shumica e gjerave dhe gabime falen pasi keto ndodhin pa vetdije , dhe ne jeten e nje cifti duhen toleruar , pastaj ne raste te vecanta merren masa me serioze
shumica e gjerave dhe gabime falen pasi keto ndodhin pa vetdije , dhe ne jeten e nje cifti duhen toleruar , pastaj ne raste te vecanta merren masa me serioze
Aq, sa me fal ene ajo mua.Sa falni ne dashuri.....
PS:sa per trrathtin ja lejoj se ashtu o i muabet![]()
Genjeshtrat edhe tradhetine nuk i fal kurre ne jeten time.Genjeshtra ndonjehere edhe varet nga arsyjet etj.Por tradhetine kurre.
Meshkujt thone KURR TRADHTINE, po cfare do benin ato kur do ishin ne vend te femrave....te disa femrave qe e cmoj dashurine shume...edhe ia falin.
per mua rina ato nuk cmojn dashurin,por jan te dobta te vendosin per me tutjePostuar mė parė nga rina_
si mund te falesh kur ty te ka zvendesuar?????
megjithate ,,,,,, se di jo ,,,,,,po ta haj dreqi sepse ne shpirt keto femra ndihen te poshteruara,si mund te durojn kete ndjenj![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar mė parė nga bebushja
Pajtohem...Bebushe..por.dikush kur te kthehet dhe e panon gabimin...na femrat mund te falim,por kur eshte fjala per tek djemt...ata jan mesuar....dhe nuk duan dikush tua bej siq ata na bejne neve...............
shendosh koka se kapele ka plot rina![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Pershendetje !Postuar mė parė nga rina_
Nuk mendoj qe eshte dicka interesante tek te rinjte sic jeni shprehur ju pak me lart,por eshte nje egoizem i tepruar,dhe dobesi(e karakterit)Nuk eshte dicka pozitive qe te matet me grafik me rritje apo me ulje vlere,ceshtja e tradhetise.''Tradhetia'' nuk eshte dicka e mire,ajo sjell gjithnje pasojat e saj me pas qe ne njeren apo tjetren menyre nuk mund ti shmangesh.Nuk ka falje 100% edhe kur dashuron,sepse edhe falja ka kufij![]()
hiq tradhetine . gjithcka tjeter e fal se eshte personi qe une e dua
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Jeni ne gjendje te falni nje person pasi ju ka tradhetuar ?
Duke pasur parasysh qe edhe ju e keni tradhetuar po ai person nuk e di.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt