Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

Policia bën bastisjen e selisë AAK-së në Prishtinë

Sot mirret vesh që në prishtinë, Policia nderkombëtare së bashku me policin vendore ka bë bastisjet e lokaleve qendrore të Aenacës për Ardhmerin e Kosovës, me dyshime për keqperdorime sikurse që janë bërë disa arrestime. Mirret vesh që gjerë më tani janë arrestuar Drejtori i Kasabankës sikurse edhe zyrtari i Aleancës Jahja Lluka nën dyshimin e larjeve të parave.
    ka kohë që flitet që funksionarët e Aleancës për Ardhmerin e Kosovës që janë të korruptuar dhe që ministrat e këasj Aleance janë keqperdoruesit më të mëdhenjë në Kosovë. Një nga më të dyshimtit është Bujar Dugolli?
    A thua me këtë i ka ardhë fundi keqperdorimeve në Kosovë dhe a do të përfundojnë që të gjithë hajnat prapa grilave?

Për një Shqipëri të madhe Maska e ment
    Anëtarësuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    si duket i dul Dumani siq thojn Populli edhe siq duket u zbulua fillet e korrupcionit
    e per keto gjera si duket ka dore edhe vet Kryeministri pasi qe kshilltari i tij u arrestua dhe nga kjo ska koment veq duhet te kalojn te Bujar Dugolli njeri nder ta e shum e shum te tjer ne Qeveri .
    URIME FITOREN PDK

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ment.. si eksponent i sofistikuar i polpotistave te kosoves qe je.. po zbulon marifetin.. se jeni ju polpotistet qe "tradhtarin" Ramush.. e cuat ne Hage dhe hakmarrjen tash e drejtoni ne partine e tij "tradhtare".
    na zbulon se fijet e punve ne kosov i kini ju e koalicioni LDK AAK ka cilsat e kashtes..
    kini pas ku me mesue.. tek partia nan ne selin roz ne tiran..
    dhe atje ne tiran eshte pd e saliut figurativisht ne pushtet por hanxharet prangat birucat e gjyqo-prokuroret i ka mafia nen komande.. te edvin hoxhes..
    ju lumte..
    kur ja hini juve nji pune e coni deri ne fund..
    median e policin e gjykatsit e paski ju ne dore atje ne kosove e arrstoni cilindoni..
    bravo o khmer rruzha..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Postime
    9
    AAK-ja eshte vetem nje pike uje ne detë. Ne Kosove nuk jane vetem disa individ, por nje sistem i tere qe duhet te bastiset. Ngase kemi te bejme me nje band njerezish qe jane te zhytur ne llumin e korupsionit e kriminalitetit njerëz moralisht të prishur që njohin vetëm gjuhen e shantazhit, parasë dhe biznesit!
    Kush mund të jenë më të përshtatshëm te quhen si te till se sa kinsepërfaqësuesit tanë, që të vetmen vlerë kanë servilizmin? Me qëllim të ruajtjes së pozicioneve të veta të privilegjuara përmes mekanizmit të servilizmit të pakontestueshëm ndaj tutorëve ndërkombëtar që qëllimisht i tolerojnë veprimet e tyre devijante dhe kriminele... Të zhytur në luks që ua zë frymën, në luksin e materializuar nga djersa jonë, vazhdojnë jetën pa e prishur terezinë për të “tjerët”, që i vuajnë nivelet e varfërisë ekstreme.
    A nuk kërkojnë me këmbëngulje nga ne t’ju besojmë? Po dhe s’ka dyshim!
    E besimi në ta, çfarë është?
    Nuk është asgjë tjetër veçse mosdije dhe verbësi. Sepse, në atë moment kur pushon besimi në ta, fillon mësimi, dija. Fillon bindja në të vërtetën reale!
    Ndryshuar për herë të fundit nga An_activist : 13-03-2007 më 21:34

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Populli thotë: ku ka tym ka edhe flakë!
    Nuk është e rastësishme bastisja e lokaleve të AAk-ës dhe arrestimi i Jahja Llukës ( ga familja Lluka e pejës- shumë e përfolur për lidhjet e tyre me ish- kriminelin Arkan dhe sidomos me kariqët, bisnismen serbë) ngaqë ka kohë që, dyshohet për keqperdorime të shumta nga krerët e kësaj partie. Dhe, jo vetëm këta por ministrat më të përfolur për korrupsion janë pikërisht të kësaj Aleance. Ajo që më befasoi dje ishte deklarimi i krerëve të kësaj partie të cilët, ndërhyrjen e policis e kritikuan si tepër vullgare nderssa të njejtën Polici ata e kishin lëvduar kur ajo kishte ndërhyrë ndaj protestueve dhe ndaj Liderëve të VETVENDOSJES...
    E po thonë, çka ja banë tjetrit prite se edhe Ty ka me të ndodhë...

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Policia e vret. Kush do ta mbrojë qytetarin shqiptar...
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 04:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •