Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    U mesova me vozit veturen e kisha ble nji ker sa per tu mesu i mir por 5 vjeēar nji dit u ndalke si u ndalsha ne drita apo si u ndalsha diku ai nuk ecte...sa nervoz ! Unź i kam pa mashkujt qe kur nuk ndizet kerri duhet me leshu ne nji rrugź te poshte , pasi nuk guxojmź ne shqiptaret me ftu mashkuj me na ndihmu se fil na qohet zeri e shtyva veturen vetun me shum veshitrisi deri ne nji rrugź teposht me nji dorź vollanin e me nji po shtuj e kur ajo nisi me ec shpejt une e pash qe po jes jasht kam vrapu shum e hypa mezi e mezi gjeta pedalet dhe e ndeza veturen duke e qit ne dyten shpejtesi , po me nji rendi ma shum isha nxe une se vetura , tash kur kaloj asajde gjith nxehem ...kujtim qesharak tash por jo at ditź ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    hahaha sa histori te bukura.
    kur kam qene rreth 7 vjec ,luanim me pafka ..pllakatonc quhej loja ..
    nje shoqe ime qe une gjithmone i fitoja asaj,ma fluturon pafken prej guri nga koka nga inati ,dhe u nisa me vrap p[er tu ngjitur ne shtepi dhe ne vend qe te qaja olele koka me dhem ,qaja olele gjaku sa me dhemb dhe ulerisja sa corodita gjith pallatin ....me olele gjaku qe ma vrau koken .....

heheh keshtu eshte kur luan pa refer...olele gjaku po me dhemb...kjo ishte nga emocionet ....ahahha

vazhdo me ndonje tregim tjeter ..sepse ngjarjet qe po i tregon ti ...po duken pa skenar(originale)...bravo..
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    [/B], pasi nuk guxojmź ne shqiptaret me i ftu mashkujt me na ndihmu se fil na qohet zeri ,dhe shtyva veturen vetun me shume veshitrisi deri ne ne nje rrugź teposht me nji dorź timonin e me nje dore po shtuj e kur ajo nisi me ec shpejt une e pash qe po mbes perjashta kam vrapu shum e hypa mezi e mezi gjeta pedalet dhe e ndeza veturen duke e qit ne shpejtyesin dyte , po me nji rendi ma shum isha nxe une se vetura , tash kur kaloj asajde gjith nxehem ...kujtim qesharak tash, por jo ate ditź ...
    po pse more nuk me thireshe mua te te ndihmoje...une kisha hypur ne makine dhe ti kishe shty...hehe dhe mesiguri kishte per tu ndezur makina...ahahaha dhe nuk kishte pas nevvoje qe ti te nxehesh ,por makina....

ehh keshtu eshte kur mundohesh...vetem...ahahaa komplimente doro...

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Po qante studenti e harrove ? edhe aty kam pas stres te madh
    njiher kam kerr te mirź ska nevoj me shty veq kam nevoj mi fry gumat e nuk di

====================
    Kishte shku nana te daja me bujt e une isha vetem ne shtepi me disa motra te vogla edhe baba . Baba e ne at kohź kishte qef bukź shtepije e me tregoi nana si bahet buka ajo e kishte lan majen e bukes hazer e bana mir shum e qita ne tepsi siq me ka spjegu nana per te u ngrit, por e shiqojsha ajo vonoi shum te ngritet sa e her e qoja peshqiren ta shiqoj ajo as qe levizte mu ngrit e tani u lodha dhe shoqja ime erdhi te une e filluam me lujt e kami lujt mirź dhe kam fitu disa herź loj me top.. jemi knaq , kur kah ora 4:30 baba vinte nga arsimi e me bertiti : buka ka dalź nga tepsia ....Oooooo kuku shum pak kishte mbet ne tepsi ...krejt ne tok !
    ende si kisha 10 vjet sa te ashper ishin prindet sot askush sja len per detyrź me ba bukź nji vajze 10 vjeēe as 20 bile ...
    Veshtirsit te rritin shpejt ma shpejt se mu ngrit buka ...

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    sa pretojn me tregu .....o sa pertac jan shqiptaret ....

nuk dit tregoj kesaj rradhe edhe pse kam plot te tregoj....

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    sa pretojn me tregu .....o sa pertac jan shqiptaret ....

nuk dit tregoj kesaj rradhe edhe pse kam plot te tregoj....
    e po ndoshta nuk kan deshire te e kujtojne te kaluaren femijerore sepse ne ate momente cuclla i bie si kujtim i hidhur apo ndoshta kan qen rob te cuclles ..apo nuk kan mundur te hjeken prej saj ...vetem se kur kan fjetur...hehe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    e kush te tha se nuk kemi deshire te kujtojme femijrine ?po skemi kohe per gallata fisnik se e kemi rradaken ndonjeher plot me miza ?
    ja po tregoi nje tjeter .
    e vogel si gjithmone nuk mbaj sa vjec ,5-6 vjec me duket ...
    asnjeher nuk me linin vetem ne shtepi ,
    vellai me tha te jap vllai 5 leke te blesh nje akullore me premto qe nuk do dalesh ne ballkon dhe nuk i trgon mamit qe une po dal dhe te le vetem .se kishin frik se bija thyeja qafen se ai me kishte patronazh ate dite
    3 te tjeret kishin vajtur nga gjyshja .
    po i them vellait ,doja akulloren se spo pyesja se dilte ai apo jo !
    pas nja 1 ore e henga dhe akullore ,spo me rrihej se po degjoja zhurma perjashta xerr ,xerr shkova ta hapja ,kur ishte nje kushuriri babit tim ,sa ja hapa deren ,ja mbylla prap me vrap dhe ulerisja neper shpij ,obobobo xhaxi harixhiu do me fusi te thesi ,o teta lili i berrtisja komshis poshte ka ardhur xhaxhi harixhiu moj .per fat te mire me merr mami babi ne tel i pergjigjem hajdeni se ka ardhur xhaxhi harixhiu tek dera ,e h kushuririn e pare te babait e bera harixhi ..dhe sot e kesaj dite kur merr ndonjeher ne tel dhe i pergjigjem kush je ti ?xhaxhi harixhiu jam me thot do ma hapesh deren hahahahahahaha ....
    qeshni tani .

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    e kush te tha se nuk kemi deshire te kujtojme femijrine ?po skemi kohe per gallata fisnik se e kemi rradaken ndonjeher plot me miza ?
    ja po tregoi nje tjeter .
    e vogel si gjithmone nuk mbaj sa vjec ,5-6 vjec me duket ...
    asnjeher nuk me linin vetem ne shtepi ,
    vellai me tha te jap vllai 5 leke te blesh nje akullore me premto qe nuk do dalesh ne ballkon dhe nuk i trgon mamit qe une po dal dhe te le vetem .se kishin frik se bija thyeja qafen se ai me kishte patronazh ate dite
    3 te tjeret kishin vajtur nga gjyshja .
    po i them vellait ,doja akulloren se spo pyesja se dilte ai apo jo !
    pas nja 1 ore e henga dhe akullore ,spo me rrihej se po degjoja zhurma perjashta bishtalecat po dole dhe njeher ne ballkon !hyra brenda prap ,kur ra zilja e deres ,po ndonjeher me thoshin mos e hap deren se te vjen harixhiu dhe te merr .
    xerr ,xerr shkova ta hapja ,kur ishte nje kushuriri babit tim ,sa ja hapa deren ,ja mbylla prap me vrap dhe ulerisja neper shpij ,obobobo xhaxi harixhiu do me fusi te thesi ,o teta lili i berrtisja komshis poshte ka ardhur xhaxhi harixhiu moj .per fat te mire me merr mami babi ne tel i pergjigjem hajdeni se ka ardhur xhaxhi harixhiu tek dera ,e h kushuririn e pare te babait e bera harixhi ..dhe sot e kesaj dite kur merr ndonjeher ne tel dhe i pergjigjem kush je ti ?xhaxhi harixhiu jam me thot do ma hapesh deren hahahahahahaha ....
    qeshni tani .
    jo moje Alnosa e di qe edon femijerin...edhe paske te drejte ta duash femijerin sepse e paske luajtur rolin e nje princesheje qe nuk guxon te lihet pa roje dhe truproje....edhe kete femijeri te mos e duash ..qfar do me teper...haha

por te tjeret ndoshta kan histori femijerie qe i bie ne kundershtim me interesat e tyre...jo hajgare bej ...por si thua ti ...nuk kan kohe te tregojne ndonje rast ...

sa i perket tregimit tend qka me beri te qeshi eshte "rrezikimi i bishtalecave te asaj voglushes"(alnoses) hehhe permes ketyre bishtalecave po me personifikohesh si ne nje person/femije te njohur nga une...apo fytyre e njohur nga une...ja ia fillova te te shkruaj si portret ...normal duke filluar nga bishtalecat si baze...ehhehehe

nje qeshje me permasa masive per tregimin tend: ahhahahahahahahahahahahahaah...dhe kujdes ..nosa per keto tregime ti ruaj dhe ne te ardhmen te shkruaj nje liber biografie...me titull..."Biografia e bishtaleces"ahhahahaha

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    ja edhe nje tregim /ngjarje qe me ka ndodh...kur kam qen ne luft ne kosove isha femije dhe serbet na pushtuan dhe na detyruan qe ne ora 5 e mengjesit te i leshojme shtepiat dhe une dola ipari nga shtepia dhe u shperndam e tere familja une u strehova i vetem me nje mal ndersa familja ime u zu rob nga ushtria serbe ... dhe ne ate rast isha shume i brengosur si femije dhe vetem qaja sepse shume shpifje dhe spekulime shperndaheshin ..se kinse familja ime eshet nisur per ne shqipri ndersa une i vetem ne mal..mbeta ...dhe u deshprova shume ...dhe vetem lotin mik kisha ...krejt jeta mu zbeh ndjehesha i vetem ..e di qe kam fjetur ne mal dy dite duke fjetur ne per mal...mirpo pas dy diteve ..vendosa si femije te dal prej malit dhe vendosa te rrezikoje dhe dola ..ne per ushtri...mirpo me ruajti zoti dhe dola dhe shkova tek shtepia ime dhe i deshpruar per familjen time ..thosha ne vete kurr nuk kam per ti takuar..dhe hyra ne shtepin time te boshatisur ..mirpo e takova gjyshin dhe u gezova aq shume sa qe mendova se e takova e gjith familjen ...mirpo pa disa oreve kuptova qe familja ime nuk kishte dalur ne shqipri si refugjat ...dhe erdhen pas nje dite dhe u bashkuam perseri ne gjirin familjare...

ky ishte tregimi im ..kujtim nga lufta...
    nje eshte interesante te theksohet ne kete rast qe kam cekur ne kete postim lart ...se para se te i kim prej shtepise nena ime ,me tha te ia mbaja kepucet e saja ...dhe une nuk mund ti mbaja dot ne dore dhe qfar berai i futa nder rrobat e mija te veshura...dhe kur i kem dhe u shperndava nga familja ..une i mbaja ato kepuce te nenes nder rroba dhe nje cope buke qe nuk mund ta haja dot se nuk me hahej (prej ngarkese psikologjike)d.m.th ate buke dhe ato kepuce i kam mbajte afer 4 dite nen rroba ,edhe kur kam fjetur ne mal ...mirpo kur erdha ne shtepi dhe e takova nenen perseri u gezova pa mase madje qaja dhe me perqafoi dhe e perqafova dhe me pas vepren e pare qe bera i thash ...ja kepucet qe mi dhe ate dite ...nena ime u qudite se si i kisha ruajtur ne ato qaste lufte ...dhe me tha more djali im por pse nuk i gjuaje rruges... une uskuqa ne vete thash ne vete eh si ma humbi mundin ahhah dhe ate cop buke qe nuk me hahej ne ate mal ...fillova ta ngreni tash me shkarkesa psikologjike...o sikur te haja mjalte blete

mos u mallengjeni se fundi eshte i bukur...d.m.th ka diqka per te qeshur...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 24-02-2007 mė 06:05

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    jo moje Alnosa e di qe edon femijerin...edhe paske te drejte ta duash femijerin sepse e paske luajtur rolin e nje princesheje qe nuk guxon te lihet pa roje dhe truproje....edhe kete femijeri te mos e duash ..qfar do me teper...haha

por te tjeret ndoshta kan histori femijerie qe i bie ne kundershtim me interesat e tyre...jo hajgare bej ...por si thua ti ...nuk kan kohe te tregojne ndonje rast ...

sa i perket tregimit tend qka me beri te qeshi eshte "rrezikimi i bishtalecave te asaj voglushes"(alnoses) hehhe permes ketyre bishtalecave po me personifikohesh si ne nje person/femije te njohur nga une...apo fytyre e njohur nga une...ja ia fillova te te shkruaj si portret ...normal duke filluar nga bishtalecat si baze...ehhehehe

nje qeshje me permasa masive per tregimin tend: ahhahahahahahahahahahahahaah...dhe kujdes ..nosa per keto tregime ti ruaj dhe ne te ardhmen te shkruaj nje liber biografie...me titull..."Biografia e bishtaleces"ahhahahaha
    kujdes dhembet fisnik se te bien ne toke se ska ne KOSOVE dentista hahahaha,dhe i bie te kalosh kufirin vec me ndreq dhambet ne shqiperi .
    epo shyqyr qe tu gjet dhe nje titull p[er kopertinen ,shkrimtar te kemi ne ,pa te tjerat rregullohen !hahahahahahdo kehs rezultat me degjo mua

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. K. Frasheri: Ismail Kadare, i subvencionuari i diktaturės
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-10-2011, 08:32
  3. Gjendja e fėmijėve jetimė shqiptarė
    Nga Albo nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •