Ndryshuar për herë të fundit nga Flori : 04-11-2007 më 10:55
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Momentalisht si celularet me te mire mbahen I-mate =Windows Mobile.
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Nokia N91...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
PER MUA TELEFONA SHUME TE MIRE JANE
- SONY ERIKSON 910 i
. TELEFON I TIPIT SMART FON . ( INTERNET , PC (WORD, PDF, EXEL ,QUICK POINT) NE 2,8 INCH LCD TOUCH SCREEN)
. ATY U VE FILTER TELEFONATAVE SIPAS DESHIRES
- TE MARIN VETEM ATA PERSONA QE JU DESHIRONI
- PO TE DUASH NDALON TELEFONATAT ME NUMER TE FSHEHUR .
. LOJE SHAH , LETRA .
. JOTER PER TE SHKRUAJTUR ME LAPS DHE TE PIKTUROSH NE COLOR)
. BATERI LI-POLYMER ME TE MIRAT SOT PER SOT .
. SHPEJTESI TE LARTE NE VEPRIME ME LAPS NE TOUCH SCREEN
. KALKULATOR SHUME PRAKTIK E TE SHPEJTE ME LAPS.
. FOTO VIDIO MEMO MP3 QE I KANE GJITHE TELEFONAT
. PER FOTO NUK KA CILESI TE LARTE . 0,3 MP
NOKIA 9300 i SHUME I MIRE PER INTERNET PER EFEKT TE EKRANIT 5 INCH .
I TIPIT SMART FON PC .
PER TE BERE DOKUMENTA DIREKT NE WORD EXEL ETJ , FAKS .
PER ATA QE KANE DESHIRE TE PUNOJNE NE INTERNET KY ESHTE NGA ME TE MIRET
THEKSOJ SE MENDIME JAPIM PER TELEFONA QE KEMI PAS NE PERDORIM . PRA ME KETE DUA TE THEME QE KETO KANE QENE NGA ME TE MIRAT PER KOHEN QE JANE BLERE . 2006 . DHE MENDOJ SE TIPET E REJA TE KETYRE MODELEVE PATJETER QE DUHET TE KENE AVANTAZHE ME TE MIRA .
Ndryshuar për herë të fundit nga NEOLK : 07-12-2007 më 20:22
Pershendetje
Une perdor celularin LG U8550 eshte shum i mir shum praktik me sked memorie te jashtem 2 GB dhe o yll![]()
Samsung.
Të keqen e kësaj marke.
Ta pish në kupë :P.
Nëse kërkoni për celularin më të mirë në momentin e fundit (2024), do të duhet të konsideroni disa faktorë të tilla si specifikacionet teknike, cilësia e kamerës, performanca e baterisë, dizajni, përvoja e përdoruesit, dhe çmimi. Disa nga celularët më të mirë të disponueshëm në treg mund të përfshijnë:
iPhone 15 Pro: Nëse preferoni ekosistemin e Apple, iPhone 15 Pro mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme. Përmban specifikacione të fuqishme teknike, një kamerë të avancuar, dhe një përvojë të optimizuar të përdoruesit.
Samsung Galaxy S series (p.sh., Galaxy S24): Seria Galaxy S ka gjithmonë qenë në krye të konkurrencës së celularëve Android. Modeli i fundit, Galaxy S24, do të ofrojë performancë të lartë, cilësi të kamerës dhe dizajn tërheqës.
Google Pixel 7: Pixel 7 mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë një përvojë të pastër të Android dhe një cilësi të shkëlqyer të kamerës, sidomos në fotografi me dritë të ulët.
OnePlus 12 Pro: OnePlus është një markë e njohur për performancën e shkëlqyer dhe përvojën e përdoruesit. OnePlus 12 Pro do të ofrojë një kombinim të shkëlqyer të specifikacioneve dhe dizajnit.
Xiaomi Mi 12 Ultra: Xiaomi ka bërë emër për veten si një prodhues i celularëve të lirë me specifikacione të larta. Mi 12 Ultra pritet të jetë një celular i fuqishëm me një kamerë të avancuar dhe një çmim të arsyeshëm në krahasim me konkurrentët e tjerë.
Përveç këtyre, ka gjithashtu celularë të tjerë të mirë në treg, si Huawei P series, Sony Xperia, dhe telefona nga marka të tjera si LG, Motorola, dhe OnePlus. Zgjedhja e celularit më të mirë për ju do të varet në mënyrë të konsiderueshme nga preferencat personale dhe nevojat tuaja të përdorimit. Është gjithashtu e rëndësishme të hulumtoni për recensione dhe të provoni celularët personale përpara se të bëni një zgjedhje të përfunduar.
Krijoni Kontakt