Njeriun e Zemres E SHikoni Nga Bukuria,Nga Portofoli,Apo Thjeshtesia E Tij / e Saj !!
Njeriun e Zemres E SHikoni Nga Bukuria,Nga Portofoli,Apo Thjeshtesia E Tij / e Saj !!
Nga bukuria e shpirtit te tij.Tek nje njeri duhet te shikosh te mirat edhe te keqijat ti dashurosh edhe ti kuptosh ato,atehere ate njeri e dashuron ashtu sic eshte,ashtu sic e njohe.
Reno E Shof Nga Bukuria E Trurit Dhe Qellimi Qe Ai Ka Per Te Ardhmen
Sa Per Portofolin Veri Kros Se Po Pe Ate Nuk Quhet Njeri I Zemres ,po I Interesit, Te Ket Dhe Bukurin Fizike Do Jet Super Fare Pastaj ,si Ca E Ca![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
heheheeheeh kush eshte ai qe sdo money money :PPpp
any way
bukuria nje dit eshte mendja eshte ajo qe ri![]()
i pasur jam vet kshu skam ce dua per lek ;P
por me shum ate qe do mar do e shikoja nga thjeshtesia e saj qe do ket
ups se harova po nuk qe mbi.1.70 se mar![]()
Partizoni
Njeriun e zemres e shikoj ne fillim nga bukuria,normal qe nuk mund tja njoh shpirtin qe ne fillim...
Pastaj me kalimin e kohes filloj te interesohem per shpirtin..sa per portofolin nuk kam qene ndonjehere e interesuar per faktin se me del ai imi...
Njeriu zemres ndihet qe ne fillim te nje relacioni dhe nuk mund ta zgjedhim perfekt,eshte ai qe pelqen zemra dhe nuk mund ti themi jo....asaj
"Carpe Diem"
njeriu i zemres nuk shikohet thjesht ndjehet !!! shikohet ne fillim si nje person te intereson si shok edhe e ndien si njeriu e zemres !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Une,si pa portafol qe jam,me shkojne ndonjehere syte tek ai i shkrete!
Thjeshtesia eshte gje e bukur por edhe portafoli,nuk mund te themi se eshte i shemtuar,gjithashtu
ky i fundit ka edhe lidhje me ndjenjen,te shuan ndjenjen e urise![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shoku_tanku : 09-02-2007 mė 17:22
portofolin nuk diskutohet ,se gjith diten dyqaneve kam qef me ndenj![]()
Postuar mė parė nga shoku_tanku
Pse dhe meshkujt shohin cantat e femrave ? (lol)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt