Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Nuk thashe qe e kam per turp te jem shqiptare une!
    Thashe vetem qe shqiptari ka nje lloj sedre te semure ne xhelozi dhe kjo nuk eshte e mire po duhet luftuar!
    Nuk duhet te na dalloje kjo lloj gjeje nga popujt e tjere,ketu eshte gabimi juaj,kemi virtyte te tjera ne per tu dalluar si psh,besa,mikpritja,trimeria etj.
    Xhelozia nuk eshte virtyt!

respekte

DI_ANA Franko nuk mund ta vertetoj qe ka miqesi apo akoma dicka te vjeter mes Te dashures se tij edhe Ex-it te saj prandaj ai mbrohet nga dicka qe nuk mund ta vertetoj

Sa per xhelozine te Shqiptaret jame dakort me tyja por po te them qe eshte 1 Vantazh ne Dashuri pasi je Xheloz per 1 person qe do me gjithe zemer edhe nuk mund te jesh Xheloz per kide qe nuk e do me Intensitet.

Pra Xhelozia eshte Shprehje e Dashurise ne menyre te terthorte.

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    mire do kishte qen te jete kjo pergjigjeja e vertet ..por mos ka diq me teper se kaq...qe ti nuk eke thene....

un po jepja mendimin tim.
    s'po kuptoj cfar do te thuash ti....
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Nuk thashe qe e kam per turp te jem shqiptare une!
    Thashe vetem qe shqiptari ka nje lloj sedre te semure ne xhelozi dhe kjo nuk eshte e mire po duhet luftuar!
    Nuk duhet te na dalloje kjo lloj gjeje nga popujt e tjere,ketu eshte gabimi juaj,kemi virtyte te tjera ne per tu dalluar si psh,besa,mikpritja,trimeria etj.
    Xhelozia nuk eshte virtyt!

respekte
    Shume sakt DI_ANA

Nuk kuptoj pse duhet te jen armiq me pas ,pse duhet ta urejn njeri tjetrin deri ne evitimin e nje pershendetje???????????????????????????????
    Komunikimi eshte kulture,dhe me ate pershndetje tregon dhe njer ,se e kaluara eshte fshire njer e pergjithmon,mes tyre ka mbet vetem ndjenja njerzore ,,,.
    Mendoje se : nese i shmangesh nje pershendetje me ish_tedashurin ose te dashuren,ke ai person ka dicka akoma aq sa sguxon te perballet.ose e don akoma
    ose ske fytyre per ndonje poshterisi qe mund ti kesh ber.Se ska pike llogjike te dyshosh per nje pershendetje ne syt te dashurit tend ti besh ish_te dashurit
    Ps CLIROHUNI MO NGA NDJENJA E TEPERT E ASAJ QE JU QUANI XHELOZI(se ketu ska vend per tu ndjer xheloz)
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 20-02-2007 më 06:19
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga FRANKO^^AMC
    Pershendetje te gjitheve dua te them kete. Kam nje vajze qe dashuroj edhe para dy ditesh ishim ulur te shkallet e pallatit edhe po flisnim vajzes i kalon nje qe ka dashur para disa kohesh edhe pershendeten me njeri tjeterin edhe mua me thot qe skam ber nje gje ju lutem po te jeni ju ne vendin tim se do te veproni Jepni mendimin tuaj Ju lutem
    Normale qe do jesh ndjere keq.
    Me mire t`ia thuash gjerat hapur.

Pyete njehere si do te ndihej ajo nese do te ishte ne vendin tend , dhe ti ti flisje nje ish te dashures tende.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Pohimi mbi tradhëtinë.-
    Nga MaDaBeR në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 28-04-2012, 11:58
  3. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •