Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 169
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Po bota arabe kur do e njohi?Ka me shume gjasa ta njohi me pare Serbia se vete Arabia.
    do apo nuk do serbia,Kosova tani me eshte e pavarur!
    vendet Arabe dhe izraeli nuk jane fqinjet tane,mbase nje dite do e njofin pavarsin!!
    Po bota arabe kur do e njohi?Ka me shume gjasa ta njohi me pare Serbia se vete Arabia.
    fale perkatesise tende fetare,dhe simpatise qe ti ke per Grekerit,a mund te japesh nje shpjegim se perse Greqia,rromunia,dhe qipro qe te tre vende ortodokse,nuk po njofin pavarsine e kosoves...??
    e pres qe ti mund te shtrosh pyetjen ,po vendet myslimane perse nuk e njofin!!??
    vendet myslimane jane sic thua dhe ti ne Azi,apo Afrike,dhe nuk jane fqinjet tane,pra nuk ben ndonje problem serioz aq sa bejne fqinjet tane konkretisht Greku!!
    vendi mysliman turqia e cila ndollet me afer gjeografiskisht e njohu pavarsine!!

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Ufff qe po na vyne qato vota se kush i kish permendur arabte e prapambetur , veq izraeli jave punon mire atyre se ndryshe nuk marrin vesh

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Shtetin ,duhet ta ndajme nga feja ,ne jemi shtet laik.duhet bere diplomaci elegante.Me Izraelin kemi mardhenie te shkelqyera.ndihmen qe i kemi dhene atyre ne luften e dyte boterore ,duke mos dorezuar asnje izraelian ne duar e gjermaneve na nderon si popull ne syte e te gjithe botes.Dhe eshte pikerisht lobi izraelian ne Amerik(shume i fuqishem)qe na ka ndihmuar dhe po na ndihmon per çeshtien e KOsoves Ne bashkepunim me dy kongresmen Amerikan.Nuk kemi pse ti gjykojme popujt ne baze te perkatesis fetare.Ne jemi shoqeri civile jo fetare.Po te ishim shoqeri fetare do te ishim akoma ne feudalizem.Mos ta ngaterojme ndertimin e shtetit tone demokratik me fete.E kam fjalen per Haxhi Qamilat qe na dalin ndonjehere ketu.

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Shtetin ,duhet ta ndajme nga feja ,ne jemi shtet laik.duhet bere diplomaci elegante.Me Izraelin kemi mardhenie te shkelqyera.ndihmen qe i kemi dhene atyre ne luften e dyte boterore ,duke mos dorezuar asnje izraelian ne duar e gjermaneve na nderon si popull ne syte e te gjithe botes.Dhe eshte pikerisht lobi izraelian ne Amerik(shume i fuqishem)qe na ka ndihmuar dhe po na ndihmon per çeshtien e KOsoves Ne bashkepunim me dy kongresmen Amerikan.Nuk kemi pse ti gjykojme popujt ne baze te perkatesis fetare.Ne jemi shoqeri civile jo fetare.Po te ishim shoqeri fetare do te ishim akoma ne feudalizem.Mos ta ngaterojme ndertimin e shtetit tone demokratik me fete.E kam fjalen per Haxhi Qamilat qe na dalin ndonjehere ketu.
    PO ore aq mardhenie te shkelqyera qe paskemi pse pro ende sna njohu sheti hebrej me thuaj

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    do apo nuk do serbia,Kosova tani me eshte e pavarur!
    vendet Arabe dhe izraeli nuk jane fqinjet tane,mbase nje dite do e njofin pavarsin!!

fale perkatesise tende fetare,dhe simpatise qe ti ke per Grekerit,a mund te japesh nje shpjegim se perse Greqia,rromunia,dhe qipro qe te tre vende ortodokse,nuk po njofin pavarsine e kosoves...??
    e pres qe ti mund te shtrosh pyetjen ,po vendet myslimane perse nuk e njofin!!??
    vendet myslimane jane sic thua dhe ti ne Azi,apo Afrike,dhe nuk jane fqinjet tane,pra nuk ben ndonje problem serioz aq sa bejne fqinjet tane konkretisht Greku!!
    vendi mysliman turqia e cila ndollet me afer gjeografiskisht e njohu pavarsine!!
    po mua s me plas fare per Greqine e Qipron akoma s kane shkuar ne te semes kurse ti te qan zemra per Arabine e Turqine.Ky eshte ndryshimi midis meje e teje.Sa per punen e Serbise shihe kur ta njohe Kosoven para Arabise me gjithe Greqine bashke.

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    po mua s me plas fare per Greqine e Qipron akoma s kane shkuar ne te semes kurse ti te qan zemra per Arabine e Turqine.Ky eshte ndryshimi midis meje e teje.Sa per punen e Serbise shihe kur ta njohe Kosoven para Arabise me gjithe Greqine bashke.
    Me sa duket ty ste plas fare as per Kosoven, te gjthe te keqen e ke me arabt dhe Islamin.
    Si nuk te plaska ore, nq.s. te vjen noj e keqe, nuk ka me te ardh nga i huaji por nga i joti. (ne rastin konkret, Greqia).
    ajo lakmon jugun e shqiperise dhe jo arabia. (mesa duket edhe kjo nuk te plas)

Ke frike se nuk te pranon evropa po nuk qeje kristian, haroje.
    E para ne duhet te jemi njerez pastaj pak rendesi ka feja.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Mos harrojme qe lobi hebre ishte nga me te fortet pro pavarsise se Kosoves
    po deri sa i futi bazat .....
    kur hyn rrenja tash prit qfar hithi do dali
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po deri sa i futi bazat .....
    kur hyn rrenja tash prit qfar hithi do dali
    po mir moj, si e don, ti me baza e Kosova shtet, apo pa baza dhe Kosova e zbrazet (sic edhe u zbraz)? Shyqyr mo qe ishte ajo Amerike, se per dhem qeni do kishim ik, para 10 viteve ishte province serbe, pas 10 viteve s'ka ushtrie serbe, dhe mbi te gjitha vend i pavarur.
    Life's too short to remove USB safely.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga ahmed_tr Lexo Postimin
    Me sa duket ty ste plas fare as per Kosoven,
    Po ket ku e nxore nga suret e Kuranit?

ajo lakmon jugun e shqiperise dhe jo arabia. (mesa duket edhe kjo nuk te plas)
    Eh kur beheshin ne 97 ato qeverite pro greke ne jug per vorio-epirin ti ishe duke i kthyer b*then perpjete Allahut te xhamia e Ethem Beut

Ke frike se nuk te pranon evropa po nuk qeje kristian, haroje..
    Jo Europa te ka njoht por spo te njeh Allatollahu

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Thaçi pezmaton arabët

Koha Ditore: "Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë gafë diplomatike me intelektualët arabë".

E hënë, 06 Tetor 2008 13:43
    Gazeta "Koha Ditore" shkruan se kryeministri gjatë një darke me intelektualët arabë i kishte mbajtur "një leksion" këshilltarit të kryeministrit të Libanit, Ridwan al-Sayed, lidhur me planet e Kosovës për të përforcuar marrëdhëniet me Izraelin. Analistë dhe politikanë thonë se afërsia me Izraelin mund të jetë një element i pezmatimit të botës arabe. Thaçi më tutje i kishte thënë intelektualëve arab se Kosova dhe Izraeli kanë veqori të përbashkëta dhe kishte kërkuar njohjen nga vendet arabe ose përndryshe Izraeli do ta bëjë këtë para tyre. Koha Ditore po ashtu ka përkujtuar lexuesit e vet për vizitën e Thaçit në Izrael përderisa ishte pjesë e opozitës dhe e grupit negociues si dhe për angazhimin e ekspertëve Izraelit në përpilimin e projekteve për zhvillimin ekonomik të Kosovës gjatë fushatës së fundit elektorale të PDK-ës.

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •