Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 164
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga terili
    kete e ka thene fishta nostradamus, dhe une jam 100% dakort me te perfshi ketu dhe kosoven perse jo
    Ku e ka then kete ne cilin liber?

a din dikush te me thote ku eshte gegeria dhe toskeria?
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kam banu te nji familje shqiptare neAthin por me origjin nga Peloponezi e plaku flitke nji shqipe oh zot sa te bukur , po pasi kan nji fe me greket ata ndiheshin grek e jo shqiptar, bile ju dukej ofendim jasht , kurse mbrenda me ne ishte tjeter situat, vajza e tyre dashuronte nji shqiptar te bukur si Zeusi e me tha eja me mu ne pushim ne nji ishull , shkum e thirri dashnorin (Jani) ai erdhi me aeroplan hehee jo si ne me anije ...ai mur banes tjeter me te ndejti dy javê kemi ba sefa shum ai kishte pare shum e dikur iku duke i then asaj se une du shqiptare te vertet oh sa ka qajt ...qellimi qe me mur ajo me vete ishte mos kam ndoj intervenimi...po ai ish aq i bukur dhe i pasur qe ajo kish pak shanca ..ai ishte edhe i zgjut...
    plaku ne ballkon nen hije te rrushit kendonte:
    Kish ni plaka aty pran , kish ni vashe bukuran.... ah sa bukur kam kalu e kisha ditlindjen te nesermen e festes se shen Maris e ma festuan super super ...
    per at feste te gjith shkuan ne poloponez ...qudi ....nostallgjia banon thell ne zemer
    Mos i leni ,mos jau beni me hile mergimtarve,ata kendojn shqip, mendojn shqip, vujn shqip ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 20-02-2007 më 05:47
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e terili
    Anëtarësuar
    04-02-2007
    Vendndodhja
    jashte atedheut
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga nostradamus99
    Ku e ka then kete ne cilin liber?

a din dikush te me thote ku eshte gegeria dhe toskeria?

nostradamus c'jane keto pytje dhe c'lidhje ka kjo me fjalen qe ka thene fishta. dhe ket nuk e ka shkruajtur ne liber e ka thene diku ne nje deklarate te tij qe mua me ka ngelur... se ajo megjithmend ndodh me ne,,, perndryshe ska si shpjegohet kjo prapambetje ne krahasim me europen . ky pergjysmim neve na ka kushtuar dhe do na kushtoje gjithe jeten

greku para se te behej grek ishte ARBER domethene pellazg... grek do te thote ARBER i qytetruar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga terili
    nostradamus c'jane keto pytje dhe c'lidhje ka kjo me fjalen qe ka thene fishta. dhe ket nuk e ka shkruajtur ne liber e ka thene diku ne nje deklarate te tij qe mua me ka ngelur... se ajo megjithmend ndodh me ne,,, perndryshe ska si shpjegohet kjo prapambetje ne krahasim me europen . ky pergjysmim neve na ka kushtuar dhe do na kushtoje gjithe jeten

Shiko nese Fishta vertet e ka then kete duhet ti ke lexuar dikund perndryshe

ai nuk eshte me qe 67 vjet nuk besoj qe ti e ki degjuar live

e di tani ku eshte toska dhe gega por nuk ka kjo lidhje edhe me duket disi pa lidhje

ne jemi mesuar te kemi trojet te ndara jo me vilajatet jo me krahina jo me partit
    por tani ja ke mi nis
    lagjet me lagje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Kam banu te nji familje shqiptare neAthin por me origjin nga Peloponezi e plaku flitke nji shqipe oh zot sa te bukur , po pasi kan nji fe me greket ata ndiheshin grek e jo shqiptar, bile ju dukej ofendim jasht , kurse mbrenda me ne ishte tjeter situat, vajza e tyre dashuronte nji shqiptar te bukur si Zeusi e me tha eja me mu ne pushim ne nji ishull , shkum e thirri dashnorin (Jani) ai erdhi me aeroplan hehee jo si ne me anije ...ai mur banes tjeter me te ndejti dy javê kemi ba sefa shum ai kishte pare shum e dikur iku duke i then asaj se une du shqiptare te vertet oh sa ka qajt ...qellimi qe me mur ajo me vete ishte mos kam ndoj intervenimi...po ai ish aq i bukur dhe i pasur qe ajo kish pak shanca ..ai ishte edhe i zgjut...
    plaku ne ballkon nen hije te rrushit kendonte:
    Kish ni plaka aty pran , kish ni vashe bukuran.... ah sa bukur kam kalu e kisha ditlindjen te nesermen e festes se shen Maris e ma festuan super super ...
    per at feste te gjith shkuan ne poloponez ...qudi ....nostallgjia banon thell ne zemer
    Mos i leni ,mos jau beni me hile mergimtarve,ata kendojn shqip, mendojn shqip, vujn shqip ....

Nuk vlen ajo asgje kur ti nuk guxon ta shprehish at qe je ai qe je, kurse ne shqiperi as nuk ka grek por per hir te pensionit apo letrave e te mos thom per MOUT fejes, sepse nese mua feja me obligon te me thot pershkak saj ta nderoj kombin atehere ajo ashte MOUT feje.
    por plumbi eshte per ta

Shihni ju çfare popull budall jemi ne
    pershkak fejes dhe per hir saj deklarohemi jo grek apo turk ose latin
    e pse per hir ortodoksizmit greku nuk thot qe eshte shqiptar ose turku per hir fejes net behet shqiptar.
    jo asi lope nuk gjen perveç SHQIPTARIN
    te them edhe une diçka qe flitet por nuk shkrun askund
    SHQIPTARI DHE
    GOMARI JANE VELLEZER
    Ndryshuar për herë të fundit nga nostradamus99 : 21-02-2007 më 18:00

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    minoritet grek ne shqiperi nuk ka, po ka minoritet jevgjish. ca nga keta qe jane dhe ortodokse mbahen per greke. pjesa tjeter jane te bardhe si bora dhe per ca lesh lekesh, edhe nigeriane do thoshin qe ishin, po te kishin nigerine ne krah -

jane pastaj dhe ca zona homoseksuale andej si puna e himares qe e kane te theksuar qejfin nga prapa, po greke s'kemi pare ndonje. ca nga keta i ka bastardizuar kisha me menyra te bukura. lexoni librin 'Paris 1919' nga mbesa e llojd xhorxhit per te mesuar se si asimilohet shqiptari me ane te metodave greke dhe se si u krijuan "greket" ne ato zona. greku eshte si egjyptian o popull, a keni pare ndonje grek? kurse shqiptaret jane te bardhe. dhe po pate grek te bardhe ta keni te firmosur e te vulosur se eshte nga epiri apo peloponezi dhe eshte arvanit

Patriot i moderuar Maska e Justiniani 2007
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    150
    Po ka nje minoritet grek prej rreth 28000 banore, por qe 90% e tyre jetojne dhe punojne prej 17 vjetesh ne greqi ... llogarite bejini vete.

Sto kalo

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga brooklyn
    Besoj qe varferia i ka shtyre shume shqiptare te ndryshojne mendje dhe te quajne veten greke por do vije dita kur ta kuptojne cfare gabimi te shemtuar kane bere. Greqia eshte shtet racist ndaj shqiptareve dhe historia ka treguar se ne cdo aspekt dhe te ardhme te kombit tone greqia ka qene kundra nesh. Jane me mijera shqiptare qe punojne per vite te tera ne greqi dhe akoma nuk kane asnje vjet pension per punen e kryer. A eshte kjo menyra se si trajtohen emigrantet apo greqia po praktikon skllaverine mbi mijera shqiptare? Shqiptare te dashur! ka ardhur koha qe ju te shihni te ardhmen tuaj ne vendin dhe token tuaj. Investoni ne vendin tuaj se vetem atehere do ja shihni bukurine jetes suaj. Ate pune qe e beni per kete pronar makaber bejeni ne vendin tuaj dhe zhvilloni familjet tuaja. Iku koha kur thuhej se ne shqiperi nuk ecet perpara. Ka shume veta qe tani punojne ne shqiperi dhe ja dalin mbane me mire se ata qe punojne ne greqi. Greqia eshte shtet jo me i favorshem per shqiptaret.
    Me pelqeu shume ajo qe ke shkruar dhe sidomos ne fillim.
    Ne nje teme tjeter (kalimera Himare) kam thene se po te ishte SHQIPERIA AMERIKE,te gjithe ata vorio epiriotet do thoshin me mburie se jane SHQIPETARE.
    Por SHQIPERIA eshte nje vend i varfer dhe si pasoje.....
    I vetmin gagim qe ata bejne per mendimin tim eshte se shkelin buken qe kane ngrene ne SHQIPERI (deri sa te hapte rruget Greqia).
    Por shteti Grek more vellezer nuk interesohet per ata por per tokat e tyre sepse jane afer kufirit

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Absolutisht Jo.....
    Nuk Ekziston Ne Token Shqiptare Nje Popullate E Tille Sepse Dihet Historikisht Qe Shqiperia Kufizohet Me Vetveten...
    Minoritetet Ne Pergjitesi Jane Pakica Te Nje Shteti Kufizes Ne Rajonet Kufitare Por Qe Jetojne Ne Nje Shtet Tjeter.
    Ne Kemi Komunitet Te Shemtuar Filogrek Ne Shqiperi Dhe Minoritet Grek Ne Cameri...
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
    Absolutisht Jo.....
    Nuk Ekziston Ne Token Shqiptare Nje Popullate E Tille Sepse Dihet Historikisht Qe Shqiperia Kufizohet Me Vetveten...
    Minoritetet Ne Pergjitesi Jane Pakica Te Nje Shteti Kufizes Ne Rajonet Kufitare Por Qe Jetojne Ne Nje Shtet Tjeter.
    Ne Kemi Komunitet Te Shemtuar Filogrek Ne Shqiperi Dhe Minoritet Grek Ne Cameri...

Pikrisht eshte ashtu topi se lun

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •