un jam apstenim...![]()
un jam apstenim...![]()
hahha ate e pash edhe un shum e lezetshme ja vlen ta shikoshPostuar më parë nga MICHI
por po shikonte dreams roboti kur u cua ishte e bukura :P
Partizoni
Me pelqejne shume reklamat e kozmetikes dhe parukerise....
"Carpe Diem"
Ato kanalet qe shoh une skane reklama . Kane vetem filma . Dhe reklamat kena mangut tani .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga BaLLaKumi
ca shef ti mer dreq, apo ti babe i ban reklmat live![]()
![]()
)--=> P1JANEC1 <=--(
Mu me pelqen nji rekllame belge, ku pomfritet sikur femera hyn ngadale ne pisin te valit
me pelqen nji reklama e kerrit sharan kenga asht hindiane e lopa shion buz rruges kerrin duke kalu ....
me pelqen rekllama kur nji mashkull vejn von te femna e vet me lule ne dorê ajo femna e hap deren e mbyll me shpejtesi lulet jesin mbrenda dere e bishtat i mbesin ne dorê atij mashkullit hahahahah e fort ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
S`para i ndjek reklamat, po kjo e fundit e coca cola-ss, qe japin Tv-t shqiptare sigurisht,me duket shum e lezetshme
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Me pelqen shume ajo reklama e Pepsit,me ate cunin e vogel qe e takon David Beckham ne tunel pa hyre ke dhomat e zhveshjes.
Ai i kerkon te pije pak nga Pepsi i ketij djalit te vogel,kurse ky i kerkon bluzen.Pastaj me bluzen fshin ate pjesen qe pivi David Beckham edhe ja jep perseri bluzen.Kur iken mbrapa ke bluzja e atij femijes lexonte Juventus Fc.
LooOooL![]()
Krijoni Kontakt