Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 164
    i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar më parë nga Nemesistjeter
    Ka minoritet grek ne Shqiperi???

Mmmm tani qe e mendoj.. vetem ketu tek forumi keee.....me rradhe: gjithe moderatoret dhe administratorin...

do prap?
    Po mire nese mendon se te gjithe moderatoret ''qenkemi greke'' atehere pse e frekuenton kete Forum?

E dyta na ke kontrolluar pasaportat qe na pagezove greke?

Qe te mos dal nga tema sigurisht qe ne Jug te vendit egziston minoritet grek dhe kjo nuk vihet ne diskutim, ajo qe ia vlen te diskutohet jane spekullimet greke per numrin e ketij minoriteti.
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga tani_26
    Po mire nese mendon se te gjithe moderatoret ''qenkemi greke'' atehere pse e frekuenton kete Forum?

Hajde Tano.. se ishte një mënyrë të thëni... por dije se ai shkrim ka ditë aty... dhe ti je (moderatori) i pari që i përgjigjesh duke mohuar...

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar më parë nga Nemesistjeter
    Hajde Tano.. se ishte një mënyrë të thëni... por dije se ai shkrim ka ditë aty... dhe ti je (moderatori) i pari që i përgjigjesh duke mohuar...
    Mbase ka dite por une dje e pashe, nejse nuk eshte pozitive qe ti pergjithesosh si greke...
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

i/e regjistruar Maska e terili1
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga BIRI_KADMIT
    pyetja e ketij forumi eshte formuluar gabim... nuk diskutohet sot nga asnje nivel qytetarie i kujdo shtrese ekonomike apo arsimore se a ka minoritet grek apo jo , por sa eshte numri i vertete i ketij minoriteti , dhe me lejoni pa ofenduar asnje nga te painformuarit me dashje ne kete forum se une mendoj nga sa kam lexuar se numri i minoritetit grek varion keto 17-vjetet e fundit. e them kete se per arsye ekonomike shume shqiptare marrin pensione te grekut dhe thone se jane grek !?
    Ka edhe nga ata shqiptare qe kane emigruar ne greqi ne fillim te viteve 90 qe u regjistruan si vorioepiriote dhe kane ngelur ashtu edhe pse nuk deshirojne te jene me, gje qe ka sjelle rritjen fiktive te numrit te minoritetit nga kendveshtrimi grek.... ekziston edhe nje ultranacionalizem grek i prapambetur ne kohe dhe ne hapesire e i verberuar nga institucionet fetare greke qe thone se ne shqiperi ka mbi 500.000 greke minoritare duke futur ketu edhe shqiptaret e sektit ortodoks te fese kristiane.
    numri i minoritetit grek ne shqiperi sot kap rreth 10-12 mije banor. eshte kjo e diskutueshme ? po eshte, sepse ne shqiptaret s'po dime se sa eshte numri yne lere me i minoriteteve ! ironike sa te duash dhe paradoksale por eshte e vertete po ashtu sic eshte e vertete qe shqiperia sot mbahet peng nga nje klase politike e prapambetur qe me keqadashje, per arsye te pastra politike , nuk deshiron te pajise qytetaret e saj me karta identiteti dhe per rrjedhoje i hap rruge spekulimeve te shemtuara e te gjithfarllojshme........

me respekt I BIRI I Kadmit
    pyetja ishte ndryshe e shkruajtur por e korigjuan se di pse.
    pyetja ishte kjo.............
    a ka minoritet grek ne shqiperi?...... apo shqiptare te grekezuar ..

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga terili1
    pyetja ishte ndryshe e shkruajtur por e korigjuan se di pse.
    pyetja ishte kjo.............
    a ka minoritet grek ne shqiperi?...... apo shqiptare te grekezuar ..
    Ne qofte se pyetja ka qene keshtu,te gjitha mesazhet dalin te pavlefshme.
    Por kush e ka ndryshuar ate?! Nuk eshte hera e pare qe ndodh

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    cfare minoriteti mer me shume jemi ne greqi se sa greket ne shqiperi atehere kur nuk ka minoritet per greket nuk ka as per ne kjo eshte reciproke

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ka.
    Ata qe jane kane rrespekt maksimal dhe jane te futur ne shoqerine shqiptare, qofte ne politike, qofte me bizneset qe bejne. Madje jane dhe me mire se vete shqiptaret.

Numri i tyre ?
    Objekt diskutimi sidoqofte, por sipas statistikave te fundit(2005 - i gjeni tek tema e dosjes greke ne forumin e Historise), nuk i kalon te 12.000 per momentin pasi pjesa me e madhe jane ne Greqi. Gjithsej kane qene tek 30.000(perfshi ketu dhe shqiptaret qe hiqen apo qe jane hequr si greke, ku ketu spikat Pirro Dhima me shoket e tij Himarjote).

Cdo diskutim i tepert con vetem ne acarim, gje qe duan vete Greket qe i perdorin keto minoritar si koka turku kundra Shqiptareve. Eshte e nevojshme qe minoritaret Grek ne shqiperi te jene te ndergjegjshem dhe te pergjegjshem per aksionet qe mbajne.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Ka.
    Ata qe jane kane rrespekt maksimal dhe jane te futur ne shoqerine shqiptare, qofte ne politike, qofte me bizneset qe bejne. Madje jane dhe me mire se vete shqiptaret.
    Numri i tyre ?
    Objekt diskutimi sidoqofte, por sipas statistikave te fundit(2005 - i gjeni tek tema e dosjes greke ne forumin e Historise), nuk i kalon te 12.000 per momentin pasi pjesa me e madhe jane ne Greqi. Gjithsej kane qene tek 30.000(perfshi ketu dhe shqiptaret qe hiqen apo qe jane hequr si greke, ku ketu spikat Pirro Dhima me shoket e tij Himarjote).

Cdo diskutim i tepert con vetem ne acarim, gje qe duan vete Greket qe i perdorin keto minoritar si koka turku kundra Shqiptareve. Eshte e nevojshme qe minoritaret Grek ne shqiperi te jene te ndergjegjshem dhe te pergjegjshem per aksionet qe mbajne.
    Madje jane dhe me mire se vete shqiptaret.
    Pse e ul veten kaq poshte o njeri?
    Qe te thuash dicka duhet qe ta arsyetosh.
    Pa me thuaj pse jane me te mire se vete Shqipetaret??
    Ata do ishin shume me te nderuar ne qofte se nuk e peshtynin buken qe kane ngrene.
    Cdo diskutim i tepert con vetem ne acarim, gje qe duan vete Greket qe i perdorin keto minoritar si koka turku kundra Shqiptareve.
    Ti vete po e thua qe jane tradhetare

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    kesaj i thone mbasi shtrin kembet kerkon te mbulohesh edhe me jorgan . Pastaj pse habiteni o SHqipetare Greket njihen ne tere boten si njerez te pa bese

i/e regjistruar Maska e terili1
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga Korca_Reli
    Ne qofte se pyetja ka qene keshtu,te gjitha mesazhet dalin te pavlefshme.
    Por kush e ka ndryshuar ate?! Nuk eshte hera e pare qe ndodh
    nuk e di kush e ndryshoi . ka mundesi drejtuesit e foromit.
    nuk e di pse e bene kete . do deshiroja qe pyetja te shkruhej sic ishte .
    Ndryshuar për herë të fundit nga terili1 : 17-03-2007 më 15:02

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •