Postuar më parë nga terili
Ka patur vertet deri ne 91-shin tani ca pleq kane ngelur.Kush thote te kunderten genjen ose nuk e ka idene.
Postuar më parë nga terili
Ka patur vertet deri ne 91-shin tani ca pleq kane ngelur.Kush thote te kunderten genjen ose nuk e ka idene.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Feja eshte gjera ma e mira ne bote por varet kush e meson
une pershembull kur nuk e kam degjuar hoxhen se e di hoxha anon shume nga turku ose arab.
kurse une e mesoj vetem nga ana ime te jem njeri i drejt dhe besnik ndaj popullit tim
asnje fe nuk thot te urrejsh.
"Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Greku ata i perdor dhe aspak nuk ido,por ata aq tru kane dhe se kuptojne.
Po ti donte me te vertete do tju kishte dhene pasaporta Greke dhe do ti trajtonte si greke,por jo more vellezer Greku ata i do ne Shqiperi,dhe psene gjejeni vete.Po ti shikoni se si ju sillen kur vene per te mare dokumenta atehere do kuptoni se sa shume i do Greku ata
Terili ne mesazhin nr #18 ka thene ca gjera dhe po shtoj edhe une dicka.
Ksamili dhe disa fshtra aty verdalle pjesen me te madhe te banoreve e kane me origjine nga Korca
Nuk dua ta zgjas me Pershendetje
ka minoritet grek
mund te jene nja 40-50 mije vete kshu gjithe e gjithe (edhe kaq e po tregohem tolerant)
normalisht pa iu referuar shifrave te grekofileve qe jane shtuar me shumice keto kohe nga pensionet qe u jep heladha e qe kthejne sumen per 300 euro ne muaj
Ndryshuar për herë të fundit nga eagle's son : 02-03-2007 më 16:54
proud 2 be me, the eagle's son
Po ka! Eshte injorance ta mohojme kete fakt sepse injorojme veten! Ne jemi kombi qe e vuan me se shumti mohimin e identitetit ne Ballkan edhe tua mohojme kete minoritetit Grek ne jug nuk eshte e drejte. Numri eshte dicka tjeter pastaj
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Po ka! Eshte injorance ta mohojme kete fakt sepse injorojme veten! Ne jemi kombi qe e vuan me se shumti mohimin e identitetit ne Ballkan edhe tua mohojme kete minoritetit Grek ne jug nuk eshte e drejte. Numri eshte dicka tjeter pastaj
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Kjo teme si duket paska per qellim ta hedhe ne short ne se ka apo nuk ka minoritet grek ne Shqiperi. Shumica pergjigjeve jane te tipit "koke" a "pil", dhe ne se postojne tre here, zgjedhja u trefishohet.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ej.. numerova nja dy tre kokra siper qe pranonin, se..se.. paska minoritet grek ketu ne Shqiperi (o e mjera Shqiperi).... dhe qe ta mohoke kete "fakt" ( prova duhen prova) na qenke nje jotolerant e jonjerezore...
E di ca... merrni keto vlerat ketu siper dhe fshini ate qe u eshte tharre nga mbrapa.![]()
Krijoni Kontakt