Close
Faqja 69 prej 77 FillimFillim ... 19596768697071 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 770
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga Dragan
    Aty ka të bardhë sepse nuk ka "burra" me mustaqe, me "qyrka" të Natradinit dhe c´është me rëndësi nuk ka pllugje të ndryshkura, gunga gunga, të maruara në kovachanet serbe të mbetura që nga koha e Serbisë!
    O shka, o shkavell, o sërrb i flliqtë.
    Boll e flliqe gojën tu hangër ***, ti duhesh t'ia dish për nder këtyre të forumit qëmpo të lënë këtu të shkruash, seps ekëtu nuk e kanë vendin serbët.
    Por edhepse je serb, këta po të lejojnë, s'paku mos keqpërdor mikpritjen e këtyre të shkretëve.
    Unë mjaft mirë të kërkova të citosh nga Pakoja ku qenka bardhë?
    Cilat fjalë? cilat nene?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk ndjehet deshprim! Më keni keqëkuptuar! Unë nuk kam qenë kurrë nihilist dhe as pesimist, përkundrazi kam qenë optimist kur ishte fjala të eardhmja e Kosovës! I deshpruar kam qenë kur kam dëgjuar nihilistet dhe pesimistët!
    Ti nuk je nihilist e as pesimist po ti je shkja i shumadisë. Po e kundërshton Vetëvendosjen dmth po dëshiron që Kosova të ndehet, që popullit toonë t'i mohohet e drejta e vetëvendosjes dhe përfundimisht keni dëshirë t'a ktheni Kosovën nën Serbi.
    Tpu sërrb i flliqtë.

Unë e dij se Pavarësia e një kombi nuk i sjellë atij skllavërinë, por lirinë, por ju po mendoni të kundërtën!
    Ti e din se Pvarësia e mbikqyrur është robëri e popullit. E ti mendon ashtu qysh të mësojnë baballarët e tu në Beograd.

Përse?! Nuk e di?! Këtë e di fort mirë, por shtihesh sikur nuk e di!
    Kombet e vogëla dhe të lëna pas dore, sic janë shqiptarët, nuk kanë forcë(ekonomike, ushtarake, të ballafaqohen me shtetet më të forta ushtarakisht, por sidomos kundër atyre shteteve që kanë përkrahjen tradicionale nga ndonjë a më shumë fuqi të mëdha!
    E tash po e kryen punën e shkjaut taman.
    S'po të mjafton propaganda kundër Vetëvenbdosjes, tash ia nise edhe me propagandë anti-shqiptare se ne "qenkemi të dobët".
    Adem Jashari nuk e pyeti askënd kur filloi luftën. Ai filloi luftën sepse vullneti i tij ishte liria.
    Pse je i dobët ti, dhe fshihesh pas dimijave të grues tënde, të tjerët nuk janë si ti.
    Tpu sërrb i flliqtë.

Edhe dicka du të thëm(ta përseris)! Kosova, pas më shumë se dy mijë vitesh, është në prag të Pavarsisë të saj! Kjo është një mrekulli, ndaj mos shiqoni me mikroskop, mos nxirrni bishta e mos coni pluhur! Logjikoni! Pas dy mijë vitesh Kosova serish, sërish shtet!
    Ku po e sheh atë shtet o budallë, o sërrb i flliqtë.
    Po çfarë mikroskopi, hej, po Pakoja e Ahtisarit po shihet me sy të lirë pa mikroskop hiq, ajo komplet është e zezë. Asnjë fjalë e saj nuk është e mirë, kështuqë nuk më duhet fare mikroskopi.
    Tpu sërrb i flliqtë.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga DardanG
    .

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Cfarëdo që të shkruaj kundër meje pllugu ai është në listën time të injorimit ndaj dhe as që më intereson! Të gjitha pllugjet, shatat e lopatat, kazmat dhe vegëlat e ndryshme të prodhuara në kovachanet Made in Serbia, janë për mua të injoruara! Fatkeqësisht ka ende sosh nepër Kosovë, ndonëse i ka kapur ndryshku dhe malli për të kaluarën, kur ishin të pakonkurent në tregun e Kosovës! Fatmirësisht tash është ndryshe dhe tregu i Kosovës injoron shatat e lopatata dhe sidomos pllugjet Made in Serbia!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Sefa

Po mor zotri, une po te besoj se levizja Vetevendosja ka program,
    .Njerzit qe jane ne krye te ketyre institucioneve,te mir apo te keqij, nuk kan zbritur nga Marsi por jan aty sepse populli ua besoj mandatin.

Une shume mir dij te beje dallimin e nje levizje me emrin Vetevendosje nga Vetvendosja si e drejte popullit per te vendosur vete per fatin e vete.

E keto te dyja nuk jane e njejta gje. .
    Pa ju kundershtruar shoku Sefa te them keshtu, populli votoi per keta njerz asht fakt keshtu populli e respektoi ligjin qka kerkojn politikanet tonê .
    Po politikanet ton jan ba sikur Lila .
    tash po ta tregoj ty e nde te lexon edhe Dardan me qat G mbas meselen time.

Ja kishin vra burrin nji nuse te shkret e ajo donte me u hakmarr e njoni kish than , vetem merrum mu se un ta nxjerri gjakin e burrit , ajo e mur at qyqan me fjalë shum e pune hiq ! Mbas tri viteve ajo e mur pushken ne krah duke then : "Prit nji vjet prit tri vjet puska Liles hiq spo kerset "edhe politikanet ton e muren nusen e mirê u knaqen tuj u knaq po pushka e tyre spo kerset ! a me qata 10 % qe jan te knaqur dojn me than OK JO JO !

....
    ..Mos harro sefa jem se 80% te pa knaqur jon ....maqupt po flasin ne Tv e shkit e turqit e populli jo valla veq 10% qe jan VIP....po
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    [QUOTE=Dorontina]
    tash po ta tregoj ty e nde te lexon edhe Dardan me qat G mbas meselen time.
    Përfaqësuesi serb njëherë shpifi në Lidhjen e Kombeve se gjoja "shqiptarët janë njerzë me bishta"(!), por cfarë përgjigje të menjëhershme mori nga Noli! Por, sic thonë, nejse...!
    Ajo G pas emërit Dardan është shkronja e parë e mbiemërit tim, pra që do të thotë Gurrabardhi, Pra Dardan Gurrabardhi! Këtë ta kam treguar edhe njëherë, por... Me gjasë ti Doruntinë, por edhe njëfarë "E panjohura"keni deshirë që mbiemërin ta kemi përpara e emërin mbas, domethën sikur shkijet, apo shkinisht!
    Pra shqiptarët e kanë mbiemrin pas dhe emërin përpara! Më vie keq, por nuk kam mundësi që edhe emër edhe mbiemër t´i qes përpara, pra dy shkronja përpara, kjo është e pamundshme.
    Doruntinë! Do të ishte e mirëseardhur të dëgjonim nga ti cfarë ke mësuar nga ato seminaret e atij Universiteti të "famshëm" e jo të tregosh mesele që na kanë dalur për hundësh! Nëse ai Universitet mësoka vetëm mesele, atëherë vaj halli për ty dhe për të gjithë seminaristet që mësojnë aty! Më mirë do të ishte të tregoje dicka të mencur nga ai Universitet, por...U bënë edhe gratë të tregojnë mesele! Se pak i kishim burrat me mesele e rrotulla, tashmë edhe gratë! Vaj halli për ne!
    Pasiqë është të puna e meselës, dhe vetëm kështu merr vesh ti, pra me rrotulla meselesh, atëherë po ta tregoj unë një! Njani kishte pasë shumë deshirë në Odë burrash, por goja e mendja nuk ia prente fare! Një tjetër i tha se ai që do të hyjë në Odë dhe të tregohet burrë i dijshëm duhet të dijë mesele. Ky farë burri i botës, e mësoj një mesele përmendsh dhe një ditë ia mësyeni Odës dhe turr në Ballë të Oxhakut! Burrat tjerë, pleqnarë, po e këqyrin njani tjetrin dhe atë dhe nuk banë za! Dikur, njanit i krisi dhe e pyeti, t´i more Doruntin, e zune Ballin e Oxhakut dhe këtu kaq shumë pleqnar! Ia zure vendin tjetrit! Por Doruntini nuk u zu aspak ngushtë dhe pa një pa dy ia ktheu: Paj edhe unë dij një mesele! Një mesele nuk mjafton more Doruntin, duhet të dish shumë dhe duhet të dish kur asht reni t´i thuash, ia priti tjetri!
    Dhe unë do ta komentoj meselen tane, Doruntinë!

Ja kishin vra burrin nji nuse te shkret e ajo donte me u hakmarr e njoni kish than , vetem merrum mu se un ta nxjerri gjakin e burrit , ajo e mur at qyqan me fjalë shum e pune hiq !
    Nëse asaj nusës së "shkretë" ia kanë vrarë burrin që aq shumë e deshti dhe që do të nxirrte gjak për të, atëherë ajo nuk do të martohej kurrë, e aq më pak me një qyqan, por do e nxirrte menjëherë gjakun! Por, nusës nuk i paska mbetur fortë për burrë të parë e as për të dytë, por paska kërkuar një të tretë, apo një të katërt, ose të gjitha ato vrasje kanë ndodhur për dikend që sillet si hije rreth dritarës së saj dhe ndonjëherë futet andej nga dritarja e hapur!

....
    ..

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE=DardanG]
    Citim Postuar më parë nga Dorontina

Ajo G pas emërit Dardan është shkronja e parë e mbiemërit tim, pra që do të thotë Gurrabardhi, Pra Dardan Gurrabardhi! Këtë ta kam treguar edhe njëherë, por...
    flm per sqarim se pasna lexuar edhe pse ma paske sqaru ok , nuk e kisha per te qeshur por per te ngucur , po burii mir nuk lexon as mirê ...nejse de...po e lojm me kaq.

Me gjasë ti Doruntinë, por edhe njëfarë "E panjohura"keni deshirë që mbiemërin ta kemi përpara e emërin mbas, domethën sikur shkijet, apo shkinisht!
    Pra shqiptarët e kanë mbiemrin pas dhe emërin përpara! Më vie keq, por nuk kam mundësi që edhe emër edhe mbiemër t´i qes përpara, pra dy shkronja përpara, kjo është e pamundshme.
    nuk mund te pergjigjem ketu se shum dobt ky shkrim...
    Doruntinë! Do të ishte e mirëseardhur të dëgjonim nga ti cfarë ke mësuar nga ato seminaret e atij Universiteti të "famshëm" e jo të tregosh mesele që na kanë dalur për hundësh! Nëse ai Universitet mësoka vetëm mesele, atëherë vaj halli për ty dhe për të gjithë seminaristet që mësojnë aty! Më mirë do të ishte të tregoje dicka të mencur nga ai Universitet, por...
    Po me shum qef dot flas qka mesoj ne universitet ne shetije me grup ne konferanca te ndryshme ....une ndaj mesimin dhe dijen me bashkatdhetar te mij e besoj qe je edhe ti ....por siq thojm ne ketu ne Universitet,qdo Natyrê kostumin e vet ...ose qdo gja ne kohen evet une di edhe me tutje , mu smund te me lidhesh me fjalê .

U bënë edhe gratë të tregojnë mesele! Se pak i kishim burrat me mesele e rrotulla, tashmë edhe gratë! Vaj halli për ne!
    Mos i nenqmo gratë se gruja ka qit pushkë per burr e ti masi spe dike at mesele , vaj halli per ty se gratë e mira jan baraz me burra.Nji burr i mir i ka nji kosh pare e nji gru e mir i ka nji kalê pare pra me dy kosha ...

Pasiqë është të puna e meselës, dhe vetëm kështu merr vesh ti, pra me rrotulla meselesh, atëherë po ta tregoj unë një! Njani kishte pasë shumë deshirë në Odë burrash, por goja e mendja nuk ia prente fare! Një tjetër i tha se ai që do të hyjë në Odë dhe të tregohet burrë i dijshëm duhet të dijë mesele. Ky farë burri i botës, e mësoj një mesele përmendsh dhe një ditë ia mësyeni Odës dhe turr në Ballë të Oxhakut! Burrat tjerë, pleqnarë, po e këqyrin njani tjetrin dhe atë dhe nuk banë za! Dikur, njanit i krisi dhe e pyeti, t´i more Doruntin, e zune Ballin e Oxhakut dhe këtu kaq shumë pleqnar! Ia zure vendin tjetrit! Por Doruntini nuk u zu aspak ngushtë dhe pa një pa dy ia ktheu: Paj edhe unë dij një mesele! Një mesele nuk mjafton more Doruntin, duhet të dish shumë dhe duhet të dish kur asht reni t´i thuash, ia priti tjetri!
    Ket mesele qe e tregove jan per dhendur ....e jo per gra , gra budalle ska askund e dhendurt i kan marr per budalla se disa burra nuk din as me lujt e le mu me folê, mos mendo tash qe ta qita ty ket mesele

Dhe unë do ta komentoj meselen tane, Doruntinë!

Nëse asaj nusës së "shkretë" ia kanë vrarë burrin që aq shumë e deshti dhe që do të nxirrte gjak për të, atëherë ajo nuk do të martohej kurrë, e aq më pak me një qyqan, por do e nxirrte menjëherë gjakun! Por, nusës nuk i paska mbetur fortë për burrë të parë e as për të dytë, por paska kërkuar një të tretë, apo një të katërt, ose të gjitha ato vrasje kanë ndodhur për dikend që sillet si hije rreth dritarës së saj dhe ndonjëherë futet andej nga dritarja e hapur!
    gruja e mir ja nxerr gjakun burrit e ma mir te katundart me kon me nji burr te keq se vetun ket e din ti mirê e mos mu bo qytetar me mbas lufte me 8 vite nuk bahesh qytetar.Meselet i kam mesu se disa mendonin qe na qytetart nuk dim asgje e meselet ekzistojn ne qdo kulturê , tu tu kam merzit se meselt per dhendur nuk kan asgje te menqur....

nji konference e kisha huq se isha prap ne pushim per Pashke e isha ne nji vend malor ku ata jan teper racista , Po njeri i menqur i len pa tekst, me tha kufitari a din gjuhen tonê : une ju pergjegja po ! me tha fol ...i thash mirê dita , kan qesh te gjith ...ah ....

....
    ..
    .....................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 12-04-2007 më 19:18
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga DardanG

Citim Postuar më parë nga Doruntina
    Nëse asaj nusës së "shkretë" ia kanë vrarë burrin që aq shumë e deshti dhe që do të nxirrte gjak për të, atëherë ajo nuk do të martohej kurrë, e aq më pak me një qyqan, por do e nxirrte menjëherë gjakun! Por, nusës nuk i paska mbetur fortë për burrë të parë e as për të dytë, por paska kërkuar një të tretë, apo një të katërt, ose të gjitha ato vrasje kanë ndodhur për dikend që sillet si hije rreth dritarës së saj dhe ndonjëherë futet andej nga dritarja e hapur!....
    ..
    Sa mir u pergjegje.
    Po me habit kjo Doruntina se cfar meselje ka sjell edhe E LIDHE me politikanet tane!?Une boll ia rrehi vetes qi jom i meqem,po qit mesele s un pe perthekoj.

Veq po boj seri...Me marr njeri shembull te tille ,asht hata.
    Per mene teme fola.Mos u prek dorTine.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Doruntinë!
    "Unë për lisa e tí për fshisa!", thotë populli. Pra zor të merremi vesh me njeri tjetrin! Megjithatë kjo është krejtësisht e natyrshme!
    Uroj të jesh aso gruaja që vlenë shumë, një kal pare, e nuk je ndër ato saqë, Zotë mos e shkruaj, edhe burrat tía lëshojnë udhën!
    Edhe pse me shumë vonesë, Urime Pashkët!

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Këtu fajin e ka pasë poltika pacifiste e Rugovës që u bëpnte thirrje popullit për paqë. Ai thoshte se ne do t'a fitojmë lirinë' me paqë dhe me dialog, se nuk bën të luftojmë kundër Serbiosë sepse ajo është shumë e fortë dhe mund të na shkatërrojë, e shumë pisllëqe të tjera që vetëm Rugova ka ditur t'i nxjerrë nga goja.

pllug... mos o ma mire me thon ti e shoket tu (te pacifizuar nga rugova ) qe s´ua ka mbajt by.tha me i dal shkaut per balle?!?
    shihemi n´gjykate

Faqja 69 prej 77 FillimFillim ... 19596768697071 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •