Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 104
    femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Kam falur aq shume sa dhe vete jam habitur e s'e kam njohur veten ne ato lloj vendimesh, pasi jam tip qe s'fal lehte.
    Megjithate ka nje kufi per gjithcka, sepse ka gabime e gabime.

Kush thote nuk fal, thjesht s'e njeh dashurine.

i/e regjistruar Maska e AVataj
    Anėtarėsuar
    06-02-2007
    Postime
    58

Thumbs up Kur falja nuk kuptohet si dobesi

Gabimet ne dashuri, sikunder ne te gjithe aktivitetin tone dinamik ne pamjen e pare kane pothuaj te njejten shprehi. Sipas meje gabimet ne dashuri, nuk jane gabime ortografike te korrektueshme, as nje mure i ngritur shtrember, as nje fjale e thene rrembimthi, as kripa e tepert ne gjelle. Po te mendoja se kane diēka te perbashket me keto, atehere do te fyeja nje nder rasyet ma te eperme te shoqerise njerezore. Une mendoj se gabimet ne dashuri jane nisme personale e dikujt per ta kthyer kete lendine me lule shumngjyreshe dhe me aroma dhe shije ambrozi, ne nje fushe te minuar.
    Nuk e konsideroj gabimin ne dashuri si nje aksident automobilistik, prej te cilit mjafton te shpetosh paq dhe gjithēka do te rinis. Ne kurre nuk e dim se kur na kanos nje rrezik i tille, ndaj shpesh kete ia dedikojme nje shpagimi, apo nje moment harrese te engjellit tone mbrojtes. Gabimet ne dashuri jane vepra te dizenjuara sipas stilit dhe konform shijeve dhe preferencave tona. Ata marrin vleren e te qenit gabime, per sa kohe qe ajo nuk merr persiper te jete nje pikevendosje e re ne orbiten e shpenguar te ndjenjave. Jo gjithēka qe na pelqen domosdoshmerisht duhet te jete e jona, pasi eshte nen posedimin e nje tjeter vullneti dashuror po kaq kerkues, ngulmues dhe emotiv.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Kam falur aq shume sa dhe vete jam habitur e s'e kam njohur veten ne ato lloj vendimesh, pasi jam tip qe s'fal lehte.

Pershendetje visage,

Ne keto rreshta shoh veprimet e mia..
    Te jap plotesisht te drejte.

respekte
    "Carpe Diem"

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Visage

Kush thote nuk fal, thjesht s'e njeh dashurine
    Shume e sakte.Besoj se ne nje fjali te vetme i ke dhene gjithe kuptimin temes

Pershendetje

Anėtarėsuar
    06-02-2007
    Postime
    58
    Eksloratoret kerkojne qe gabimet te falen. Ne nje pjese te konsiderueshme kjo merret si dobesi pa dallim gjinor. Djali ose vajza, burri ose gruaja kur kryejne nje flirt, ose joshen nga nje dashuri e re dhe gjenden papritur te rrembyer nga kjo llave e nxehte, ata thjeshte po tentojne te provojne. Ky eshte gabim?!
    Tentojne ta vendosin veten serish ne pozita te tilla. Tashme ata nuk po provojne, po shijojne. Vene re se kjo eshte ajo qe po kerkojne. Dhe e perjetojne ne maksimumin e prezences se tyre. Te jete kaq valle? Natyrisht qe jo. Historia sapo ka filluar. Tashme ata jane aq te perfshire nga kjo mrekulli sa jane gati dhe te sakrifikohen qe ajo te jete e perjetshme. Kete gabim ata e kane kuptuar gabim, vetem atehere kur vertete duhet te pergjigjen per kete. Tani ato jane gati te sakrifikohen te mohojne ate per te cilen ishin perbetuar se do ta mbronin me jeten e tyre.

Anėtarėsuar
    06-02-2007
    Postime
    58
    Pa dashur te polemizoj me askend desha te them se falja nuk mbron nga rrenimi nje dashuri, sikurese smerr persiper te te behet parashute lutja, teksa ke vendosur te behesh hero duke rene nga katet e larta te nje pallati.

Anėtarėsuar
    06-02-2007
    Postime
    58
    Te dashur miq te Forumit

Dashurine kurre nuk e kam kuptuar si nje shaka. Se ēfare eshte ajo kane arritur ne kaq shume perfundime, kaq shume mendje te kultivuara e koka te medha sa nuk do te prereroja t'i citoja. Eshte shkruar kaq shume per dashurine, dhe nuk resht njerzimi se thururi vargjet me te bukura, simfonite me magjike, pikturat me magjepsese, kenget qe mund te mrekullojne edhe zotat ne qiell i dedikohen dashurise. Asaj dashurie qe eshte ndjesore, mentale, trupore ne teresine e saj, gjithēka e jona motivuese.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga AVataj
    Te dashur miq te Forumit

Dashurine kurre nuk e kam kuptuar si nje shaka. Se ēfare eshte ajo kane arritur ne kaq shume perfundime, kaq shume mendje te kultivuara e koka te medha sa nuk do te prereroja t'i citoja. Eshte shkruar kaq shume per dashurine, dhe nuk resht njerzimi se thururi vargjet me te bukura, simfonite me magjike, pikturat me magjepsese, kenget qe mund te mrekullojne edhe zotat ne qiell i dedikohen dashurise. Asaj dashurie qe eshte ndjesore, mentale, trupore ne teresine e saj, gjithēka e jona motivuese.
    e bukur kjo qe ke cituar por,,,,,,,, ku behet fjal per ate qe kerkon tema?
    sa fal ti ne dashuri kete donim te dinim
    .................................................. .............................
    Si p sh une mund te fal cdo gje ne dashuri vec tradhetise ate se pertyp dot,eshte kafshat e hidhur qe do me leri ter kohen shijen e saj te keqe ne jet ,dhe do me leri gjithmon dyshuse .Dhe jam e mendimit se dikush qe fal tradhetin ,sikur shef ke vetja e tij dicka mangut qe e ballancon me tradhetin e partnerit dhe duke qen te dy se dikur ose diku te dy kan gabuar ,,,,,,,, falin dhe tradhetin
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    .

Kush thote nuk fal, thjesht s'e njeh dashurine.[/QUOTE]

mire e ke visage !!! po me thuaj ti mua do e falje edhe po te thoshte upsss me fal te tradhetova se me ra penisi rastesisht tek vagina e nje femre tjeter !!! do e falje kur ty te ka thene qe jam 100 % i joti edhe ndienjat qe ka per ty i ka konsumuar qofte edhe per nje moment me nje tjeter !!! do e falje po te thoshte ti je jeta ime ndersa jeten ta gjente ne krahet e nje tjetre !!! edhe nje gje une do e falja nuk do i mbaja meri per ate qe beri se fundja fundit e ka bere me koshience te plote !!! por tashme une ne punen time ajo ne punen e saj !!! falja nuk eshte domosdo nje rikthim me te !!! falja ka te beje me shume me pasojat e kesaj falje !!! pra nje rikthim ose mosrrikthim ne kete lidhjee !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    e bukur kjo qe ke cituar por,,,,,,,, ku behet fjal per ate qe kerkon tema?
    sa fal ti ne dashuri kete donim te dinim
    .................................................. .............................
    Si p sh une mund te fal cdo gje ne dashuri vec tradhetise ate se pertyp dot,eshte kafshat e hidhur qe do me leri ter kohen shijen e saj te keqe ne jet ,dhe do me leri gjithmon dyshuse .Dhe jam e mendimit se dikush qe fal tradhetin ,sikur shef ke vetja e tij dicka mangut qe e ballancon me tradhetin e partnerit dhe duke qen te dy se dikur ose diku te dy kan gabuar ,,,,,,,, falin dhe tradhetin

pershendetje bebushja

Shume te drejte ke kur thua qe tradhetia eshte e hidhur dhe qe nuk mund te harrosh nje gje te tille per tere jeten,por nga ana tjeter nuk do te thote qe kur fal te jete e thene te kene gabuar te dy palet!
    Per mua eshte gje shume e keqe te tradhetosh dhe shume me e keqe te jesh ne vendin e te tradhetuarit,po ja qe kjo eshte jeta dhe keshtu jane krijuar disa njerez te cilet nuk mund te mjaftohen ndonjehere me ate qe kane dhe kerkojne gjera te reja!
    Personalisht mendoj se arrijme te falim kur duam sepse jemi te dobet,sepse nuk duam te humbim cka kemi dhe sepse jeta pa tjetrin na duket boshe dhe pa vlere,sepse te te gjithe ne krijohet kjo ndjenje frike per jeten mbrapa...
    Te falesh tradhetine sot merret per dobesi sepse jeta vete e ka treguar qe po tradhetove nje here pastaj e ben rruge dhe vazhdon te besh po te njejten gje.
    Njerezit qe tradhetojne jane njerez te pakenaqur ne rradhe te pare nga vetja e tyre dhe zakonisht e hedhin fajin e xhestit te tyre te partneri tjeter,per te justifikuar "mekatin e tyre".
    Jeta eshte e dhimbshme ne shumicen e rasteve dhe zhgenimi qe mund te ndjejme kur jemi te tradhetuar eshte fatal,po ja qe dobesia na karakterizon kur jemi te dashuruar dhe frika nuk na le te ecim perpara drejt dickaje me te paster,dhe me te sinqerte.
    Vete kam falur shume dikur dhe sot besoj se nuk e kam me ate force per te falur per faktin se nuk besoj me te dashuria dhe as te njerezit te cilet duam dhe e gjithe kjo vjen si pasoje e atyre faljeve te dikurshme,dhe ku sot vuajme sepse na ka humbur besimi te te tjeret dhe te vete jeta.
    Per mua dashuria e perjetshme bebushe nuk ekziston,njerezit duhen me pasion nje fare kohe dhe nje dite ndahen ose i bejne keq njeri tjetrit!
    Kjo eshte jeta dhe keto jane pasojat tradhetise,dhe mendoj qe kur arrin te tradhetosh do te thote qe dashuria nuk eshte aq e forte dhe mund te mposhtet kollaj nga cdo lloj femre ose mashkulli qe del perpara,per fatin tone te keq.

respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 15-03-2007 mė 07:14
    "Carpe Diem"

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •