Besoj se vetvetja njihet me mire sesa gjykimi tjetrit..Postuar më parë nga ShocK
Flm per invitationin.....:![]()
Besoj se vetvetja njihet me mire sesa gjykimi tjetrit..Postuar më parë nga ShocK
Flm per invitationin.....:![]()
"Carpe Diem"
L'amour fait naître la jalousie, mais la jalousie fait mourir l'amour.
[Christine de Suède]
Dashuria lind xhelozine,po xhelozia shkakton vdekjen e dashurise...
La jalousie engendre le Mal... La jalousie, c'est le Mal !
[Agatha Christie]
Xhelozia sjell te keqen....xhelozia eshte e keqja!
La curiosité naît de la jalousie.
[Molière
Kurioziteti lind nga xhelozija..
"Carpe Diem"
Vajza Eshte Me Ty, Do Ndjeheshit Me Keq Po Mos Pershendeste.
Pse cfare te keqe ka qe te mos e pershendese...nuk e shoh problemin...
Perderisa ajo tani eshte e dashura jote dhe e doni njeri tjetrin ske pse te shqetesohesh kot...
per mendimin tim vajza nuk duhet ta pershendesi perderisa e quan te mbyllur ate lidhje.dhe duhet ta heqim nga mendja ate qe thoni 'mentalitet shqipetari'.ne shqipetar jemi dhe ate mentalitet do kemi.kjo na dallon nga popujt e tjer dhe une personalisht jam krenar qe jam shqiptar dhe qe kam ate mentalitet.per mua esht nje gabim qe nje femer ti flasi ish-it te vet kjo vlen edhe per meshkujt.perderisa nje histori mbyllet ska pse te vazhdoje me tej me copa te vogla,jo duke e pare,jo duke i folur,jo duke e ftuar per kafe etj etj.me nje ish ndryshon puna dhe esht e pa tolerueshme qe te bisedosh serisht. franko un uroj qe ajo vajz qe ti do mos te ket gjera te keqija ne koke dhe ta ket ber pa te keq.
rrespekte!!!
Perderisa e pershendeti perpara teje do te thote qe s'ka asnje gje per te fshehur, dhe perderisa t'a ka bere te qarte nje gje te tille. Nese kishte gje me te, te jesh i sigurt qe sdo t'a pershendeste ne syte e tu dhe as do te thoshte se kush ishte dhe sikur.
Mos harro, qe nese ajo ka akoma ndjenja per te athere do t'a kuptosh nga shume gjera, jo nga nje pershendetje para pallatit.
Dhe pastaj, mes dy vetash qe kane pasur nje histori dashurie, nese s'jane ndare me sherre e me hidherime, eshte me se normale te pershendetin njeri tjetrin ose te ruajne nje fare shoqerie (edhe pse ne mund te mos n'a pelqeje).
pershendetje visage,Postuar më parë nga Visage
Jam plotesisht dakort me gjykimin tend....te uroj te jesh mire!
respekte shume![]()
"Carpe Diem"
Ajo vajza pasi qe asht me Ty shkurt nuk ka respekt !
gjelozia asht tjeter respekti asht tjeter.
nese ajo asht vetun e ai qe pershendet ok...slka gja te keqe.
zhelozi do quhej nese ajo pershendet kend takon rruges hahahaaa...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 19-02-2007 më 09:32
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Nuk thashe qe e kam per turp te jem shqiptare une!Postuar më parë nga elbasanlliu_20
Thashe vetem qe shqiptari ka nje lloj sedre te semure ne xhelozi dhe kjo nuk eshte e mire po duhet luftuar!
Nuk duhet te na dalloje kjo lloj gjeje nga popujt e tjere,ketu eshte gabimi juaj,kemi virtyte te tjera ne per tu dalluar si psh,besa,mikpritja,trimeria etj.
Xhelozia nuk eshte virtyt!
respekte
"Carpe Diem"
Ke te drejte ne ate qe ke shprehur per nje mendim te tille jam edhe unePostuar më parë nga elbasanlliu_20
![]()
Krijoni Kontakt