Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 82
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Tregoni ndonje ngjarje/tregime qesharake/interesante qe keni bere kur keni qen femije

Kjo teme ka qellim qe te zbulohen disa fshehtesira apo te tregohen disa tregime apo ngjarje qe kemi bere apo ndonje rast qesharake qe kemi bere kur kemi qen femije...

besoje se kan te gjith forumistat dhe forumistet ndonje ndodhi interesante per te treguar apo ndonje ngjarje qesharake kur kan qen femije , ne menyre qe te argetohemi apo te i zbulojme shkathetesit enerit tjetrit kur kemi qen femije ,thjeshte te kethhehemi mbrapa me kohen dhe te i shikojme fimijerin qe kemi kaluar... dhe te zbavitemi me ndonje ngjarje interesante qe kemi per te treguare...

mirpo me ksuhte qe kur te tregon ndonjeri ndonje ngjarje te mos e perqeshim ..por vetem te zbavitemi dhe te qeshim me ngjarjen qe do tregojme ne vazhdim...

edhe nje gje gjate ngjarjes te tregohemi te sinqerte qe ta tregojem ngjarjen se si ka qen ne te vertet...

zbavitje dhe te qeshura te kendshme...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    ja po e filloje une separi me nje ngjarje kur kam qen femije:

kam qen femije dhe e kam dashur sportin shume dhe jashtezakonishte kan qen i inkuadruar ne sport/futboll ...dhe kjo gje familjes sime ia shkatrrojek nervat.sepse nuk mesojsha vetem luaja me top tere diten ne lagje dhe tere dite nuk isha ne shtepi sepse luaja me top tere diten...
    mirpo familja sidomos mamaja ime vendosi te me sanksionoje ,ne menyre qe te me largoje nga kjo loje qe mirresha une..dhe hapin e pare qe beri ma shpertheu topin ,mirpo gjeja top tjeter dhe vazhdoja perseri te luaja.. e verejti qe ko tentative deshtoje .dhe vazhdoi hapin tjeter dhe qafar beri .... me fshu te gjitha patikat apo pumat (te mathurat sportive) dhe tash une rash ne nje pozite te palakmushme dhe une tash prej inatit dhe nervozez qe ma beren keshtu ...vendosa te luaj ne kembe zbathur ...dhe keshtu vazhdova mirpo nje dite fillava te luaj ne oborrin eshtepisse dhe oborri ishet shume i papaershtatshem per te luajtur futboll ...dhe duke luajtur... e vendosa topin para dhe morra haz dhe tash ta shutoje topin ..mirpo kishte pas qen nje vendi ku qendronte topi si koder dhe kur po shutoje topin po i meshoje asaj kodre ...dhe ne ate raat me dukej vetja se me zuri kodra perfundi ...dhe kur shikova gishtin e madh te kembes se djathte ...ishte pas bere masaker ...sikur nje banane kur levorja esaj te ndahte pergjysme....

ky ishte tregimi im kur kam qen femije ...sigurishte tash jam me i vemendshem....

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    Kjo teme ka qellim qe te zbulohen disa fshehtesira apo te tregohen disa tregime apo ngjarje qe kemi bere apo ndonje rast qesharake qe kemi bere kur kemi qen femije...

besoje se kan te gjith forumistat dhe forumistet ndonje ndodhi interesante per te treguar apo ndonje ngjarje qesharake kur kan qen femije , ne menyre qe te argetohemi apo te i zbulojme shkathetesit enerit tjetrit kur kemi qen femije ,thjeshte te kethhehemi mbrapa me kohen dhe te i shikojme fimijerin qe kemi kaluar... dhe te zbavitemi me ndonje ngjarje interesante qe kemi per te treguare...

mirpo me kushte qe kur te tregon ndonjeri ndonje ngjarje te mos e perqeshim ..por vetem te zbavitemi dhe te qeshim me ngjarjen qe do tregojme ne vazhdim...

edhe nje gje gjate ngjarjes te tregohemi te sinqerte qe ta tregojem ngjarjen se si ka qen ne te vertet...

zbavitje dhe te qeshura te kendshme...
    data :
    11.05.2002
    Ishte nje dite maji , dielli reflektonte rrezet e tij .
    E caktuam te dalim e gjithe klasa jone ne pishine ... takimi fillonte ne ora 10:00 te mengjesit , shkova une sebashku me ca shoke edhe prisnim te tjeret te vinin , mirepo ndodh qe nganjehere " Deshira dhe Mundesia nuk shkojne se bashku " , ndodhi qe gjysma e shoqerise erdhen , ne hymje takova nje shok i cili me ftoi te futem ne pishine , i thashe se ndoshta eshte ende uji i ftohet po luaj nje loje basketball ( I Love This Game ) mendimin tim e pranoi shoku dhe filluam te luajme nje loje , zakonisht per ne lojen e basketbollit nevoiten kushtet per loje , mirepo nganjehere kur eshte deshira per dicka ateher disa gjera anashkalohen !
    Loja zhvillohej 3 me 3 , deri ne 6 shenime ... dy here depertova ne forme 1,2 step dhe shenova , pastaj shoku dha nje , pas kesaj topi u mor nga kundershtaret dhe ata shenuan 4 here , topi erdhi tek ne , shoku im shenoi perseri , rezultati u barazua 4 = 4 , te pestin e shenova une , ne ato momente loja mund te shkonte ne 2 diference , shoku tentoi te shenonte mirepo pa fat , fati deshi qe topi serish ti kthehej , ne ato momente asistoi tek une shkova ne forme skyhook ( gjysme horog ) papritmas duke iu falenderuar kushteve se ku luanim rreshqita dhe e krisa doren e djathte!
    Gjithcka u nderpre nje shok me percolli deri tek ambulanca vertet ishte rruge e gjate afer 1 km e gjysme , kur arritem aty nje moter medicinale me pyeti :
    Cfare ke ?
    i thashe me duket kam krisur doren ?
    Thirri doctorin dhe ai mori dicka ne forme te luges se drurit zakonisht ajo perdoret kur ta fut ne goje e pastaj ti ben : " Aaaaa "
    Ne moment thashe : " a eshte ky normal ? nese e ka per qellim te ma fus ne goje ate luge , ndersa une kisha dhimbje nga dora , ateher patjeter e fiton nojken " Crazy Doctor ".Ai mori ate dhe filloi te ma lidhte doren disi si formalisht dhe ma dha nje udhezim per ne Emergjence ne Prishtine , shkova ne shtepi e njoftova familjen , e morem makinen dhe drejt ne Emergjence te Prishtines .
    Aty takova disa doctora te tjere me derguan deri tek Fotografimi i dores me futen ne nje vend te erret me qellim qe ta beja rengenin , kur e mer parasysh se ne cfare kushtesh behen sherbimet mjekesore vertet te ben te qash , ne ato momente shikoja nje tavoline te gjelber e ndare ne vija te bardha , ndjeva kurreshtje te pyes doctorin : " Do luajme ping pong? vetem se mungonte rrjeta ?!
    pas kesaj e shikova fotografimin ishte vetem nje ndrydhje e vogel , nje krisje e vogel ne dore ,
    Pjesa e Veshtire Erdhi :
    Ai qe ma beri fotografimin me pyeti : " A jeni trim "
    Vet me vete thashe : " tani e di cfare me pret "
    Me derguan deri tek ai " Fizioterapeuti Simpatik "
    Vellezerve i tha cili nga ju eshte me i fort per nga fuqia ?
    Ata te dyte pranuan me mbanin mua !
    Ndersa doctori filloi te ma terhiqte doren dhe pergjat kohes qe e terhiqte bente keshtu : " Huuuuuuuuu " mendoja me vete a eshte ky SUMO ?
    Njeri nga vellezerit propozoi tha kafshoje kete faculete ! I thashe nuk me hahet
    Pas ca minutave dora erdhi ne vendin e vet !
    Ne ato momente e verejta se perveq lodhjes sime , kishte lodhje edhe tek doctori , i cili me pyeti si ndihesh tani ?
    I thashe : Doctor , a djale a vajze?
    Ma futen doren ne gips ashtu shkoja ne shkolle .
    e kisha problem paksa me shkrimin , zakonisht shkruaja me doren e majte , doren te cilen e futa ne gips , mirepo eksperienca e se kaluares , e femijerise nuk mungoi ... kur isha i vogel shkruaja me te majten , pas ca ditesh e kisha nje Ese per te bere , i thashe profesorit se a prishe pune nese shkruaj me te shtypit , tha qe nuk prish pune vetem a je ai qe mundesh , ashtu e shkrova disi me duket 13-14 rreshta , erdhi rezultati pas nje jave e kisha marur 5-she ( dmth isha ne shkolle te mesme dhe kjo vleresohet si dicka e suksesshme )
    Te them te drejten ishte eksperience e mire sepse pergjat kohes qe e krisa doren , pergjat kohes kur e futa ne gips disi edhe femrave ju dhimbsesha me shume , filluan te me ipnin AUTOGRAME ne GIPSIN tim . Pas kesaj , isha teper i pakujdessem , gipsi dobesohej sepse beja dush shpesh , luaja basket perseri edhe pse e kisha doren ne gips , ne nje ekskurzion qe mbahej ne Prizeren kaluam shume mire , mirepo me kalimin e kohes filloi te binte shi , shi i cili nuk zgjati shume , u ndal ... pas kesaj filluam te luanim futboll ! Ne ato momente rreshqita perseri mirepo tani ne bar , cfare vlen te theksohet se tani nuk e krisa doren por e krisa gipsin qe e mbaja , kur shkova ne terminin te cilin ma caktoi doctori pas dy javesh , ndjeva kenaqesi , nuk prisja dot hjekjen e gipsit ! Kur arrita zyren e tij , i shikoi fotografimet , tha po kjo qenka per mrekulli !!! Mirepo pas asaj kur preku gipsin qudi si su molis , nuk me hjeku gipsin por ma futi gipsin e dyte ! Isha i pikelluar , mirepo gabimi ishte i imi sepse une isha ai qe isha i pakujdesshem , ma caktoi terminin pas 1 jave , ditet kaluan erdhi koha te shkoja ne kontroll , kur shkova , s'kishte asnje njeri ! thashe me vete , sa fat qe kam ... do ta kryej se shpejti kete , kur arrita tek zyra , ne dere shkruante :
    " Stafi Mjekesor Gjendet Ne Greve "
    Cfare te beja ne ato momente ?!
    U ktheva ne shtepi ... ashtu i deshperuar , i thashe vllaut tim qe ishte ne mjekesi , mendoj qe ka ardhur koha ta hjek kete ! Edhe si e bera?!
    Mora nje thike ne forme sharre dhe fillova ta prej gipsin ,
    sot e asaj dite shpesh ndjej ndonje dhimbje nga e majta , mendoj qe te majten e kam thyer ... hahah se e djathta me eshte bere e forte si Guri i Granitit Fale Zotit
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    une po e tregoi nje ngjarjen time !
    te marten ngrihem ne mengjes mir e bukur ,dhe me thot mami im qe kur te dal perjashta te hidhja dhe plerat .kur dal jasht marr ne nje dor plerat dhe ne tjetren canten time me nje bluze qe e vesh ne pune kur heq xhaketen se eshte ftoht ..
    dhe ne vend qe te hedh plerat hedh qesken ku kisha bluzen me menge te gjata ....dhe plerat e mija (lekura prej domatesh ,qepesh udhetuan me mua 4 qytete me radhe .po keshtu ngjitem dhe ne pune ,po e shikoja qe po vinte ere qep po thash kushedi vjen ashensori se hipoin lloj lloj njerezish ....po per fat te keq ate dite shoqja ime ishte semur dhe i them merre te qeska ime bluzen time dhe vishe se une skam ftohte deri tani
    dhe ajo shkon dhe cte shoh plerat e shtepis time duke punuar me mua !!!
    keshtu eshte kur sdi ku ta ket njeriu mendjen perpara !!!gajasuni tani se qenkam shume ne humor une sot ,,,,,,,,,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    te marten ngrihem ne mengjes mir e bukur ,dhe me thot mami im qe kur te dal perjashta te hidhja dhe plerat .kur dal jasht marr ne nje dor plerat dhe ne tjetren canten time me nje bluze qe e vesh ne pune kur heq xhaketen se eshte ftoht ..
    dhe ne vend qe te hedh plerat hedh qesken ku kisha bluzen me menge te gjata ....dhe plerat e mija (lekura prej domatesh ,qepesh udhetuan me mua 4 qytete me radhe .po keshtu ngjitem dhe ne pune ,po e shikoja qe po vinte ere qep po thash kushedi vjen ashensori se hipoin lloj lloj njerezish ....po per fat te keq ate dite shoqja ime ishte semur dhe i them merre te qeska ime bluzen time dhe vishe se une skam ftohte deri tani
    keshtu eshte kur sdi ku ta ket njeriu mendjen perpara !!!gajasuni tani se qenkam shume ne humor une sot ,,,,,,,,,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hahahahah O alnosa te marrte e mira se me shkrive. Po truri gje e madhe thuaj
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Chandler e kishte kete manine e te theksuarit fjalet qe nxirrte. But then again, njerezia e mbanin per homo.

C'jane keto lloj germash sa koka juaj?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    heheh alnosa

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    ja edhe nje tregim /ngjarje qe me ka ndodh...kur kam qen ne luft ne kosove isha femije dhe serbet na pushtuan dhe na detyruan qe ne ora 5 e mengjesit te i leshojme shtepiat dhe une dola ipari nga shtepia dhe u shperndam e tere familja une u strehova i vetem me nje mal ndersa familja ime u zu rob nga ushtria serbe ... dhe ne ate rast isha shume i brengosur si femije dhe vetem qaja sepse shume shpifje dhe spekulime shperndaheshin ..se kinse familja ime eshet nisur per ne shqipri ndersa une i vetem ne mal..mbeta ...dhe u deshprova shume ...dhe vetem lotin mik kisha ...krejt jeta mu zbeh ndjehesha i vetem ..e di qe kam fjetur ne mal dy dite duke fjetur ne per mal...mirpo pas dy diteve ..vendosa si femije te dal prej malit dhe vendosa te rrezikoje dhe dola ..ne per ushtri...mirpo me ruajti zoti dhe dola dhe shkova tek shtepia ime dhe i deshpruar per familjen time ..thosha ne vete kurr nuk kam per ti takuar..dhe hyra ne shtepin time te boshatisur ..mirpo e takova gjyshin dhe u gezova aq shume sa qe mendova se e takova e gjith familjen ...mirpo pa disa oreve kuptova qe familja ime nuk kishte dalur ne shqipri si refugjat ...dhe erdhen pas nje dite dhe u bashkuam perseri ne gjirin familjare...

ky ishte tregimi im ..kujtim nga lufta...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    heheh alnosa
    si ta marr une kete hehe .
    per te qeshur ?se une per gallat e thash fisniko .kam dhe shume te tjera po sjam ne qef ti tregoj ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    ja edhe nje tregim /ngjarje qe me ka ndodh...kur kam qen ne luft ne kosove isha femije dhe serbet na pushtuan dhe na detyruan qe ne ora 5 e mengjesit te i leshojme shtepiat dhe une dola ipari nga shtepia dhe u shperndam e tere familja une u strehova i vetem me nje mal ndersa familja ime u zu rob nga ushtria serbe ... dhe ne ate rast isha shume i brengosur si femije dhe vetem qaja sepse shume shpifje dhe spekulime shperndaheshin ..se kinse familja ime eshet nisur per ne shqipri ndersa une i vetem ne mal..mbeta ...dhe u deshprova shume ...dhe vetem lotin mik kisha ...krejt jeta mu zbeh ndjehesha i vetem ..e di qe kam fjetur ne mal dy dite duke fjetur ne per mal...mirpo pas dy diteve ..vendosa si femije te dal prej malit dhe vendosa te rrezikoje dhe dola ..ne per ushtri...mirpo me ruajti zoti dhe dola dhe shkova tek shtepia ime dhe i deshpruar per familjen time ..thosha ne vete kurr nuk kam per ti takuar..dhe hyra ne shtepin time te boshatisur ..mirpo e takova gjyshin dhe u gezova aq shume sa qe mendova se e takova e gjith familjen ...mirpo pa disa oreve kuptova qe familja ime nuk kishte dalur ne shqipri si refugjat ...dhe erdhen pas nje dite dhe u bashkuam perseri ne gjirin familjare...

ky ishte tregimi im ..kujtim nga lufta...
    fisnik une prisja te qeshja mor vlla ,ti na rrenqethe me kete qe shkruan ..
    ketu jemi tek humori dhe jo tek kujtimet e hidhura .....nejse ,nejse pershendetje

gimi per zotin me qerrove me ato shkronjat te lutem .me bere te ve syze .
    po mos shkruaj mor burr i dheut keshtu se kemi qef ti lexojme dhe na dhembin syte .........tregim i bukur gjithsesi .

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. K. Frasheri: Ismail Kadare, i subvencionuari i diktaturės
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-10-2011, 08:32
  3. Gjendja e fėmijėve jetimė shqiptarė
    Nga Albo nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •