Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 164
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar më parë nga terili
    Analfabetizmi shqiptar dhe kryesisht ai epirot ishte nje rast i mire per kishen ortodokse greke tu jepte dije popullates qe sot ndodhet e pergjysmuar dhe qe e ndan nje kufi. duke i mesuar shkrim dhe kendim ne greqisht ajo zone u ndryshua ne popullsi dygjuheshe dhe me vone gjuha e tyre meme u dobesua ne maksimum si rrjedhoje e predikimeve sistematike nga prifterinjte grek.....

Ka patur vertet deri ne 91-shin tani ca pleq kane ngelur.Kush thote te kunderten genjen ose nuk e ka idene.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Feja eshte gjera ma e mira ne bote por varet kush e meson
    une pershembull kur nuk e kam degjuar hoxhen se e di hoxha anon shume nga turku ose arab.
    kurse une e mesoj vetem nga ana ime te jem njeri i drejt dhe besnik ndaj popullit tim
    asnje fe nuk thot te urrejsh.
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Greku ata i perdor dhe aspak nuk ido,por ata aq tru kane dhe se kuptojne.
    Po ti donte me te vertete do tju kishte dhene pasaporta Greke dhe do ti trajtonte si greke,por jo more vellezer Greku ata i do ne Shqiperi,dhe psene gjejeni vete.Po ti shikoni se si ju sillen kur vene per te mare dokumenta atehere do kuptoni se sa shume i do Greku ata

Terili ne mesazhin nr #18 ka thene ca gjera dhe po shtoj edhe une dicka.
    Ksamili dhe disa fshtra aty verdalle pjesen me te madhe te banoreve e kane me origjine nga Korca
    Nuk dua ta zgjas me Pershendetje

shqiptar Maska e eagle's son
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    161
    ka minoritet grek

mund te jene nja 40-50 mije vete kshu gjithe e gjithe (edhe kaq e po tregohem tolerant )

normalisht pa iu referuar shifrave te grekofileve qe jane shtuar me shumice keto kohe nga pensionet qe u jep heladha e qe kthejne sumen per 300 euro ne muaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga eagle's son : 02-03-2007 më 16:54
    proud 2 be me, the eagle's son

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Po ka! Eshte injorance ta mohojme kete fakt sepse injorojme veten! Ne jemi kombi qe e vuan me se shumti mohimin e identitetit ne Ballkan edhe tua mohojme kete minoritetit Grek ne jug nuk eshte e drejte. Numri eshte dicka tjeter pastaj
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Po ka! Eshte injorance ta mohojme kete fakt sepse injorojme veten! Ne jemi kombi qe e vuan me se shumti mohimin e identitetit ne Ballkan edhe tua mohojme kete minoritetit Grek ne jug nuk eshte e drejte. Numri eshte dicka tjeter pastaj
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531

Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Kjo teme si duket paska per qellim ta hedhe ne short ne se ka apo nuk ka minoritet grek ne Shqiperi. Shumica pergjigjeve jane te tipit "koke" a "pil", dhe ne se postojne tre here, zgjedhja u trefishohet.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Ej.. numerova nja dy tre kokra siper qe pranonin, se..se.. paska minoritet grek ketu ne Shqiperi (o e mjera Shqiperi).... dhe qe ta mohoke kete "fakt" ( prova duhen prova) na qenke nje jotolerant e jonjerezore...

E di ca... merrni keto vlerat ketu siper dhe fshini ate qe u eshte tharre nga mbrapa.

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •