Close
Faqja 50 prej 77 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 770
    Reklama Maska e RAPTISHA
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146

veq per RTP-ne

N'cilen pjese kam ofendu ???
    A eshte ofendim me t'thon qe nuk ki informata, apo me thirr dikan Albin Kurci???!!!

Une i respektoj ata dy veq pse jane anetare me te vjeter ama nuk ia respektoj mendimet e lodhta qe i kan...

Ata, Brari edhe Deqanasi munden me qene personalitete te ngritura, por nese bej paragjykime sikur ti qe po bon nuk munden me u kon edhe aq t'ngritur kur e kan bind nje person sikur ti qe me i rujt shkrimet e tyre...

Kur jam regjistruar nuk ka shkru qe anetaret do te jene te rradhitur ne forme te hierarkise, ma t'vjetrit duhet me ia respektu fjalen, kto sisteme munden me ndodh te do familje qe e aplikojn sistemin patriarkal... veq baba fol e pas vdekjes se babes ata hupin kohe me u msu me fol ...

E sa i perket koktulit koktuli e ka 1 pyetje per ty RTP
    Cilet jane anetaret qe ngritesh ti ne kembe kur ti lexojsh shkrimet e tyre... edhe qe sa kohe je tu e apliku ket sistem te respektimit...

Albini nuk po kerkon lufte shoq, ai po kerkon liri per me vendos per veten ...

Ka pika qe nuk pajtohem edhe me Vetevendosjen, por duhesh me perkrah dishka qe eshte me afer me bindjet e tua, pra per momentin nuk ka iniciative qe muj me perkrah ma shum se levizjen Vetevendosja, sepse ata po punojne...

Respekt
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    vertet logjike te shendosh paskeni ti dragutin me shoket tuaj...

me quani mua serb pse me dhemb zemra per dy te rinje shqiptar, dy vllezer qe nuk arriten ta gezojne lirine e arritur nga mundi dhe gjaku i bijeve me te mire te kombit?!?

une jam aq serb, saqe do te ndjeja dhimbje madje edhe per juve qe po me quani serb, nese neser ose pasneser vriteni nga ndonje polic ukrainas, grek apo ndonje polic tjeter nderkombtar, qe ndoshta mezi nuk pret ti jipet rasti ta "hjek" ndoj shqiptar.

per mua albin kurci eshte drejtperdrejte pergjegjes per vrasjen e protestuesve...
    kur fton njerez te dalin ne rruge duhet kujdesesh edhe per sigurine e tyre, por edhe per sjelljet e tyre. aq me teper atehere kur dihet qe jo te gjith ata polic qe do te dalin perballe jane njeherit edhe miq te shqipetareve!

Unë jam shqiptar nga Tirana, dmth banoj këtu. Ti apo kushdo tjetër që kundërshton VETËVENDOSJEN, të më japi argumentat këtu. Pse është kundër. Nuk pranohen gjëra qesharake të tipit "Ndërkombëtarët dinë të zgjedhin më mirë se ne".

Unë po të jap argumentin tim pse e mbështets Vetëvendosjen. (e lexon dot me të mëdha?) SEPSE KOSOVARI DUHET TË JETOJË ATY KU KA JETU GJYSHI I TIJ PARA SHUMË VITESH. KOSOVA U MOR PADREJTËSISHT NGA "MIQTË" E SAJ PERËNDIMOR DHE IU DHA KUR*ËS SERBI.

Jepi tani, sillni argumenta të fortë!

Shpirt Dardani Maska e agiimi
    Anëtarësuar
    08-03-2004
    Vendndodhja
    Egzistoj diku!.
    Postime
    25

Ty Dorontina po dhemb realiteti

Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Propagandat mbysin popuj e jo njerz ...ti zotni i mirê.

isha ne pushim per disa kohê e mu kajshin si zakonisht siq din me qajt shqiptart ;
    Rryma po vjen po nalet ashtu uji vjen ndalet mbtetesh me shkum ne kokê, ose tuj marr tahret ...haj mdet ne at moment .....po na prishen frigoriferat e maqinat e ndryshme elektrike .
    pergjigja ime ishte : a jeni ngi me endrra te amerikes ? delni me Albinin e keni me pas te gjith punë, rrym e uj gjerat esenciale per jeten .
    ps.udhtova me me dy djem 18 e 20vjeç kishin marr rrugen e gyrbetit me ndihmu shpis dhe motrave e vllazrive qe androjn muziken familiarisht i shiqoja te ri shtalb te bukur shkonin ne ndertimtari ....oj rini kush kujdest per juve ????????? qe merrni mergimin , me kujtohet fjala qe me than:skam udhtu kurr hera e mar qe dalim nga kosova ...ju thash kujdes , rune shpinden , shum shpejt vjen pleqria me pune te veshtira ne mergim....tani mbeteni ne shtrat duke endrru G Y B E T I N
    ================================================
    Les réligions appartiennent aux hommes mais le Dieu est universel, créatif et mathématique.
    Ti dorontina edhe kah biseda, po shihet tek ty, se nuk je e informuar, por fol se qka te kan then dy djem te ri, qe e kan mar rrugen e gurbetit , e pastaj fol edhe per gjera, te cilat mungojn ne kosove, si rryma e te tjera ,,,e mundohesh me tregu, qe une paskena jet me te mire, qe po jetoj diku neper rruget e e
    Evropes, dhe qka eshte me e diskriminueshmja, per popullin shqiptare qe e shef vetem albinin si shpetimtare te ketij populi''

Perse Albin Kurti, ne kohen e luftes, nuk iju bashkangjit luftes Qlirimtare, kur pate vizituar zonen e drenices ate kohe e iju tha ushtareve se : "Une nuk jam qe muj e mbaj pushken", e tashi fol qdo gja per udheheqesit e atehershem qe dikur ishin ata te cilet e prun procesin ketu, ku tashi edhe po e finalizoojn me "PAVARSI", e tashi keta te Albinit, nuk kan aspak turp, qe ne tubimet e tyre, dhe per qellimet e tyre, e perdorin edhe fjalen e "UQK-se" kur dihet, se sa njerez te ketij populli e dhan me te shtrejten, per ket qe tashi, po e marrim ne, por vetem nje le ta din te tan keta (te Albinit) se nuk guxojn ,e shkel tan ate gjak qe eshte derdh per ket dite,dhe ato fondacione qe i merr Albini ,le te shkon eti perdore ne Serbi per Serbine, e jo ne Kosove per Serbine.
    tradhetari i kombit te vet ,
    edhe qlirimtarin e therret terrorist ,
    po ashtu si diktatori.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    agiim me shpirt Dardani....Dardania nuk asht shqiptaria por nji pjes e saj....

Albini asht komplet...

une dot e pergjithem shkurt ty .....a jam e informuar apo jo...djelmoshat mu dhimben shum qe morren rrugen e gyrbetit po nuk jan pak ata djamosha qe ikun vendin e tyre per tia lan 'dardanve "si ti ..... a je i informum per keto ti ???
    Lexoje nenshkrimin tend mirê ...

tradhetari i kombit te vet ,
    edhe qlirimtarin e therret terrorist ,
    po ashtu si diktatori.
    Tradhetari i kombit te vet,edhe çlirimtarin e quen terorist ashti edhe diktatori ...lexe dhet (10 x) herê ket shkresê .....e ke detyrê shtepie si demim per nenqmim te atyre qe jan ne burgje per lirin tende....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Grotesk_Ironiku
    Unë po të jap argumentin tim pse e mbështets Vetëvendosjen. (e lexon dot me të mëdha?) SEPSE KOSOVARI DUHET TË JETOJË ATY KU KA JETU GJYSHI I TIJ PARA SHUMË VITESH. KOSOVA U MOR PADREJTËSISHT NGA "MIQTË" E SAJ PERËNDIMOR DHE IU DHA KUR*ËS SERBI.

Jepi tani, sillni argumenta të fortë!

shoki, ma gjej nje shkrim timin ku kam kundershtuar kete "argumentin" tend!?!

nese shkrimi/argumenti im i mesiperm (pra shtyerja ne vdekje e dy te rinjeve shqipetar nga albini) nuk mjafton per ty, atehere kam pak shprese qe argumenti i atij qe mendon ndryshe nga ti mund te qoj peshe te madhe, por prap do provoj...

- une jo albinit, por asnje qytetari nuk ia mohoj te drejten per te protestuar! por ama, ta bejme kete si njerez te civilizuar e jo si bisha mali (ashtu sic na paraqesin serbet ne cdo forum qe ju jipet fjala). mos te harrojm se ne shqipetaret protestuam me dekada ne shtete te ndryshme dhe aty merrnin pjese mi qindra-mija njerez, por kurr skemi patur verejtje per sjelljet tona.

- nese duhet fajesuar dikush per gjendjen aktuale (per te cilen e dijme te gijthe se eshte teper larg asaj qe quhet optimale), atehere duhet fajesuar vetveten e jo un-in unmik-un ose k-for-in. dhe kjo vlen per secilin qytetar te kosoves. ne duhet ta pyesim vetveten nese kemi bere mjaft per nje kosove "me te mire" nga aspekti diplomatik i viteve te paraluftes, nga aspekti ushtarak para dhe gjate lauftes, prap nga aspekti diplomatik mbas luftes dhe sidomos si shoqeri e pasluftes, ku ne po i ngjajme asaj lopes qe ta mbush kofen plot qumesht per t´ia futur pastaj shqelm dhe derdhur te teren. edhe ne si shoqeri po sillemi nje kohe te gjate kaq mire, qoft me nderkombetaret, qoft me pakica, per t´i permbysur te gjitha meritat ne marsa e me albinca.

- taksirati me i madh i nje kombi eshte kur njerez te afte (sikur albini) punojne mbrapsht. kete e deshmon me se miri prof. rexhep qosja... ky intelektual kaq mendjeholle e kaq faqezi! (apo mund te ma thot kush nje te mire qe pati populli shqiptar nga ky intelektual me kaq potencial te madh?).
    e kam thene edhe ne tema tjera qe albini ka aq potencial saqe edhe shum politikaj ne poste te larta ia kan zili, por per ta shfrytezuar ne te mire te popullit te vet, albini duhet ta liroj veten nga demaqat ballkanidas.

- kam pyetur edhe me heret, nese mund te ma thot kush nga kush financohet levizja "vetvendosja"?

jo krejt off-topic... jam i hutuar me kameleonet politkaj shqipetar... jam i hutuar me ate se sa te moderuar po na paraqiten diteve te fundit super-ekstremistet e pdk-se á lá hashim thaqi, se sa ekstrem po na dalin te moderuarit e ldk-se si psh. fatmir rexhepi dhe sa ekstremist po na paraqitet tani edhe ky albini qe ne luft u deklarua qe nuk eshte i pushkes, dhe tani nuk heziton t´i shpalle lufte edhe unmik-ut e kfor-it...
    shihemi n´gjykate

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    (pra shtyerja ne vdekje e dy te rinjeve shqipetar nga albini)
    Ej po ki pak respekt për zgjedhien që bëjnë ata që dalin atje në mbështetje të Vetëvendosjes.

Ky Albin Kurti nuk është magjistar e sygjestionues. Albini na i paska bo magji robve e i paska shty të dalin aty.

Është një zgjedhie e tyre. O njerëz filo serbë.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Nemesistjeter
    Ej po ki pak respekt për zgjedhien që bëjnë ata që dalin atje në mbështetje të Vetëvendosjes.
    deshta tia them po te njeten ketij qe merr pretkst vrasjet e dy djemve te rij per lirin e flales dhe kerkimin e se drejtes .Humben jeten nga paqe=ruset .....

per ta frigu vullnetin e popullit ...por nuk ia arrijten tash me propaganda luftojn disa si ky qe flet pa lidhje....deqanasi...deçanasve sju falet gabimi qe ndertoi kishen e Deçanit e jau la shkijeve...

Mos shkelni gjakun e shqiptarve se Historia perseritet ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 21-03-2007 më 12:26
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2007
    Postime
    1

sa injoranta

vetem nje fakt qe do te duhej te ju pergjigjet pyetjeve tuaja te pamenduara.
    albin kurti se bashku me at lopen flora brovinen ne vitin 1999 jan verejtur duke drekuar ne nje restaurant serb ne beograd me ministrin e sherbimit sekret serb.
    edhe pse kjo do te ishte mjaft per ata qe kuptojne , une po citoj edhe diqka me shume ne lidhje me kete. eshte shume veshtire ta them ate qe e mendoj une dmth se si ndihem une per qeshtjen, se pari sepse me te vertet sipas leximeve qe po i beja ktu e kam nje mendim se te pakte jan ata qe do te kishin kuptuar leximin.....po ja kshtu po them ,, serbia nuk e liroj asnjehre Ukshin Hotin. serbia nuk e ka liru asnjehere asnje patriot shqiptar qe e kishte ne duar,,, i liroj vetem ata me te cilet ishte lehte te manipulohet pas lirimit te tyre ,,,, psh ,,, albin lopen , edhe adem maxhupin demaqin ,, njani po qohet po i gjuan unmikun me veze edhe me ngjyra ,, tjetri u shku po rrin me magjup ,, se aty e gjen vehtes ,,, nje fjale e popullit,, me ke rri ashtu behesh ,,,

it was tuesday morning , radio kosova was on , as i was checking my schedule for classes for which i registered the previous day, something very strong came thru the tiny speakers of my laptop. the voice of the greatest albanian man of the modern history. i'll let u guess , anyways he said this: in order to have a strong nation, u must allow the greatest man to rule, and their nationalism should be unquestionable.

P.S im sure u guys know Aristotle he himself said that for a man to be able to rule he has to go thru a lot of education and than have a lot of experience applying his knowledge , in other words to be in his late 40-s or early 50's , and not in their 20's where they still dont know the reason of why the hell they are in the planet earth...

cheers

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Postime
    42
    vetem nje fakt qe do te duhej te ju pergjigjet pyetjeve tuaja te pamenduara.
    albin kurti se bashku me at lopen flora brovinen ne vitin 1999 jan verejtur duke drekuar ne nje restaurant serb ne beograd me ministrin e sherbimit sekret serb.
    I paske ngaterru termat shoki,
    Kjo qe po e thu ti eshte thashethane shpifje edhe perjargie, ndersa fakti eshte diqka tjeter.
    Puna me e keqe tash qe mundesh ta besh ne kete kohe eshte shkrimi qe ke shkrujt, eshte shkrim antikombetar.

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Red face

definitivisht me GRUPIN NEGOCIATOR dhe UNMIK sps e kemi n'dor pavarsin, edhe ate te MBIKQYRUN bile...shyqyr them une sps na nuk jena halo n'gjendje ta qeverisum shtetin pa mbikqyrjen e nderkombetarve ...e rensishme o qe serbia nuk e ka cuc mo n'ks ...RROFT KS E PAVARUR PRA ...mpuqqqq...paqe dhe dashni people!!!!!!!!
    -....k0s0vA jEtA jEmE....-

Faqja 50 prej 77 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •