epokaere_mm@hotmail.com dhe mm_epokaere@yahoo.com
kujdes . com ishte pak e larguar ....korigjim....
epokaere_mm@hotmail.com dhe mm_epokaere@yahoo.com
kujdes . com ishte pak e larguar ....korigjim....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Fjalimi i Albin Kurtit me 10 Shkurt vetëm degjojeni vallë a nuk e ka me të drejt.
'Flamura e simbole kan edhe ekipet e futballit' Albin Kurti - 10 Shkurt 2007
RRNOFT USHTRIA CLIRIMTARE E KOSOVES
POSHT TRADHTARET MES NESH POSHT ATA E MANDEJ ARMIKU
LAVDI DESHMOREVE TON
PER MEMORIN E DESHMOREVE TE 10 SHKURTIT TE VRAR NGA BARBARET E UNMIKUT DHE SHPK( TRADHTARET)
Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 25-02-2007 më 10:13
BAC, SU KRY
Shum korekt ky njeri asht me zemer asht ardhetar asht se pari njeri po si aq i ri aq me zemer e don popullin ,ja din rendesin qdo sendi qe asht Shqiptar sa herê e ndegjoj aq me shum ne zemer me hyn ....ah sa i menqur asht ......
Roft Albini dhe atdhetarizmi qe ka ne zemer ...
=================================================
Wauuu sa e dhembeshme kanga ..qava ....ah kush mendoi qe paqê_ruset te vrajn ne troje tua ......
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 25-02-2007 më 11:14
Kelyshet e Berishes duan me fut frymen e tyre te qelbur edhe tek ceshtja e vetvendosjes. Nje plehre ketu siper mundohet me vu shenjen e barazimit mes Albin Kurtit dhe misionit fisnik qe ka levizja e tij dhe e shume shqiptareve qe e perkrahin, me te degjeneruarit rama e veliu , qe skane asnje lidheje me ceshtjen kombetare shqiptare. Albin Kurti dhe levizja e tij (e popullit me gjak shqiptar) ka dal vetem si pasoje se ata burrat e "mire" qe ka permend ai nuk kan ba asnji gja pervec se te kunderten e asaj per te cilen jane votuar. padyshim si plehrat qe jan votuar ne Shqiperi. si psh berisha per te cilin dikush ketu len edhe ate pjesen poshte shpines peng. S'ka faj pasi eshte kontaminuar nga vete berisha qe per pak pushtet eshte vete i gatshem te shesi cdo gja ,perfshi edhe pjesen poshte shpines
po keshtu edhe rama meta gjinushi nano ceka milo kadareja (ne nje forme tjeter)
Vetvendosje Vetvendosje
Tung
mos i permendni plehrat , asgje spo ndryshon si e majta si e djatha ...leni polemikat .....dhe propagandat , jan humbje kohé...Postuar më parë nga Shahu1
==============================
shqiptaret jan pi me $€
shume e frustrume dukesh Dorontine.Plehrave duhet tregu vendin,nuk eshte pune e kote kjo,sepse askush nuk vie te na i hek nese ne nuk i hekim vet.
Shkaterrimin e Pakos se Ahtisarit e kerkojn shkijet edhe vetvendosja?!
A e prek dikush kryet me u d`vet PSE!
Shih cfar talenti na paska lind ne rtk!Postuar më parë nga Harudi
Mire me vie qe del nje gazetar i rtk-es e shan gazetaren tjeter te rtk-es,jeten!!!
Mirepo,me vie keq kur e lexoj nje kritike pa kripe si kjo!
C`na pret Petri vetvendosja?
Tu hapin rrugen policia duke ua shtruar tepihin e kuq neper vijen e `veprimit`?
Tu hedhim rruges lule!
T`ua puthim duart ketyre heronjeve qe hajne persheshin e shkaut!
Ec more pudllica e dreqit!Shih sa bukur di ta pershkruaj `vijen e frontit `,sa dhimbshem,sa pisllueshem...A e din Petriti qe kur shteti(ai LIGJI qe qet zorret ti)ve piken e te thot DERI KETU ke te drejte te levizesh edhe po e kalove vijen,ai nuk mban pergjegjesi per ty me!Edhe,ai nuk pyet a e sheh vajzen e komshiut ne turme,mbesen e vet,nipin apo femiun e vet,ai kap stupcin e ta ndan kryet e trashe ne dysh,po kerkove!
Edepsezat!
Habitem ore ,si din kaq bukur ta luajne viktimen!!
![]()
ps.Brar,u pajtova me shkrimin tande.Je shume i drejte,shume!
Respekt !
Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 27-02-2007 më 06:05
Nuk e pranoj dhunen qe ushtruan policet mbi demostruesit aspak por.. nje gje me habite.....Pse e liruan Albin Kurtin nga burgu serbet!?
Po te ishte aq i rrezikshem per serbet dhe aq patriot i flaket ata jo qe s'do ta lironin te gjalle, por do ta zhduknin nga faqja e dheut ashtu sic vepruan me Fehmi Aganin!
Une vetem dyshoj se e kane liruar te programuar por mund te jeme edhe gabim.
Why do people with closed minds always open their mouths?
e lirun nga burgu se intervenoi demaqi,te gjith atyre qe nuk ju kujtohet koha e demaqit nuk duhet harru se sa her gjaja eshte liru nga burgu kur eshte riburgosur i ka marr me veti ne burg shume intelektual shqiptar.Prandaj demaqi edhe kurti hmmmmmmmmmmm puna po u tregon vet.
Krijoni Kontakt