Qeveria shqiptare ne aleance me qeverine iraniane duhet t`i shpalle lufte te shenjte Izraelit.
Ja do marrim Jeruzalemin ja do behemi shehite te gjithe.
Qeveria shqiptare ne aleance me qeverine iraniane duhet t`i shpalle lufte te shenjte Izraelit.
Ja do marrim Jeruzalemin ja do behemi shehite te gjithe.
-
Nga Express më 19 korrik 2011 në ora 10:25
Ministri izraelit për Siguri Publike, Jicak Aharonovic ka deklaruar se qeveria e tij përkrah integritetin territorial të Serbisë dhe ka shprehur besimin se Serbia do të përkrahë Izraelin në lidhje me çështjen e Palestinës. Ministri izraelit i bëri këto komente pas një takimi në Beograd me Ministrin e Brendshëm serb, Ivica Dacic.
“Izraeli mbështet Serbinë në përpjekjet e saj për të ruajtur integritetin territorial në rastin e Kosovës. Ne gjithashtu presim përkrahjen e Serbisë në kontestin e Izraelit me Palestinën”, citohet të ketë thënë Aharanovic nga mediat serbe.
Ai ka thënë se autoritetet palestineze kanë paralajmëruar që në shtator të këtij viti të iniciojnë njohjen e Palestinës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Për këtë çështje, ai tha se pret mbështetjen nga Beogradi.
Ministri serb, Dacic e ka falënderuar ministrin izraelit lidhur me çështjen e Kosovës. Ai ka thënë se Qeveria e Serbisë përkrah Izraelin në zgjidhjen e problemeve të ngjashme.
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
The_Capital
Burri 1 X flet !
Nqs Izraeli e mbeshtet Serbin ateher e mbeshtet edhe Amerika, se vet Izraeli eshte Amerika !
The_Capital
Burri 1 X flet !
Izraeli ne fillim i kerkoj shqiperis mbeshtetje. Shqiperia te mbaj palestinen tani. Nuk ishim te zote te thonim po ju perkrahim me kusht te perkrahni kosoven. Skemi qen ndonjeher te zgjuar ne.
I LOVE GOD
j&g
Kush hillary ajo shtriga qe i njoftoj te gjithe shqiptaret asnje te mos veshi bluza me flamur shqiptar skeni pune nuk jeni shqiptar. Apo biden qe eshte nje servil i ndyre. ska as obama, as hillary as biden, vetem david axelrod. obama atij ti rrij pronto se ai e vendosi ku eshte edhe ai bere gjithe fushaten ne 08 edhe ai vazhdon to run shtepin e bardhe. Obama eshte plere si tha ai gjenerali nje lepur eshte nuk ka kofidence. nejse teme tjeter kjo. Nuk futet chief in command si frikacak ne meeting me gjeneral si futet obam plera.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 20-07-2011 më 14:36
I LOVE GOD
j&g
Unë një pyetje kisha:
Pse urrejtjes fetare kërkohet t"i vishet petku kombëtar?
Kosovën nuk e njeh Izraeli, nuk e njeh Vatikani, nuk e njeh Rusia nuk e njeh as Irani e as Indonezia dhe nja 100 shtete të tjera.
Sikur tema të ishte vërtet për problemin e mosnjohjes atëhere tema nuk do ishte selektive por për të gjithë këto shtete.
Por tema është fetare si rrjedhim duhet çuar andej nga koshi i plehrave...pardon, koshi i feve, siç thonë rregullat e forumit.
-
Krijoni Kontakt