Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 82
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

Talking qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar mė parė nga alnosa
    une po e tregoi nje ngjarjen time !
    te marten ngrihem ne mengjes mir e bukur ,dhe me thot mami im qe kur te dal perjashta te hidhja dhe plerat .kur dal jasht marr ne nje dor plerat dhe ne tjetren canten time me nje bluze qe e vesh ne pune kur heq xhaketen se eshte ftoht ..
    dhe ne vend qe te hedh plerat hedh qesken ku kisha bluzen me menge te gjata ....dhe plerat e mija (lekura prej domatesh ,qepesh udhetuan me mua 4 qytete me radhe .po keshtu ngjitem dhe ne pune ,po e shikoja qe po vinte ere qep po thash kushedi vjen ashensori se hipoin lloj lloj njerezish ....po per fat te keq ate dite shoqja ime ishte semur dhe i them merre te qeska ime bluzen time dhe vishe se une skam ftohte deri tani
    dhe ajo shkon dhe cte shoh plerat e shtepis time duke punuar me mua !!!
    keshtu eshte kur sdi ku ta ket njeriu mendjen perpara !!!gajasuni tani se qenkam shume ne humor une sot ,,,,,,,,,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    hallall te qofte lal,po te kishe tregu edhe ndonje tjeter mir do ta beje se i paske te forta!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    [QUOTE][B]
    fisnik une prisja te qeshja mor vlla ,ti na rrenqethe me kete qe shkruan ..
    ketu jemi tek humori dhe jo tek kujtimet e hidhura .....nejse ,nejse pershendetje
    e di qe nuk ishte per te qeshure por ...por megjithate ishte nje kujtim femijerie...ndoshta bene pjese edhe kjo ne kete teme...

rrespekte....
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    si ta marr une kete hehe .
    per te qeshur ?se une per gallat e thash fisniko .kam dhe shume te tjera po sjam ne qef ti tregoj ?
    sigurishte kjo ishte shenje... se qesha .. ja ta e pershkruaj hahaha

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student

une i vetem ne mal..mbeta ...dhe u deshprova shume ...dhe vetem lotin mik kisha ...krejt jeta mu zbeh ndjehesha i vetem ..e di qe kam fjetur ne mal dy dite duke fjetur ne per mal...mirpo pas dy diteve ..vendosa si femije te dal prej malit dhe vendosa te rrezikoje dhe dola ..ne per ushtri...mirpo me ruajti zoti dhe dola dhe shkova tek shtepia ime dhe i deshpruar per familjen time ..thosha ne vete kurr nuk kam per ti takuar..dhe hyra ne shtepin time te boshatisur ..mirpo e takova gjyshin dhe u gezova aq shume sa qe mendova se e takova e gjith familjen ...ky ishte tregimi im ..kujtim nga lufta...
    vertet nji perjetim per te mos e harruar kurrr...por ke pshtu kjo asht me e rendeshmja...

Une isha me famile ne pushim ne ulqin dhe nji ditė kishim taku nji te familes ne shetije ne nji mbramje dhe te nesermen vendosem te shkom jo me plazhe po ne nji koder ku kishte pisha e deti ishte shum posht..mezi zbritshim dhe uji ishte teper i thell ....
    Une e kisha qanten time me te gjtha paret dhe pasaportat e qdo gja me vler me vete te gjith zbriten mu la ne deti po edhe une doja nganjiher me shku dhe me shiqu e i thash vllaut me ma vjerr qanten me nji peme , pema (lisi) ishte shum i gjat mezi u ban dy veta e vjerrem keshtu e kisha qanten mbi kokź dhe as se kapte dielli as rreziku.i vjedhjes...ndejtem sa ndejtem kemi mbledh teshat dhe shkum ne banesź, kur te dera mu ka kujtu qanta ne lis .....kemi shku me kerr si te trent te gjith....
    qanta ishte aty krejt vetun ... qfar vrapimi ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e DESA
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Postime
    71

histori vogelushesh

Klasa e dyte fillore. Dita e pare e shkolles. perparse te reja te zeza me jaka te bardha. Canta te reja me librat e porsa bler. Gjith gezim mbaroj dita e pare e shkolles paksa heret. Gjith vajzat e klases vendosem te ecim bashke deri te sheshi kryesor i qytetit ku ndodhesh Busti i Enverit dhe anash 2 shatervane te medha te cilat ishin me uje por nuk i kishin hap cezmat qe te hidhej uji perpjet. Si femij qe ishim te gjith hipem perreth shatrivanit dhe filluam te ecim rrotull e rrotull.... tu qesh e tu kenaq per nji moment vajza me e gjate e me e dobet e klases u tremb nga nje kalimtar dhe ka ra mbrena .... u zhyt komplet u be qull dhe librat dolen ne siperfaqe.... shume kemi qesh ... ajo nuk qante se u be qull por qante per librat e fletoret qe u bene qull...

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    ja nje tregim tjeter

kur isha i vogel kam qen i fort nderfemije dhe ...dhe ishte nje dite ediele dhe ishte dasem ,martohej halla ime ...dhe ne femijet mblidheshim per te luajtur ...dhe nje prej femijeve te lagjes ...me ftoi ne te rrezohemi (te perlahemi/te rrafemi/miqesishte) une refuzova oferten e pare ..mirpo me ngacmonte ai dhe me thoshte se po ke frike...me neveriti kjo shume dhe thash hajde pra po pranoje te dalim ne dyluftim dhe si e fillova dyluftimin vetem kur po fillon britma e tij ....dhe ne ate moment iu thye krahu atij femiu...ishte nje tronditje ne ate dite gezimi si per mua dhe krejt dasmegjinjet aty ...une rash ne pozite te keqe ...se ishet me mua kur e theu krahun dhe me mbeti faji mua ...dhe nena si denim me mbylli ne shtepi dy dite si denim...haj medet haj tash me vete se pse u futa ne telashe ...

tani krejt femijet tjere te lagjes me frikesoheshin dhe me thoshin shiko ai qe ia theu krahun atij djalit... ehhe ky ishte tregimi im "kung fu fisniku"

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Ndiqja nga pas nje kiēar dhe kur ju afrova me dha nje shqelm dhe me nxiu tyrinjt
    Mos e kapsha pellua se ja tregoj une
    Tani ai i shkreti mund te ket pleheruar ndonje peme
    /P.s Rendesi ka qe nuk me la me shenja lool

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Sa me shume rritemi, aq me shume terbohemi. Gafat i bej keto vitet e fundit. Nje dite ne dyqan iu afrova nje plaku qe kishte futur duarte ne xhepa, i futa krahun, e shtrengova fort dhe iu ngjesha edhe me shume, mbeshteta koken te supi i tij dhe psheretiva. Ai s'levizi, s'beri as gek as mek, vec ktheu koken e me shikonte nga larte. Mora fryme thelle, dhe ndjeva ne faqe qe materialin e xhaketes nuk e kisha ndjere ndo here mbi njerezit qe njoh, plus mungonte dhe era e cigares. Ngrita koken dhe e leshova rrembimthi pa e pare kush ishte. Kishte floke te bardhe, aq me mjaftonte te kuptoja se nuk ishte njeriu qe desha te perqafoja -- tim ate.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Leila
    Sa me shume rritemi, aq me shume terbohemi. Gafat i bej keto vitet e fundit. Nje dite ne dyqan iu afrova nje plaku qe kishte futur duarte ne xhepa, i futa krahun, e shtrengova fort dhe iu ngjesha edhe me shume, mbeshteta koken te supi i tij dhe psheretiva. Ai s'levizi, s'beri as gek as mek, vec ktheu koken e me shikonte nga larte. Mora fryme thelle, dhe ndjeva ne faqe qe materialin e xhaketes nuk e kisha ndjere ndo here mbi njerezit qe njoh, plus mungonte dhe era e cigares. Ngrita koken dhe e leshova rrembimthi pa e pare kush ishte. Kishte floke te bardhe, aq me mjaftonte te kuptoja se nuk ishte njeriu qe desha te perqafoja -- tim ate.
    ahhahaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    hahaha sa histori te bukura.
    kur kam qene rreth 7 vjec ,luanim me pafka ..pllakatonc quhej loja ..
    nje shoqe ime qe une gjithmone i fitoja asaj,ma fluturon pafken prej guri nga koka nga inati ,dhe u nisa me vrap p[er tu ngjitur ne shtepi dhe ne vend qe te qaja olele koka me dhem ,qaja olele gjaku sa me dhemb dhe ulerisja sa corodita gjith pallatin ....me olele gjaku qe ma vrau koken .....

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. K. Frasheri: Ismail Kadare, i subvencionuari i diktaturės
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 16-10-2011, 08:32
  3. Gjendja e fėmijėve jetimė shqiptarė
    Nga Albo nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •