin: "Ne nuk e dorëzojmë Kosovën" dhe "Rusë na ndihmoni".

Folësit në miting dënuan propozimet e OKB-së duke thënë se ato i japin popullsisë shqiptare çfarë duan - pavarësinë për Kosovën.

Një folës tha se OKB-ja po planifikonte t'i kthente enklavat serbe në "rezervate indiane".

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga AAAA
    1-Q'fare lidhje ka protesta me ate te Mitrovices qe zhillohet qe

zhillohet vetem nje dite pase saje?

2-A mendoni se grupi qe ka vedosur per te dyaj protesta eshte i

njete?

6-a Mendoni Se Po Te Mose Ishin Nderkombetaret Millosheveqi Do Te

Largonte Trupat Pushtuse Qe Zhvilluan Genocit Ne Kosove Per 19

Vjete.
    Jo une nuk mendoj qe jane te njejta edhe pse une nuk dyshoj ne qellimet e mira te Albin Kurtit e di se eshte patriot dhe e qmoj por tani nuk eshte koha e ekstremizmit radikal, ne e kemi pasur nje rruge tjeter qe lutem to mos kemi me, por ajo rruge perfundoi ne rambuje kur ne u deklaruam per negocim dhe jo dhune.
    Tek protesta e serbeve ne mitrovice nuk ka pasur dhune sepse ata nuk i hoqen barrikadat e policise, ndersa Vetevendosja e beri. Pra per kete shkak u perdor dhune kunder tyre, per te ndalur dhunen.
    Me police nuk negociohet ne raste te tilla, sepse polici nuk negocion ai merr urdhera, dhe qytetaret duhet ta dijne kete, nese iu thuhet te mos kalosh kete vije askush sduhet ta kaloj.
    Une shpresoj qe ''endrra'' e Vetevendosjes te realizohet pa pasur nevoj te perdoret dhune. Tani kur po permendim endrren e Vetevendosje ajo po merr te gjitha meritat e kesaj endrre po ne si shqiptare qe jemi dhe me kete mentalitet qe kemi na pelqen qe qellimet dhe idealet tia adresojme grupit qe ne gjindemi.
    Ata qe jane ne vetevendosje do te thuan qe ne e deshem me se shumti lirine, ata qe jane ne LDK thojne ta dergojme deri ne fund amanetin e Presidentit Rugova, si duket me te pazhurmshmit jane ata qe luftuan per kete toke, ata si duket e kane kuptuar se nuk mjafton te thuash por duhet bere per ate.
    Te kujt do te jene meritat per shtetin e ardhshem te Kosoves?
    Une mendoj te te gjith popullit te Kosoves
    Barca

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Protesta ishte e qetë deri në momentin kur protestuesit kanë provuar të thyejnë barrikadat që kishte vendosur policia para ndërtesës së Teatrit Kombëtar për të penguar marshimin e demonstruesve nëpër rrugën që kalon përbri ndërtesës së qeverisë dhe të parlamentit.
    Fjala e këtij gazetari apo gazete nuk ka kurrçfarë vlere në krahasim me ato që shihen me sy, dhe në krahasim me fjalën e atyre që përjetuan vetë këtë gjë.
    Nuk ka pasë asnjë përleshje mes protestuesve dhe policëve. Ka pasë terror të ushtruar nga dora e policëve, kundër rinisë tonë. Janë ba masakra se ato ndryshe nuk mund të quhen.
    Veprimet e policëve ishin shtazarake, me tërë brutalitetin rrihnin këdo që u tekej.

Protestë e serbëve në Mitrovicë

Më shumë se 1000 serbë zhvilluan një protestë në Mitrovicë të premten kundër planit të OKB-së për të ardhmen e Kosovës.

Shumë nga protestuesit në Mitrovicë valëvisnin flamujt serbë kuq, blu dhe të bardhë.

Të tjerë mbanin pankarta që thonin: "Ne nuk e dorëzojmë Kosovën" dhe "Rusë na ndihmoni".

Folësit në miting dënuan propozimet e OKB-së duke thënë se ato i japin popullsisë shqiptare çfarë duan - pavarësinë për Kosovën.

Një folës tha se OKB-ja po planifikonte t'i kthente enklavat serbe në "rezervate indiane".
    Po ti ja ke idenë se ku shtrihet Kosova.
    A ke qenë ndonjëherë apo vetëm e ke pa në hartë.
    Me çfarë të drejte mundohesh të krahasosh lëvizjen që kërkon VETËVENDOSJE, me ca mbeturina sllave që erdhën këtu si kolonizatorë pas L2B??

Me çfarë të drejte Kisha pajiset me privilegje sikur të ishim shtet feudal.
    Parameno Kisha ortodokse nuk u dashka të paguajë tatim e as doganë për rakinë, venën e kuqe, qirat dhe temjanin që e importon nga jashtë shtetit.
    Përse mos t'a blejë në Kosovë??
    Përse të mos paguajë tatime doganë??
    Privilegjet kanë përfundue me periudhën feudale, sot jemi në shekullin 21, nuk ka privilegje për askënd, duam demokraci.

Sipas pakos së Ahtisarit fshatarët shqiptarë nuk mundin të shkojnë t'i punojnë tokat e tyre sepse ato gjenden pranë kishës dhe në këtë rast traktori do e zgjojë nga gjumi atë popin mjekër-palarë.
    Jua them edhe njëherë, këto janë privilegje feudale të kohës së mesjetës, zgjidhini a doni mesjetë a doni përparim.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS
    Llugu pa p,
    Nëse je ardhë të tallesh me mua, po t'a përkujtoj se këtu është forum, talljet praktikoi me motrat tua meqenëse vuan nga kompleksi i Edipit. Nuk ke nevojë të përmendësh emra fare. Thjesht përgjigju me fakte dhe bindu në atë që të shohin sytë.

Pse cfare ke menduar ti dhe ata qe mendojne si ti, se Kosova do te behet nje bananostan?
    Unë nuk pe disha çka është ky bananostan, më pëlqen biseda me ty sepse po mësoj gjëra të reja.
    Nëse e ke fjalën për atë turmën e shteteve që përfundojnë me nga një -stan në fund, po të themi se ne vetëm jemi ashtu qe 7 vite.
    Politikanët tanë janë ca anadollakë, që nuk e kanl harruar zakonin e vjetër të baballarëve të tyre turq që të vjedhin popullin tonë.

Jo more Llugu Kosova qe ne vitin 1999 ka hyre ne rrugen e pakthyeshme te ndertimit te shtetit ligjor
    T'a përsëris Llugun, lërjau motrav tua se u duhet atyre, këtu po flasim për tjetër temë e jo për lugje e brigje.
    Ndërsa nga e 99 dihet se në çfarë rruge ka hyrë Kosova, korrupsion papunësi, vrasje të njerëzve të varfër, shkelje e vlerave të luftës, varfëri, vjedhje, pallavra politikanësh, nuk ka asgjë për të lëvduar. Asgjë.

Me vjen keq per ata te rinj qe jane gjymtuar, ashtu sic me vjen keq dhe per policet e gjymtuar, por kjo eshte beteja e ndertimit te demokracise!
    E shikon veten çfarë fjalësh lëshon nga goja e nuk e din se çfarë flet.
    Sipas teje rinia shqiptare qenkan piunë për të ndërtuar ty shtetin??
    Si po u krijoka shteti demokratik duke gjymtuar protestuesit e qetë??
    Protestuesit që kërkojnë të mos ndahet Kosova e të mos kolonizohet. Ty nuk të vije keq aspak mos luaj këtu rolin e gjynahut.

Kosova nuk po ndahet e as qe do te mund te ndahet, por ajo po ndahet ne fakt nga e kaluara e larget dhe e afert, po ndahet nga bota e krimit shteteror sllav por dhe nga bota e perpjekjeve te disa njerezve qe duan ta kthejne ate ne nje bananostan ku ligji te merret ne dore nga njerezit e rruges!
    Njerezit e rruges e marrin ligjin ne dore vetem ne vendet pa shtet!
    Policia nuk doli kunder popullit (nuk duhet quajtur popull por protestues) por doli ne mbrojtje te ligjit dhe te rendit! Kjo eshte detyre!
    T'a ****** kryet more Dragan, për çfarë ligji po më flet ti mue, kur i ke sytë në ballë e nuk e sheh se çfarë ka ndodhë me popullin shqiptar që ti e konsideron tandin. A i ke sytë në ballë bre? Kqyri fotot pak çfarë masakrash kanë kryer policët e tu që "mbajnë rendin", kanë hedhur plumba gome kundër njerëzve që nuk bënin asgjë thjesht protestonin në mënyrë të qetë. Në mënyrën më vandale këta policët e tu hidhnin me qindra boca të gazit lotsjellës, kundër popullit që protestonte qetë.

Ndersa UNMIK dhe KFOR o LLug jane ato krijesa qe u bene shpetimtaret e Kosoves, ne kohen kur Kosova kishte 1 milone njerez te debuar, mijera te tjere te masakruar e te perdhunuar, mijera shtepi te djegura e te rrafshuara.

Kesaj i thone mosmirenjohje!
    Ky KFORi yt e UNMIKu yt, shiko si i rrahin shqiptarët, mer shoq, ata është dashur të shkojnë të okupojnë Serbinë sepse Serbia ishte agresore, ashtu sip bënë me Gjermaninë pas L2B, por ata erdhën këtu sepse u pritë ju Draganat e rugovat e dacat, ju ua treguat rrugën që të vijnë këtu t'iu ndihmojnë ju anadollakëve për të shtypur popullin shqiptar.

UNMIK dhe KFOR nuk ikin nga Kosova pse do ti dhe taborri yt enveristo-komunist qe desherojne ta kthejne Kosoven ne nje vend perplasjesh dhe hakmarrjesh politike te tipit Hamaso-Al Fatah (edhe Rusia e Serbia kete e desherojne) apo ne nje vend ku te ulet kembekryq krimi i te gjitha llojeve qe gjalleron ne boten e sotme.
    UNMIK dhe KFOR nuk largohen sepse në bashkëpunim me ty dhe ju të tjerët po shesin femrat si prostituta npër shtëpi publike, po shesin drogë, po vjedhin paratë e popullit, e kanë bërë këtu një çikago të dytë, prandaj nuk duan të heqin dorë nga kapitali, edhe ju anadollakëve nuk ju konvenon që ata të largohen sepse do t'a humbnit bukën.

Modelet tuaja bolshevike apo format e tjera primitive te qeverisjes klanore, jane te destinuara te deshtojne ne Kosove e kjo eshte ajo qe ty nuk te pelqen!
    Përsëri të them, fyerje të tipit të këtillë praktikoi me nënën tënde meqë vuan nga kompleksi i Edipit. Nuk ke nvojë askënd t'a quash bolshevik, së paku jo ata që i kanë sytë hapur e shohin se çfarë po ndodh.

Mirepo edhe ti do te ndryshosh e do te behesh me normal se sa je sot!
    Unë jam shumë normal, por nuk jam anadollak që e shtyp shqiptarin, sikur je ti me atë taborrin tënd të prapambetur.

Babai im o Llug nuk mundi te vije ne vendlindjen e tij per 41 vjet dhe perhere me thoshte se vetem me lufte clirohet Kosova e ate dite qe do te clirohet do te shkoj ne kembe. Dhe ashtu beri ne qershorin e vitit 1999!
    Ishte 12 vjec kur e pa per here te fundit Kosoven dhe qe nga ajo dite e vitit 1948 atij nuk ju hoq nga mendja kurre Kosova, femijeria, shoket, miqte.
    Keshtu qe ai nuk pati rast te pergjakte Kosoven sipas urdherave te Beogradit!
    Hajt mos na kallëxo këtu përralla, se po kallxon qëndrimi yt se çfarë pjelle je ti.
    Me të vërtetë nuk pati rast??
    Të paska mbetur zhig.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    vertete eshte per te na ardhur keqe te gjithve se po te ishin keto nderhyrje policore ne veri te Mitrovices, atje ku strehohen te gjithe kriminelet serbe, thot njeri, mire ua kane bere po vetem mbi shqiptaretpo bie gjithemon dajaku, pa u ndalur, si ne lufte si ne paqe, njesoje....
    Edhe ne shtetet demokratike kam pare pergjakje ne mes veti, ketu para do dite zjarrefiksit manifestuan per pune te tyre kur erdhen forcat policore e i rrafen e i pergjaken te mjeret, meqenese te dy palet mbanin helmeta por zjarrfiksit se meritonin nje gje te tille kur dihet se sa jane humanë...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-02-2007
    Postime
    16
    pllugu
    i/e regjistruar

talljet praktikoi me motrat tua

lërjau motrav tua se u duhet atyre

me ty dhe ju të tjerët po shesin femrat si prostituta

sipas teje ne kosove ka 10. apo 20.000 shqiptare... nuk duhet te komentoj, sepse nuk do te kete rezultat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528

Albin revolucionari- Che Guevara i Vuthajve

Kur flitet për Albin Kurtin ,duhet të keni parasysh se Albini është një prodhim Hibrid ( kobure në dorë të tjetër kujt ) ,që dje e tregoi edhe pjesmarja e Adem Demaçit dhe Fazli Veliut nga Ilirida .

Albini zanafillën e demostartave ( si mjeshtri -zanat ) e ka që kur drejtoi demostarat me Bujar Dugollin nën hyqmin e Baton Haxhiut në kohën e sllobodanit .
    Për këta demostrata -të atëheshme ,gazetari Baton haxhiu ( që ishte edhe miku më i ngushtë i Jakup Krasniqit dhe Fatmir Limës gjatë kohës së luftës = në shtabin politik të UÇK-së ) ,në dëshminë e tij në Hagë ndaj milloshit ,botërisht tha që ata demostarata ( të vitit në Kosovë ) ishin të inicuara dhe kordinoheshin nga ministri i punëve të mrendshme të sllobodanit - stanishiç .

Pra ata demostarta ishin të tilla ,që prisnin sikur shpata me dy tehe .

Ndaj botës paraqiteshin si demostrata kundër pushtetit sërb e në të vërtetë kishin për qëllim zhdukjen ( vrasjen fizike ) të presidencës dhe presidentit të Kosovës të ndjerit Dr. Rugovës .

Po edhe këta demostarata të djeshit ,ishin po në të njetin skenar :-
    gjëja kundër Pakos së Athisarit ,por Albini vetë me gojë të vetë dha urdhërin / thirri që të hyhet me dhunë në institucione -sulmohen/dhunohen fizikisht ministritë / institucionet e dalura nga vota e popullit .

Së pari demostarta nuk ishte legjitime ,se ishin pa leje ,pa platformë të parqitur në organet kompetente ,se Albin djali nuk respekton Institucionet e shtetit të Kosovës ,
    Dhe së dyti ,thua se është diku në bjeshkët e Vuthajve ( në livadhe të babës së vet ) ,me komanda alla staliniste ,bjerni ti marim institucionet!!!

Çdo veprim ka një qëllim ,por edhe për ate veprim duhet respektuar regullat e lojës ,nëse mendojmë të formojmë shtet ,sikur e gjithë bota .

Dajakun që e hëngrën dje e patën hak ,por po duket që nuk hëngrën edhe aq sa duheshte të hanë .

P.S.
    Harova të them ,përse nuk doli në ata demostarta edhe tutori i Albinit- Rexhep Ikona Qosja ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faqja 9 prej 77 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •