Close
Faqja 61 prej 77 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 770
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Postime
    42
    Nje argument nuk e permend ti qe tma mushesh mendjen jo mu por gjith Shqiptareve.....Levizja vetvendosja, eshte si termometer per ndekombetaret qe tregon se ne Shqiptaret jemi shum te vendosur per te pas pamvaresine qe aq shum e kemi pritur, pra ju tregojme botes se ne perjetojme ngjarjet me shum impulsivitet.....kur ta permendish kte fakt ti ateher ne gjith bohemi me ty.....
    A termometer po te duken 2 te vrare e mbi 80 te plagosur a?
    Nuk eshte termometer shoki, por eshte nje levizje qe ka marre persiper te arrije te drejten demokratike per vetevendosje. Dhe kjo levizje nuk ndalet; arrestohet nje, po vazhdon pune tjetri. E keshtu me radhe. Perveq kesaj vazhdimisht po shtohen radhet e kesaj levizje me antare te rinj.

por ama duhet thene dhe pranu qe: Pakoja e ahtisarit po u ben leshime dhe privilegje qe nuk ju takojne fare Serbeve, kto privilegje jan me te justifikushme. Ne me kte i tregojme botes qe pakica Serbe eshte e barazuar me shumicen e Koeoves, eshte e mbrojtur, eshte e perfaqesur, eshte me fuqi ne marrje vendimesh, kultet e tyre kombetare jan te shenjta dhe mborhen me fanatizem--------jam shum dakord, ne duhet qe ti mbushim mendjen botes qe jemi pr bashkjetese me Serbet, ket ta bojme per hir te pamvarsise qe perendimi po na e vulos, se po nuk patem ata me vete Kosova as i her nuk bohet shtet, ket e di mire ti dhe une besoj......
    Ne nuk duhet t'i tregojme "botes" asgje, perderisa vete "bota" nuk ka treguar se eshte e gatshme tia njohe popullit tone te drejtat demokratike te pamohueshme.
    Ende nuk kemi shtetin tone e po u jep serbeve privilegje (gje qe nuk duhet te behet edhe po te kesh shtetin). Ende pakica serbe eshte e manipuluar nga Beogradi, shkaton probleme ne Kosove, trupat paramilitare ne Mitrovicen e Veriut vazhdimisht bejne zullum mbi shqiptaret.
    Privilegjet nuk ekzistojne aty ku ka demokraci. Dhe jane pikerisht keto privilegje ne vendim marrje por edhe privilegje tjera qe do te sherbejne si instrumente te Beogradit per te destabilizuar Kosoven. Pakicave u takojne te drejta por jo edhe privilegje duke e i shkele ne kete menyre interesat tone kombetare dhe duke na u kthyer keto privilegje hundeve.

Edhe i gje desha te shtoj, mos me keqkupto, se une o i urrej Shkijet o si urren kom shqiptari, me me pyt mu jo qe Serbet duhen te kene privilegje dhe kultet e tyre kombetare e fetare,,,,,me me pyt mu ata sduhet me leshu hije kurrku mbi Kosove, puna eshte se nuk jemi ne gjendje te marrim mbeshtetjen e nderkomebtareve po veprum kshu......
    Nderkombetaret nese na mbeshtesin kjo duhet te shikoet si diqka e natyrshme. Sepse eshte e natyrshme te mbeshtesesh nje popull qe ka nevoje per liri. Por deri me tash nuk pame ndonje mbeshtetje por vetem shtypje dhe kolonializem.

- Asnje serb nuk eshte denuar ne Hage per krimet ne Kosove, dhe kurre nuk do te denohen.
    - Sot eshte nje shqiptar i UCK i denuar ne Hage, dhe po denohe edhe te tjere.

Lufta jone qlirimtare konsiderohet nga te huajt vetem si konflikt etnik, e jo si lufte qlirimtare kunder okupatorit shekullor.

Ne kemi nevoje per mbeshtetjen e vetvetes, kemi nevoje ta bindim veten se mundemi me ba shtettin tone sikur qe ka shtet qdo popull tjeter ne bote. Ta mabjme ustrine njesoj siq e mban qdo shtet tjeter. Te huajt ne dashin le te na mbeshtesin, e mos dashin le ta thejne qafen. Deri tash nuk na kane mbeshtetur aspak, vetem na kane genjyer, jo po jav dhame pavaresine kete vit jo vitin tjeter, jo 12 muaj mas vitit te ardhshem, jo sot , jo neser. E krypen tue rrejte kete popull.

Edhe nje vrejte kam per organizatoret e Levizjes Vetvendosja-----demostrat dhet te organizohen me qellime te pamohushme nga askush ne bote, te organizoni demostrata per te humburit qe besoj se jan diku afer 300 000 veta....pra demostrat duhet te jene me qellime sublime per te pas nje mbeshtetje mbar popullore....
    A pe sheh se as nuk e njeh mire levizjen vetevendosje.
    Vete aktiviteti i Albin Kurtit ka fillue pikerisht me keto protesta per te zhdukurit per te vraret, per tegjykuar kriminelet serbe ne Hage.

E jo demostrata qesharake me nga 1000 veta qe edhe Serbet qe jetojne ne Kosove mledhin me shum se 10 mije veta...
    Protestat jane serioze me nga 30 mije deri 50 mije veta.
    Qesharake eshte propaganda e jo protestat. Mediat e kontrolluara nga UNMIK thone se kane qene 2 mije ose tre mije protestuese. A din pse?
    Sepse nuk din me numrue ma andej. Veq deri ne 3000 dijne me numrue ata tipat.
    VETEVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga Tevelizori
    Pra Albini mendon dhe është i bindur se e ka mirë, por assesi të ma mbushë mendjen mua dhe shuuuuumëëëë të tjerëve që e ka mirë.
    Tash tjetër pyetje. Kujt po i konvenon destabilizimi i Kosovës në këtë kohë?
    E din kush, apo jo, ta them unë më mirë.
    Protesta paqesore nuk eshte destabilizim.
    Ajo eshte e drejte e pamohushme e popullit. Populli ka te drejte te kundershtoje.
    Qdo shtet ne bote qe eshte demokratik lejon protestat.
    Protestat jane e drejte e njerzve. Shtazet qofshin te buta qofshin te egra nuk protestojne asnjehere.
    VETEVENDOSJE

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146

Thumbs up

Eshte mire ta kuptosh dikan qe i perket konfesionit musliman, dhe me kete te krijone hapsire qe formen e komunikimit ta realizosh sikurse ai... sepse sipas informatave qe kame, Muslimanet kur te sulmohen duhet te reagojne njejt sikur sulmuesi, keshtu do te veproj edhe une....

Perkunder qe nuk kam aplikuar asnjehere kete forme te postimit sikur TEVEQELI PLAK 66 vjeq....

Nje kufome e gjalle sikur ti Teveqel, qe jeta jote nuk ka kuptim por me ane te nostaligjive te livadheve, piteve me lakna, edhe to TUM (qato pikat qe i kam honger une ) send nuk paske... ti je 1 cop TUM qe eshte tu e prit fundin e jetes, qe mendon qe rinia eshte sikur ne kohen e Pordhes, ne periudhen tonde kur e ka pas problem me komuniku me femra... jo teveqel, sot rinia nuk dalin per me nxon femra...

PO e lo me kaq se po dal me do femra babush... veq shkrimin do ta vazhdoj.. se me ty ndryshe nuk ki qysh mu sill... se ti kokshe asi komunisti inatqor... e po du me ta nguc zemren me ta prish shtypjen e gjakut more hut....

E tash do te korresh shume....

PS Nuk e kam perfunduar shkrimin por do ta perfundoj
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Vetëvendosje ka kërkuar lirimin e pa kusht nga burgu të Albin Kurtit

Prishtinë, 29 mars Në një konferencë për gazetarë, Lëvizja Vetëvendosje ka kërkuar lirimin e pa kusht nga burgu të Albin Kurtit, i cili ka hyrë në ditën e shtatë të grevës të urisë.
    Vetëvendosje ka bërë të ditur se të shtunën më 31 mars në orën 14.00 do të mbajë protestën e radhës para Teatrit Kombëtar, në të cilën do të kërkohet liri dhe vetëvendosje pa kusht për popullin e Kosovës si dhe lirimi i Kurtit dhe i të gjithë të burgosurëve tjerë politikë.
    ---------------------------------------------

Dala plast po si nuk kane turp oore?
    Kerkojn LIRI per POPULLIN E KOSOVES!.
    Sa me shume shkone koha,aq me shume me bejne te dyshoj se keta djelmosha perfaqesojne ndonje grupe minoriteti,ndryshe nuk kuptohet ku jane msye njikeshtu?

Sa per Albinin,une do e denoja per vdekjen e dy te rinjeve ne demostratat e kalueme.
    Dreqi ta haje..
    Ju jeni tipi me pa lidhje qe kam lexu deri tani ....ju skemi ndjanja njerzore as dije kombatare, ju jeni nji billall i paqe-rusve....

Albini nuk duhet te ban grevê urije ....
    Dy re rijt i kan vra paqê-ruset e jo dalja ne demostrata Demokatike .
    a ka ne Kosovê Demokraci apo Demo-parti .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga GencKa
    Protesta paqesore nuk eshte destabilizim.
    Ajo eshte e drejte e pamohushme e popullit. Populli ka te drejte te kundershtoje.
    Qdo shtet ne bote qe eshte demokratik lejon protestat.

Vullnetaret e Albinit i quan popull ti?

Mjere ai "popull" i vogel qe ka Albinin per prijes.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    MJER ALBINI QE KA KSI ,,pakice" NE LIRI

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    MJER ALBINI QE KA KSI ,,pakice" NE LIRI

Me heret Shqiptaret kane qene me te menqur; femrat dhe femijet nuk lejoheshin te flisnin politike.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kiniku
    Me heret Shqiptaret kane qene me te menqur; femrat dhe femijet nuk lejoheshin te flisnin politike.

EH MORE ZOTRI MASHKULL PO ME KETE TI DUASH TE SHKOSH PERPARA TA SHKELESH FEMREN PER TE JETUA MASHKULLI.....JO JO MORE ZOTERI SHKUAN ATO KOHRA KUR ISHIM TE BARABARETA VETEM NE LETER POR ENDE KA KONZERVATIVA SI JU DHE PER ATE MBESIM PRAPA
    ALBINI MERITON ZOTERI TE ISHTE I LIRE NESE HIQ PER ASGJE TJETER ESHTE SHQIPTAR ESHTE BIRE I KETIJ POPULLI e panjohura

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga kiniku

Tash asht aprovu qe femnat po din me teper se disa mashkuj ,
    edhe smud ti quej mashkuj ata qe flasin si ti.ndoshta burreca e burr kursesi jo.

Albini dul ne emer te demokracis me shreh me kerku te drejten e populit e ju ne vend te akuzoni Ukrainasit qe vran dy te rij ju akuzoni patriotin tuaj ,
    Ju jeni qeq vegala e armikut, ju jeni masha e armikut, ju nuk jeni asgje pos marre qe shkruni shqip ....

ti kliniku me shum nika mendon qe po bind dikend
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146

Arrow

Te nderuar Shqiptarë,

Dje 30/03/07 e percjella Parlamentin e Kosoves per rreth 1 ore.

Krejt shka pash ne Parlamentin e Kosoves, ne institucionin qe jane zgjedh drejtperdrejt nga vota e popullit ishin identik me anetaret e forumit shqiptar, respektivisht me anetaret e kesaj teme...

Pjesa qe me lendoj mas shumti ishte kur deputeti i cili kishte ngritur interpelance ndaj Ministrit te Financave filloi shume i qete te i tregonte arsyet pse deshiron shkarkimin e Ministrit, Ministri i Financave filloi te mos perfill rregullat e miresjelljes te pakten, por gjate tere kohes e sulmonte me fjale nga mrapa (por fatkeqesisht audienca qe e percillte transmetimin e drejtperdrejte te RTK-se nuk e kuptonte nese nuk e kishte koncentrimin e mjaftushem per ta percjell sjelljen e Ministrit) dhe keshtu deputeti i ORA-s filloi te ndryshoje sjelljet, se pari i tha qe te mos i pengoj e pastaj i dolen gjerat nga kontrolli dhe filloj te sillet sikur Ministri, dhe filloi te ofendoj... keshtu me ndodhi edhe mua me TEVELIZORIN, ku shfrytezoj rastin me i kerku falje per sjelljen tem para 3- 4 ore... perkunder qe iu pergjigja me metoden e vet te komunikimit...

Qellimi i ketij postimi eshte qe te perfundoj aventuren e quajtur forumishqiptar.com, sepse nuk ka zgjidhje, nuk ka komunikim te mirefillt, nuk ka pjekuri per te kuvendu... Si rezultat i krejt ksaj une mesova qysh me ia shtremberu emrin dikujt, edhe qysh me u bo inatqor, shka nuk du kurr n'jeten tem me u kon i till. Krejt kjo m'ka pru n'poziten qe me mendu per hapat e matutjeshem... dhe erdha ne perfundim qe nese nuk ka zgjidhje, atehre nuk ka arsye me diskutu!!!

Jashtzakonisht me kane pelqy mendimet e shume njerzve ketu, edhe pse kan mendu ndryshe prej meje por Albin Kurci, biri serbit, bashkpuntore i serbve, mos ha mu... shqipfoles edhe shum do qesi sende nuk kan pase arsye...

Si rezultat i krejt ktyne sendeve shka i pash une, s'du me u kone pjesemarresi i 1 procesi t'pafund... i njerzve qe nuk i ndryshojne qendrimet, por vetem i forcojne per inati, nuk e kerkojne zgjidhjen por e kerkojne konfrontimin deri ne nivelin qe gjithshka e humb kuptimin... sidomos bindja e njerzve qe secili plak eshte i menqem... une dua ta di qe komunikimi eshte qe te gjendet zgjidhja e jo te ofendohet... keshtu edhe do te vazhdoj ta di, por kete radhe pa forumin shqiptar

Pasi se ky do te jete postimi jem i fundit, sepse une u regjistrova qe te komunikoj per te ardhur ne perfundime te temave e jo te krijoj armiq, me duhet te largohem nga ky forum, sepse jashtezakonisht po ndikon keq ne personalitetin tem... po m'detyron me u bo dishka shka muj me u bo ama nuk du... keshtu qe ju adhurues te tokave Shqiptare qe e doni vendin tuaj ne forma te ndryshme komunikoni ma fer, rrespektone shqiptarin ma shume, ofendoni ma pak, gjeni zgjidhje jo armiq... ju deshiroj te gjitheve sukses ne jete, shendet dhe paqe ne shpirtin tuaj....

Duke perfundu shkrimin tem te fundit ne kete forum do ta perfshij 1 thenje te nje plaku qe m'ka lon shume pershtypje, "TI VLEN SA KI" e ne shqiptaret e Kosoves nuk e kemi pavarsine, na kontrollomi prej tjeterkujt, na qekaq vlemi...

Respekt popull.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Faqja 61 prej 77 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •