Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 169
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Pse se foli mire Thaci per Izraelin na u zemerua gjithe konferenca islamike?Hajde llogjike hajde.Pasta Thaci tani vone foli mire per Izraelin

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Thaçi pezmaton arabët

Koha Ditore: "Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë gafë diplomatike me intelektualët arabë".

E hënë, 06 Tetor 2008 13:43
    Gazeta "Koha Ditore" shkruan se kryeministri gjatë një darke me intelektualët arabë i kishte mbajtur "një leksion" këshilltarit të kryeministrit të Libanit, Ridwan al-Sayed, lidhur me planet e Kosovës për të përforcuar marrëdhëniet me Izraelin. Analistë dhe politikanë thonë se afërsia me Izraelin mund të jetë një element i pezmatimit të botës arabe. Thaçi më tutje i kishte thënë intelektualëve arab se Kosova dhe Izraeli kanë veqori të përbashkëta dhe kishte kërkuar njohjen nga vendet arabe ose përndryshe Izraeli do ta bëjë këtë para tyre. Koha Ditore po ashtu ka përkujtuar lexuesit e vet për vizitën e Thaçit në Izrael përderisa ishte pjesë e opozitës dhe e grupit negociues si dhe për angazhimin e ekspertëve Izraelit në përpilimin e projekteve për zhvillimin ekonomik të Kosovës gjatë fushatës së fundit elektorale të PDK-ës.
    po ki thaqi ,tash mundohet qe te ndjek hapat e masonve...

Tash imangjinojeni qfar diplomacie te sukseshme kan bere kta livadha ,Ne Ramazan kan shku ne vendet arabe per me lobu ,dhe jan paraqitur si musliman ,ndersa ne mes te ramazanit kan pertypur qamqakeza si gjaja...

Une po te isha ne vend te arabeve i kisha ndjek neper sall per kete poshtrim satanik

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga selam1 Lexo Postimin

Tash imangjinojeni qfar diplomacie te sukseshme kan bere kta livadha ,Ne Ramazan kan shku ne vendet arabe per me lobu ,dhe jan paraqitur si musliman ,ndersa ne mes te ramazanit kan pertypur qamqakeza si gjaja...

Une po te isha ne vend te arabeve i kisha ndjek neper sall per kete poshtrim satanik
    te ndjekin arabet e zi kryeministrin tim neper sall?

jo bre bal jo
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    te ndjekin arabet e zi kryeministrin tim neper sall?

jo bre bal jo
    mos u ngatrro me selamin se t'u mrapa behari.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga selam1 Lexo Postimin

Ka ca tipa nga ju qe per zotin jetojne kot , jo pastaj me ni gju politik nga goja e tyne .Me dukesh si hoxha i fshatit qe i shkrun nuske lopes me pjell ma lehtshem.

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Po ket ku e nxore nga suret e Kuranit?

Eh kur beheshin ne 97 ato qeverite pro greke ne jug per vorio-epirin ti ishe duke i kthyer b*then perpjete Allahut te xhamia e Ethem Beut

Jo Europa te ka njoht por spo te njeh Allatollahu
    Une permenda edhe kete qe ti te gjithe te keqen e ke me myslimanet dhe islamin, dhe jo se te vjen keq per Pavaresine e Kosoves apo ceshtjen shqiptare.
    ne fakt esht nje ajet qe flet per kete:
    "DHE NUK DO PAJTOHEN ME TY CIFUTET DHE KRISTIANET DERISA TI TE NDJEKESH RRUGEN E TYRE"

cfare lesh 97 ore, ti akoma jetoke mato dite, edhe sot e kesaj dite po e lakmon jugun edhe ne po e ndihmojme si qeveri dhe si popull, me siguri ti duhet te jesh noj gjeneral anej nga perendimi dhe nuk ja ke haberin gjendjes ne Shqiperi.

E kisha fjalen per tu pranuar ne bashkimin evropian ....
    A e di ti se kur parashikohet... 2044
    Me siguri ta kane fajin muslimant dhe islami kete gje... :-(
    _______
    po ta perseris edhe nje here qe nuk do te gjeje ndonje e keqe nga myslimanet e vertete qe e kuptojne islamin ashtu sic duhet.
    kaq kisha.
    _______
    Ndryshuar për herë të fundit nga ahmed_tr : 11-10-2008 më 12:25

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Thaçi pezmaton arabët

Koha Ditore: "Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë gafë diplomatike me intelektualët arabë".

E hënë, 06 Tetor 2008 13:43
    Gazeta "Koha Ditore" shkruan se kryeministri gjatë një darke me intelektualët arabë i kishte mbajtur "një leksion" këshilltarit të kryeministrit të Libanit, Ridwan al-Sayed, lidhur me planet e Kosovës për të përforcuar marrëdhëniet me Izraelin. Analistë dhe politikanë thonë se afërsia me Izraelin mund të jetë një element i pezmatimit të botës arabe. Thaçi më tutje i kishte thënë intelektualëve arab se Kosova dhe Izraeli kanë veqori të përbashkëta dhe kishte kërkuar njohjen nga vendet arabe ose përndryshe Izraeli do ta bëjë këtë para tyre. Koha Ditore po ashtu ka përkujtuar lexuesit e vet për vizitën e Thaçit në Izrael përderisa ishte pjesë e opozitës dhe e grupit negociues si dhe për angazhimin e ekspertëve Izraelit në përpilimin e projekteve për zhvillimin ekonomik të Kosovës gjatë fushatës së fundit elektorale të PDK-ës.
    thaçit i duket qe din ......por te ben miq izraelitet e ka gabim....
    ameriken e ka mjaft...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 11-10-2008 më 12:42
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga ahmed_tr Lexo Postimin
    Une permenda edhe kete qe ti te gjithe te keqen e ke me myslimanet dhe islamin, dhe jo se te vjen keq per Pavaresine e Kosoves apo ceshtjen shqiptare.
    Ku i nxore keto konluzione.Eshte islami=atdhe keshtu?

ne fakt esht nje ajet qe flet per kete:
    "DHE NUK DO PAJTOHEN ME TY CIFUTET DHE KRISTIANET DERISA TI TE NDJEKESH RRUGEN E TYRE"
    Te thashe qe flet me sure ti dhe jo me realitet

cfare lesh 97 ore, ti akoma jetoke mato dite, edhe sot e kesaj dite po e lakmon jugun edhe ne po e ndihmojme si qeveri dhe si popull, me siguri ti duhet te jesh noj gjeneral anej nga perendimi dhe nuk ja ke haberin gjendjes ne Shqiperi.
    Jo une jetoj me rrezikun dhe jo me historine.Une mesoj shume nga historia qe nga Iliria deri sot ne Shqiperi.

E kisha fjalen per tu pranuar ne bashkimin evropian ....
    A e di ti se kur parashikohet... 2044
    Me siguri ta kane fajin muslimant dhe islami kete gje... :-(
    Jo e ka fajin kultura turke qe rrenjosen ne token tone qe na la prapa si kulture qe urren punen,si preteks sllavo-grek qe u perdor me vone dhe u njoh nga Europa.Me vone erdhi dhe rregjimi satanist i Hoxhes qe i dha nje grusht tjeter per prapa vendit

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Pse se foli mire Thaci per Izraelin na u zemerua gjithe konferenca islamike?Hajde llogjike hajde.Pasta Thaci tani vone foli mire per Izraelin
    izraeli asht kancer i botes arabe e ju talleni me miliona njerz per nji shtet te krijuar nga europa e vjeter...

Qeni i keq e bjen ujkun ne shtallê........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    izraeli asht kancer i botes arabe e ju talleni me miliona njerz per nji shtet te krijuar nga europa e vjeter...

Qeni i keq e bjen ujkun ne shtallê........
    mbase eshte e vertete kjo qe thua por me lejo te bej nje pyetje: Cfare ka ber bota arabe per kosoven dhe sa shtete arabe e kan njohur kossoven deri tani?
    vari leshte

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •