Ku e ka then kete ne cilin liber?Postuar më parë nga terili
a din dikush te me thote ku eshte gegeria dhe toskeria?
Ku e ka then kete ne cilin liber?Postuar më parë nga terili
a din dikush te me thote ku eshte gegeria dhe toskeria?
"Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Kam banu te nji familje shqiptare neAthin por me origjin nga Peloponezi e plaku flitke nji shqipe oh zot sa te bukur , po pasi kan nji fe me greket ata ndiheshin grek e jo shqiptar, bile ju dukej ofendim jasht , kurse mbrenda me ne ishte tjeter situat, vajza e tyre dashuronte nji shqiptar te bukur si Zeusi e me tha eja me mu ne pushim ne nji ishull , shkum e thirri dashnorin (Jani) ai erdhi me aeroplan hehee jo si ne me anije ...ai mur banes tjeter me te ndejti dy javê kemi ba sefa shum ai kishte pare shum e dikur iku duke i then asaj se une du shqiptare te vertetoh sa ka qajt ...qellimi qe me mur ajo me vete ishte mos kam ndoj intervenimi...po ai ish aq i bukur dhe i pasur qe ajo kish pak shanca ..ai ishte edhe i zgjut...
plaku ne ballkon nen hije te rrushit kendonte:
Kish ni plaka aty pran , kish ni vashe bukuran....ah sa bukur kam kalu e kisha ditlindjen te nesermen e festes se shen Maris e ma festuan super super ...
per at feste te gjith shkuan ne poloponez ...qudi ....nostallgjia banon thell ne zemer
Mos i leni ,mos jau beni me hile mergimtarve,ata kendojn shqip, mendojn shqip, vujn shqip ....
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 20-02-2007 më 05:47
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar më parë nga nostradamus99
nostradamus c'jane keto pytje dhe c'lidhje ka kjo me fjalen qe ka thene fishta. dhe ket nuk e ka shkruajtur ne liber e ka thene diku ne nje deklarate te tij qe mua me ka ngelur... se ajo megjithmend ndodh me ne,,, perndryshe ska si shpjegohet kjo prapambetje ne krahasim me europen . ky pergjysmim neve na ka kushtuar dhe do na kushtoje gjithe jeten
greku para se te behej grek ishte ARBER domethene pellazg... grek do te thote ARBER i qytetruar
Postuar më parë nga terili
Shiko nese Fishta vertet e ka then kete duhet ti ke lexuar dikund perndryshe
ai nuk eshte me qe 67 vjet nuk besoj qe ti e ki degjuar live![]()
![]()
e di tani ku eshte toska dhe gega por nuk ka kjo lidhje edhe me duket disi pa lidhje
ne jemi mesuar te kemi trojet te ndara jo me vilajatet jo me krahina jo me partit
por tani ja ke mi nis
lagjet me lagje![]()
Postuar më parë nga Dorontina
Nuk vlen ajo asgje kur ti nuk guxon ta shprehish at qe je ai qe je, kurse ne shqiperi as nuk ka grek por per hir te pensionit apo letrave e te mos thom per MOUT fejes, sepse nese mua feja me obligon te me thot pershkak saj ta nderoj kombin atehere ajo ashte MOUT feje.
por plumbi eshte per ta
Shihni ju çfare popull budall jemi ne
pershkak fejes dhe per hir saj deklarohemi jo grek apo turk ose latin
e pse per hir ortodoksizmit greku nuk thot qe eshte shqiptar ose turku per hir fejes net behet shqiptar.
jo asi lope nuk gjen perveç SHQIPTARIN
te them edhe une diçka qe flitet por nuk shkrun askund
SHQIPTARI DHE
GOMARI JANE VELLEZER
Ndryshuar për herë të fundit nga nostradamus99 : 21-02-2007 më 18:00
minoritet grek ne shqiperi nuk ka, po ka minoritet jevgjish. ca nga keta qe jane dhe ortodokse mbahen per greke. pjesa tjeter jane te bardhe si bora dhe per ca lesh lekesh, edhe nigeriane do thoshin qe ishin, po te kishin nigerine ne krah -
jane pastaj dhe ca zona homoseksuale andej si puna e himares qe e kane te theksuar qejfin nga prapa, po greke s'kemi pare ndonje. ca nga keta i ka bastardizuar kisha me menyra te bukura. lexoni librin 'Paris 1919' nga mbesa e llojd xhorxhit per te mesuar se si asimilohet shqiptari me ane te metodave greke dhe se si u krijuan "greket" ne ato zona. greku eshte si egjyptian o popull, a keni pare ndonje grek? kurse shqiptaret jane te bardhe. dhe po pate grek te bardhe ta keni te firmosur e te vulosur se eshte nga epiri apo peloponezi dhe eshte arvanit
Po ka nje minoritet grek prej rreth 28000 banore, por qe 90% e tyre jetojne dhe punojne prej 17 vjetesh ne greqi ... llogarite bejini vete.
Sto kalo
Me pelqeu shume ajo qe ke shkruar dhe sidomos ne fillim.Postuar më parë nga brooklyn
Ne nje teme tjeter (kalimera Himare) kam thene se po te ishte SHQIPERIA AMERIKE,te gjithe ata vorio epiriotet do thoshin me mburie se jane SHQIPETARE.
Por SHQIPERIA eshte nje vend i varfer dhe si pasoje.....
I vetmin gagim qe ata bejne per mendimin tim eshte se shkelin buken qe kane ngrene ne SHQIPERI (deri sa te hapte rruget Greqia).
Por shteti Grek more vellezer nuk interesohet per ata por per tokat e tyre sepse jane afer kufirit
Pershendetje
Absolutisht Jo.....
Nuk Ekziston Ne Token Shqiptare Nje Popullate E Tille Sepse Dihet Historikisht Qe Shqiperia Kufizohet Me Vetveten...
Minoritetet Ne Pergjitesi Jane Pakica Te Nje Shteti Kufizes Ne Rajonet Kufitare Por Qe Jetojne Ne Nje Shtet Tjeter.
Ne Kemi Komunitet Te Shemtuar Filogrek Ne Shqiperi Dhe Minoritet Grek Ne Cameri...
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
Pikrisht eshte ashtu topi se lun
Krijoni Kontakt