Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Akulli Maska e DiGiTeX
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Nje shqiptar qe i thot vetes dhe ka gjak shqiptari nuk do ti uroje as kujt vdekjen.. kur dihet se ai eshte tani me Baba i atyre Shpirtave qe jan ne shqiperi. eshte ai qe luftoi mafian greke dhe hoqi nga pushteti..

Shpresoj qe mos taa kishe then me mend.. mbase sot e premte ndodh te kishe qen tap..

Sherim sa me te shpejt Salihut..

Kush e lufton mafien greke saliu?? i cili u bashkua me serbin kur okb dha urdher qe mos ta furnizonte asnjeri serbine dhe nafte dhe saliu me gazideden e ndihmuan ne menyre te fshehte. slmon grekun dhe behet mik me serbin.

Me vjen keq arton qe flet dhe ti ne kete gjuhe !
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Ne radhe te pare i uroj sherim sa me te shpejte PR.DR Sali Berishes, dhe i uroj te mos kete me probleme te tilla. Eshte nje njeri qe i ka dhene shume mjeksise Shqiptare. Nuk po hyj ta gjykoj nga ana politike pasi nuk eshte vendi i duhur.

Visi nje keshille miqesore nga mua, mos u rrembe nga idete e tua politike dhe ti urosh vdekjen nje Shqiptari. Ne radhe te pare Sali Berisha eshte nje Shqiptar si une edhe ti pastaj eshte kryeminister etj.

Po te qe ashtu dhe nje tjeter me bindje te tjera politike nga ty do ti uronte vdekjen Nanos apo Rames, por jo, eshte nje gabim i madh ky.

Edhe hasmin Viso fale ose vrite vete, mos uro ti vije e keqja nga te tjere.

Sherim te shpejte Dr. Berishes dhe jete te gjate.

Me respekt Lukas

Besi ty faleminderit per keshillat e tua miqesore.

Por dhe per ty kam dicka vella.
    Mua sme intereson asnjer lloj partie politike sepse politika e socme shiqptare te pi gjakun kushdo qofte ne pushtet te pi gjakun.

Une sali berishen se kam as hasem as gje prej gjeje thjesht theme ate qe mendoj pasi kujtoj se c'fare beri ne 97 ne vlore dhe permet.

Kush i ben keq ketij populli dhe luan me djersen e popullit shqiptare jo te vdesi po as ta varosin se meritone .

VSS!
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

A nuk iu thashe diku me lart se eshte loje? por kete loje nuk e paska bere salis, e paska bere nemesis i tij aktual, edi)

Lexoni ...

Gazeta Metropol, 10 Shkurt

Mishta: Sëmundja e Berishës, trillim i Ramës

Përgënjeshtrimi

Zëdhënësi për shtyp i qeverisë, Dritan Mishta, ka përgënjeshtruar dje lajmin se Kryeministri vuan nga zemra. Nëpërmjet një deklarate për shtyp, Mishta ka akuzuar kreun e PS-së, Rama, për shpërndarjen e këtij lajmi të pavërtetë, sipas tij. “Edvin Rama, fuqia e mashtrimit, u shpërndan çdo ditë qytetarëve shqiptarë me anë të tele-ZP-ve dhe gazetave që kontrollon gënjeshtra, shpifje e trillime. Njëra prej tyre, sipas së cilës Kryeministri është vizituar në repartin e urgjencës së kardiologjisë, botuar sot në ZP-mediat e tij, dëshmon më së miri perversitetin e moralit të tij politik. Kryeministri nuk ka dhe nuk ka patur asnjë problem shëndetësor të asnjë natyre dhe sado të vogël.

Madje, përveç fushatës ka përmbushur të gjitha detyrimet e rëndësishme kombëtare e ndërkombëtare të kreut të ekzekutivit shqiptar. Këto ditë të fundit, u dëshmojnë të gjithë shqiptarëve se fushata e mazhorancës dhe e Kryeministrit po shkon drejt fitores së 18 shkurtit, ditë e cila shënon edhe çlirimin nëpërmjet votës së lirë të zotit Rama nga aluçinacionet“, ka sqaruar Mishta.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    E vertete apo jo, nuk luhet me shendetin, si rrjedhoje, nese ka qene me te vertete i semure Sherim Sa me Te Shpejte!!

Por, sinqerisht nuk e besoj ti ndodhi gje atij, nese, do i kishte ndodhur ne '97.

Mirulexofshim.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Elbasan, Berisha në gjendje jo të mirë shëndetësore

B. Nergjoni
    10-02-2007

ELBASAN –Kryeministri Sali Berisha nuk ka qenë aq energjik sa ç'duket rëndom, në takimin e zhvilluar dje në qytetin e Elbasanit. Pas takimit të zhvilluar në Librazhd, Kryeministri ka ndaluar në hyrje të Elbasanit, për një takim tjetër elektoral. Ndërsa banorët e një pjese të lagjes "5 Maji" janë grumbulluar në një takim elektoral, në mbështetje për kandidatin për kryetar Bashkie, Luçiano Boçi, kryeministri Berisha, i ndjekur edhe nga ministra të kabinetit të tij, nuk është ndjerë mirë. Berisha ka folur shkurt për legalizimet, ku ka premtuar se tapitë e para do të jepen të hënën.

"Dita e hënë është dita më e veçantë, sepse fillon procesi i legalizimit të ndërtimeve të mbi 400 mijë familjeve shqiptare, të cilët, si pasojë e iniciativës së lirë dhe lëvizjes së lirë, për një të ardhme më të mirë për veten e tyre dhe familjet, ndërtuan vila, pallate, objekte. Unë u jap fjalën, se ky proces do të kompletohet me shpejtësi, do të kompletohet jashtë çdo procedure korruptive. Ju vetë do ta ndiqni ditën e hënë, se çfarë procedure është organizuar, për t'ju dorëzuar ju dokumentet e shtëpive, lokaleve, ndërtimeve tuaja të bukura",- tha ai. Berisha dha mbështetjen për kandidatin demokrat në këtë qytet, Luçiano Boçi, por fjalimi i tij nuk kishte ritmin dhe entuziazmin e përhershëm. Lideri i pozitës ka folur pak me vështirësi dhe kjo është vënë re edhe nga ata që merrnin pjesë. Së bashku me automjetet e eskortës, është parë edhe një ambulancë me dy ndihmës, të cilët janë kërkuar për çdo rast. Duket, se nga gjendja jo e mirë shëndetësore, takimi nuk ka zgjatur shumë. Më pas ndalesa ka vazhduar në qytetin e Peqinit, ku Kryeministri dhe përfaqësues të tij, kanë mbështetur kandidaturën e Ilir Rrushit për Bashkinë e Peqinit dhe të kandidaturave të së djathtës, në komunat e këtij rrethi.

SHEKULLI
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e Ardi-1
    Anëtarësuar
    09-11-2003
    Vendndodhja
    Zvicër, Zürich
    Postime
    124

Thumbs down

O Salo

të fala me shëndet Rugovnes dhe Milloshit...
    bashkmendimtarve dhe ideologve tuaj
    gjithnjë të pa ndarë në jetë, mbase dhe vdekje ...

Ju robruesit e shqiptarisë...
    Ardi

Lista e miqëve: Llapi, Kosovelli
    Lista e injorantëve: Brari, Arb, Hilliirian-zoo...

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga brooklyn
    shqiptaret duhet te kerkojne me ngut largimin e berishes nga politika nen preteksin se ai eshte i semure dhe smund te qeverise me shqiptaret. Shqipeeria po i ngjan perdite kubes ku edhe pse castro eshte pothuajse i vdekur ai akoma drejton kuben. Ne si shqiptare duhet te largohemi nga hija e diktatoreve. Berisha eshte njesoj me castron
    Nuk më duket krahasim i mirë (tendencioz dhe jo dashamirës, të mos them që shpreh ndjenja urrejtje dhe mosdurimi po) ai i Salës me Castron? Së pri Castro dihet se kush është ndaj shokët dhe miqtë e dashamirët kërkoja të PS, apo LSI, PSD..., pra të partitë e majta!
    Së dyti, Sala është një demokrat dhe aspak nuk ka shënja të një diktatori,
    Së treti, ai megjithatë bëri dicka për Shqipërinë, porsa erdhi në pushtet kësaj radhe:ai nënshkroi Marrëveshjen e stabilizim asocimit, ai dha zor të ndërtohet rruga Durrës-Kukës-Prishtinë, një interes mbarëkombëtar (dhe ajo ka nisur të ndërtohet), ai (pra qeveria e tij) është në fillim të ndërtimit të një termocentrali në Vlorë dhe tashmë përfundimisht është vendosur që të ndeërtohet edhe naftësjellësi AMBo dhe ai do të bie për në Shqipëri....
    Nuk janë vetëm këto objekte kapitale dhe hapa politikë të rëndësishëm që ndërmori Qeceria e Salës për interes të Shqipërisë! Socialoistët nuk do të bënin kaq dhe edhe po të mundnin s¨do të bënin, madje, jam i bindur, që me d4eshirë do t´i mino0nin këto projekte dhe po të vijnë në pushtet edhe do t´i stoponin!!
    Thuani për Salën cfarë të doni, porse ai para se të jetë një demokrat, është një patriot, para se të jetë një "diktator", ai është një atdhetar, para se të jetë një "komunist", ai është një shqiptar i kulluar...!
    Qoftë me shëndet dhe past fat dhe përkrahje në qeverisje!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Mbase do Zoti e dërgon ne hale te gomerve kete mbeturinen komuniste, biles po ishte Zot dashamires, mbase e ben dhe kaps deri sa te vdesi, keshtu mund te themi me plot gojen se eshte i mbushur me myt.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e Tigers
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    I uroj sherimë sa me te shpejt dhe shendet e jet te gjatë kryeministrit shqiptar, Sali berishes legjenda shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    uroj qe ndyresira si ty r2t te kete sa me pak ose aspak ne mesin e popullit shqiptar..

urim me i mire smund te behet per diten e zemrave.. valentinin..

vlora forever.. askush me mire se ty nuk e di autoresine e 97-tes..
    po te pakten veten mos e mashtro o caush..

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Milo: Ju tregoj takimet Nano me Millosheviç dhe Majko-Papandreu
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2017, 15:39
  2. Tregon Paskal Milo..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2009, 06:13
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Filloi në Durrës, takimi rajonal "Ndërtimi i miqësisë ballkanike"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 27-08-2003, 09:09
  5. Sistemi me i mire elektoral: maxhoritar apo proporcional
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 02-06-2003, 00:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •