Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 104
    vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Cool

ne dashuri fatmiresisht apo fatkeqesisht se di cila nga keto te dyja vlen per mua, do falja shume. varet nga gabimi ne fakt, gjithsesi kur ka shume dashuri patjeter ka falje sepse egziston deshira per te vazhduar me tej per te kaluar krizen. por ka persona qe kur i fal vazhdojne ta perserisin gabimin over and over dhe ja ku nje dite te bukur pranvere merr vesh se ai gabim eshte perseritur. varet nga personi me te cilin ke te besh, megjithate per dashurine te gjithe do falnim edhe pse do te na lendonte shume.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    .

Kush thote nuk fal, thjesht s'e njeh dashurine.

mire e ke visage !!! po me thuaj ti mua do e falje edhe po te thoshte upsss me fal te tradhetova se me ra penisi rastesisht tek vagina e nje femre tjeter !!! do e falje kur ty te ka thene qe jam 100 % i joti edhe ndienjat qe ka per ty i ka konsumuar qofte edhe per nje moment me nje tjeter !!! do e falje po te thoshte ti je jeta ime ndersa jeten ta gjente ne krahet e nje tjetre !!! edhe nje gje une do e falja nuk do i mbaja meri per ate qe beri se fundja fundit e ka bere me koshience te plote !!! por tashme une ne punen time ajo ne punen e saj !!! falja nuk eshte domosdo nje rikthim me te !!! falja ka te beje me shume me pasojat e kesaj falje !!! pra nje rikthim ose mosrrikthim ne kete lidhjee !!![/QUOTE]

pershendetje sas

Shume e dhimbshme kur lexon keto fjale dhe nga nje ane ke shume te drejte me gjykimin tend,mund te them qe raste te tilla ka plot dhe te siguroj une qe ka plot njerez qe i kane falur keto gjera dhe nder ta bej pjese edhe une,dhe te them te drejten edhe rikthimin e kam bere pavaresisht se ndjeja dhimbje dhe pavaresisht se isha e fyer dhe e poshteruar ne vetevete.
    Nuk arrij te kuptoj sot nje gje te tille si mund ta falesh,po ja qe ka ndodhur!
    Sot mendoj se rikthimi ne te tilla raste eshte i gabuar sepse pikerisht eshte kjo qe thua ti qe tradhetia eshte bere me koshience te plote.
    Por nje gje nuk kuptoj ne kete bote....si mund te thuash qe "je jeta ime,te dua me shume se gjithcka" dhe te arrish te tradhetosh!!!
    Pse kjo bote eshte e mbushur me komediane dhe pse kaq vuajtje kur duam dike me shpirt?
    Pse duhet te ekzistoje tradhetia,ku eshte domosdoshmeria e saj?!

respekte
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

pershendetje sas

Shume e dhimbshme kur lexon keto fjale dhe nga nje ane ke shume te drejte me gjykimin tend,mund te them qe raste te tilla ka plot dhe te siguroj une qe ka plot njerez qe i kane falur keto gjera dhe nder ta bej pjese edhe une,dhe te them te drejten edhe rikthimin e kam bere pavaresisht se ndjeja dhimbje dhe pavaresisht se isha e fyer dhe e poshteruar ne vetevete.
    Nuk arrij te kuptoj sot nje gje te tille si mund ta falesh,po ja qe ka ndodhur!
    Sot mendoj se rikthimi ne te tilla raste eshte i gabuar sepse pikerisht eshte kjo qe thua ti qe tradhetia eshte bere me koshience te plote.
    Por nje gje nuk kuptoj ne kete bote....si mund te thuash qe "je jeta ime,te dua me shume se gjithcka" dhe te arrish te tradhetosh!!!
    Pse kjo bote eshte e mbushur me komediane dhe pse kaq vuajtje kur duam dike me shpirt?
    Pse duhet te ekzistoje tradhetia,ku eshte domosdoshmeria e saj?!

respekte

nuk eshte e domosdoshme tradhetia jam dakort me ty diana por njerezit kane edhe ate qe ne quajme egoizem !!! thjesht per nje deshire te momentin per te kenaqur epshet e tyre shkojne me te tjere persona !!!pra nuk mendojne per tjetrin por bejne gjera te padomosdoshme nder keto eshte edhe tradhetia !!! nuk mendojne ndersa tradhetojne qe ne te vertete kane tradhetuar veten e tyre sepse kane shkelur fjalen e tyre duke i thene personit qe kane ne krahe qe as vdekja nuk me ndan nga ty e ndersa thone kshu se dine qe nje tjeter person i ka ndar !!! prandaj po them qe mund edhe ta fal !!! me shpirt e fal po qe te rikthehem me ate nuk besoj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    nuk eshte e domosdoshme tradhetia jam dakort me ty diana por njerezit kane edhe ate qe ne quajme egoizem !!! thjesht per nje deshire te momentin per te kenaqur epshet e tyre shkojne me te tjere persona !!!pra nuk mendojne per tjetrin por bejne gjera te padomosdoshme nder keto eshte edhe tradhetia !!! nuk mendojne ndersa tradhetojne qe ne te vertete kane tradhetuar veten e tyre sepse kane shkelur fjalen e tyre duke i thene personit qe kane ne krahe qe as vdekja nuk me ndan nga ty e ndersa thone kshu se dine qe nje tjeter person i ka ndar !!! prandaj po them qe mund edhe ta fal !!! me shpirt e fal po qe te rikthehem me ate nuk besoj !!!

Te jap plotesisht te drejte

Po per fatin tone te keq deshira e momentit dhe tentacioni i nje epshi jane mese te shumta ne jeten e perditshme.
    Jam plotesisht e te njejtit mendim kur thua qe tradhetia eshte egoizem i atij qe e ben dhe mosrespekt ndaj peronit me te cilin jemi!
    Dhe jam shume dakort kur thua qe nuk duhet te rikthehesh po nuk duhet te harrosh qe nqs kete gje nuk e bejme me une ose ti psh ka plot te tjere qe mund te falin per faktin se duan te mbajne ngjitur nje familje.Mendoj qe edhe keta qe falin nuk jane te ketij mendimi po zgjedhin nje rruge sakrifikimi te vetes se tyre dhe nuk me duket aspak e drejte.
    Lindim vetem ne kete bote dhe si te tille jemi te lire dhe duhet te zgjedhim rrugen me te paster dhe me te bukur qe na con drejt lumturise....lumturia ska fund nga ana tjeter dhe nuk eshte gjithmone e kollajte te gjesh rrugen qe te con drejt saj!
    Me llogjike SAS tradhetia nuk duhet te falet po ja qe qenia njerezore nuk eshte kaq e forte sa duhet te jete!

respekte
    "Carpe Diem"

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    pershendetje bebushja

Shume te drejte ke kur thua qe tradhetia eshte e hidhur dhe qe nuk mund te harrosh nje gje te tille per tere jeten,por nga ana tjeter nuk do te thote qe kur fal te jete e thene te kene gabuar te dy palet!
    Per mua eshte gje shume e keqe te tradhetosh dhe shume me e keqe te jesh ne vendin e te tradhetuarit,po ja qe kjo eshte jeta dhe keshtu jane krijuar disa njerez te cilet nuk mund te mjaftohen ndonjehere me ate qe kane dhe kerkojne gjera te reja!
    Personalisht mendoj se arrijme te falim kur duam sepse jemi te dobet,sepse nuk duam te humbim cka kemi dhe sepse jeta pa tjetrin na duket boshe dhe pa vlere,sepse te te gjithe ne krijohet kjo ndjenje frike per jeten mbrapa...
    Te falesh tradhetine sot merret per dobesi sepse jeta vete e ka treguar qe po tradhetove nje here pastaj e ben rruge dhe vazhdon te besh po te njejten gje.
    Njerezit qe tradhetojne jane njerez te pakenaqur ne rradhe te pare nga vetja e tyre dhe zakonisht e hedhin fajin e xhestit te tyre te partneri tjeter,per te justifikuar "mekatin e tyre".
    Jeta eshte e dhimbshme ne shumicen e rasteve dhe zhgenimi qe mund te ndjejme kur jemi te tradhetuar eshte fatal,po ja qe dobesia na karakterizon kur jemi te dashuruar dhe frika nuk na le te ecim perpara drejt dickaje me te paster,dhe me te sinqerte.
    Vete kam falur shume dikur dhe sot besoj se nuk e kam me ate force per te falur per faktin se nuk besoj me te dashuria dhe as te njerezit te cilet duam dhe e gjithe kjo vjen si pasoje e atyre faljeve te dikurshme,dhe ku sot vuajme sepse na ka humbur besimi te te tjeret dhe te vete jeta.
    Per mua dashuria e perjetshme bebushe nuk ekziston,njerezit duhen me pasion nje fare kohe dhe nje dite ndahen ose i bejne keq njeri tjetrit!
    Kjo eshte jeta dhe keto jane pasojat tradhetise,dhe mendoj qe kur arrin te tradhetosh do te thote qe dashuria nuk eshte aq e forte dhe mund te mposhtet kollaj nga cdo lloj femre ose mashkulli qe del perpara,per fatin tone te keq.

respekte
    te kuptoj drejt DI_ANA ti je nga ato persona qe ke ber te pamunduren per te mos humbur dashurin ,je nga ata njerez qe ke haruar veten vetem per te pasur ate dashuri ,te kuptoj drejt ,por,,,,,,,, ketu secili nga ne flet nga kendveshtrimet e veta dhe jeta e vet ,e then ndryshe secili ka eksperiencen e vet ne triunfet apo deshtimet ne dashuri ,e vlersoj sakrificen tende........... kurse une fola ne menyren time ,jam tip qe them njer une e pas meje tjeret,po se respektova une veten ,nga kush pres ta bej???? keshtu djanushe bukuroshe ,asgje skam kunder atyre qe sakrifikojn ne emer te dashurise deri ne ate pike sa pranojn poshterimin,thjesht une sjam ai tip,dashuria eshte mardhenie ,gjithmon jap ate %qe mar prej saj.
    me respekt per ty se je vertet e mbrekullushme
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    te kuptoj drejt DI_ANA ti je nga ato persona qe ke ber te pamunduren per te mos humbur dashurin ,je nga ata njerez qe ke haruar veten vetem per te pasur ate dashuri ,te kuptoj drejt ,por,,,,,,,, ketu secili nga ne flet nga kendveshtrimet e veta dhe jeta e vet ,e then ndryshe secili ka eksperiencen e vet ne triunfet apo deshtimet ne dashuri ,e vlersoj sakrificen tende........... kurse une fola ne menyren time ,jam tip qe them njer une e pas meje tjeret,po se respektova une veten ,nga kush pres ta bej???? keshtu djanushe bukuroshe ,asgje skam kunder atyre qe sakrifikojn ne emer te dashurise deri ne ate pike sa pranojn poshterimin,thjesht une sjam ai tip,dashuria eshte mardhenie ,gjithmon jap ate %qe mar prej saj.

mire e ke !!! falja ose me mire rikthimi ose vazhdimi i nje lidhje varet edhe nga tipat menyra si veprojne ne nje lidhje keta tipa !!! standartet qe i vendosin vetes ose partnerit !!! ke te drejte !!! ashtu sic mund te them edhe une qe jap me shume te marr ate qe kam te nevojshme ne nje lidhje !!!

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Te jap plotesisht te drejte

Po per fatin tone te keq deshira e momentit dhe tentacioni i nje epshi jane mese te shumta ne jeten e perditshme.
    Jam plotesisht e te njejtit mendim kur thua qe tradhetia eshte egoizem i atij qe e ben dhe mosrespekt ndaj peronit me te cilin jemi!
    Dhe jam shume dakort kur thua qe nuk duhet te rikthehesh po nuk duhet te harrosh qe nqs kete gje nuk e bejme me une ose ti psh ka plot te tjere qe mund te falin per faktin se duan te mbajne ngjitur nje familje.Mendoj qe edhe keta qe falin nuk jane te ketij mendimi po zgjedhin nje rruge sakrifikimi te vetes se tyre dhe nuk me duket aspak e drejte.
    Lindim vetem ne kete bote dhe si te tille jemi te lire dhe duhet te zgjedhim rrugen me te paster dhe me te bukur qe na con drejt lumturise....lumturia ska fund nga ana tjeter dhe nuk eshte gjithmone e kollajte te gjesh rrugen qe te con drejt saj!
    Me llogjike SAS tradhetia nuk duhet te falet po ja qe qenia njerezore nuk eshte kaq e forte sa duhet te jete!

respekte

jam dakort qe ka shume tundime por rruga me e lehte eshte qe te vraposh sa hap e mbyll syte nga keto tundime edhe do jesh vete me e lehtesuar !!!
    nese ata falin nuk kam asgje kundra ose me sakte nese ata rikthehen me personin qe donin por une nuk e bej dot ose me sakte nuk besoj qe do e bej qofte edhe per kalamojte nese do kem !!!ajo eshte zgjedhja e tyre !!!nuk kam si i gjykoj
    qenia njerezore shume here e viktimizon veten ne shume raste sepse mbase i pelqen qe te ndihet viktime !!! mendon se ne ate moment qe i ka ndodhur kjo gje eshte me mire per disa kohe qe te ndihet ne kete rol edhe ti qaj hallet qe e kane zene !!! por mos harro qe ne kemi vete ne dore kontrollin e gjithe botes !!! jemi me te forte se cmendojme !!! pekte !!!

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Nese pake e njohim qenjen njerezore, nuk duhet te jete aq shokuese nese nje dite mund te na vije edhe ndonje tradheti nga aj apo ajo. Ka edhe ketu nje rregull secili qingj lidhet per kemben e vete. Tradhetia eshte devijim nga gjendja normale dhe eshte e frigshme. Per rastin e pare , fajin e ka aj qe tradheton, per te dytin, aj qe tradheton dhe aj qe beson, kurse per tradhetin e trete aj qe beson.
    Falja eshte kushte per nje dashuri te mire.
    ================================================== ================================================== ==============
    DUAJE FAMILJEN E KE - RRUGEN E HAPUR.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    .

Kush thote nuk fal, thjesht s'e njeh dashurine.

mire e ke visage !!! po me thuaj ti mua do e falje edhe po te thoshte upsss me fal te tradhetova se me ra penisi rastesisht tek vagina e nje femre tjeter !!! do e falje kur ty te ka thene qe jam 100 % i joti edhe ndienjat qe ka per ty i ka konsumuar qofte edhe per nje moment me nje tjeter !!! do e falje po te thoshte ti je jeta ime ndersa jeten ta gjente ne krahet e nje tjetre !!! edhe nje gje une do e falja nuk do i mbaja meri per ate qe beri se fundja fundit e ka bere me koshience te plote !!! por tashme une ne punen time ajo ne punen e saj !!! falja nuk eshte domosdo nje rikthim me te !!! falja ka te beje me shume me pasojat e kesaj falje !!! pra nje rikthim ose mosrrikthim ne kete lidhjee !!!
    Sas ajo qe thashe une ishte per tipat me siper ne teme qe thone "s'fal dhe pike", dhe une thashe cdo falje ka nje kufi sepse ka gabime e gabime. Ka gabime qe dhe te dua une t'i fal mbase s'i fal dot sepse te peshtiroset njeriu, sic eshte tradhetia.

Pastaj tradhetia eshte nje nga ato gabimet qe me te vertet nese s'e ke kaluar qe te dish si do reagosh, askush nuk e di me vertet se cfare do beje ne ate rast. Une jam kategorimatikisht kundra tradhetise, por dhe ne kete rast ka tradheti e tradheti, dhe kjo varet krejtesisht ne rrethanat individuale te nje lidhjeje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Visage : 15-03-2007 mė 10:27

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    FLM BEBUSHE,

Sinqerisht me pelqen kjo force karakteri qe ke sepse une personalisht ndjehem me e dobet,jam teper sentimentale dhe shume e dashur dhe ky eshte nje fakt qe me ben te kem nje zemer te dobet dhe te fal dhe aty ku nuk duhet!
    Do te preferoja te isha ne te vertete kjo qe je ti,sepse fundi fundit ky lloj karakteri ka nje force me te madhe ne nje lidhje.
    Eshte shume e drejte qe duhet te marresh ate qe jep!
    Jeta me ka treguar qe kur jepke me shume se cduhet njerezit ta marrin per dobesi dhe nuk vleresohesh per ate qe je ne te vertete!

flm per respektin

dhe ti je e mrekullueshme
    miqesisht
    "Carpe Diem"

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •