Pse se foli mire Thaci per Izraelin na u zemerua gjithe konferenca islamike?Hajde llogjike hajde.Pasta Thaci tani vone foli mire per Izraelin
Pse se foli mire Thaci per Izraelin na u zemerua gjithe konferenca islamike?Hajde llogjike hajde.Pasta Thaci tani vone foli mire per Izraelin
po ki thaqi ,tash mundohet qe te ndjek hapat e masonve...
Tash imangjinojeni qfar diplomacie te sukseshme kan bere kta livadha ,Ne Ramazan kan shku ne vendet arabe per me lobu ,dhe jan paraqitur si musliman ,ndersa ne mes te ramazanit kan pertypur qamqakeza si gjaja...
Une po te isha ne vend te arabeve i kisha ndjek neper sall per kete poshtrim satanik
Une permenda edhe kete qe ti te gjithe te keqen e ke me myslimanet dhe islamin, dhe jo se te vjen keq per Pavaresine e Kosoves apo ceshtjen shqiptare.
ne fakt esht nje ajet qe flet per kete:
"DHE NUK DO PAJTOHEN ME TY CIFUTET DHE KRISTIANET DERISA TI TE NDJEKESH RRUGEN E TYRE"
cfare lesh 97 ore, ti akoma jetoke mato dite, edhe sot e kesaj dite po e lakmon jugun edhe ne po e ndihmojme si qeveri dhe si popull, me siguri ti duhet te jesh noj gjeneral anej nga perendimi dhe nuk ja ke haberin gjendjes ne Shqiperi.
E kisha fjalen per tu pranuar ne bashkimin evropian ....
A e di ti se kur parashikohet... 2044
Me siguri ta kane fajin muslimant dhe islami kete gje... :-(
_______
po ta perseris edhe nje here qe nuk do te gjeje ndonje e keqe nga myslimanet e vertete qe e kuptojne islamin ashtu sic duhet.
kaq kisha.
_______
Ndryshuar për herë të fundit nga ahmed_tr : 11-10-2008 më 12:25
Ku i nxore keto konluzione.Eshte islami=atdhe keshtu?
Te thashe qe flet me sure ti dhe jo me realitet
Jo une jetoj me rrezikun dhe jo me historine.Une mesoj shume nga historia qe nga Iliria deri sot ne Shqiperi.
Jo e ka fajin kultura turke qe rrenjosen ne token tone qe na la prapa si kulture qe urren punen,si preteks sllavo-grek qe u perdor me vone dhe u njoh nga Europa.Me vone erdhi dhe rregjimi satanist i Hoxhes qe i dha nje grusht tjeter per prapa vendit
Krijoni Kontakt