Homoseksuali amerikan,sa degjoji "Selia Roze" (PS) i shndriten syte nga kenaqesia.....
Kesaj i thone solidariteti i ngjyrave.....
Homoseksuali amerikan,sa degjoji "Selia Roze" (PS) i shndriten syte nga kenaqesia.....
Kesaj i thone solidariteti i ngjyrave.....
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Postuar më parë nga MICHI
nese Nanos i vjen pas historia, Edvinit i vjen pas nje burre qe shkon me bura.
Dhe kesaj rradhe e ka gjet kucken e vet ne Tirane.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
urime edi rames, ishalla e foton edhe me suksese te tjera ne te ardhmen, ska me rendsi tani republikan demokrat homo apo hetero, hec ai qe ben punen te zgjidhet.
Ajo qe une kam shkruajtur nuk ka fare lidhje me anti-semitizmin ka lidhje me perceptimin e nje shoqerie shqiptare qe perballet me nje hebre qe keshillon kreun e partise se opozites shqiptare. Nuk po flasim per nje kompani te huaj qe merr persiper nje fushate te nje partie me te cilen ka nenshkruar nje kontrate, po flasim per nje invidid qe keshillon kreun e opozites. Te qenit e tij hebre do te thote qe eshte i huaj dhe i perket nje besimi qe nuk e ndan elektorati shqiptar. I njejti reagim do te ekzistonte edhe sikur te vinte nje kinez budist te keshillonte nje politikan shqiptar.Aspak simpatizante e Edi Rames, por nuk jam dakort me dy pikat e para. Te qenit hebre si dicka negative eshte anti-semite, dhe jo vetem kaq, por s'kemi si shkruajme dicka te tille ne forum, kur ne faqe te tjera mburremi qe Shqiperia ishte i vetmi vend ne L2B ku popullesia cifute u shtua, e nuk u zvogelua. Ka plot artikuj te sjelle ketu, por per me teper, dhe organizata hebraike si psh ne NYC ku kane shkruar per kete ceshtje.
Po te ishte dikush i kalibrit te Henri Kisinger, s'do e kishim diskutuar fene apo etnicitetin e tij.
Gjithashtu, s'besoj se eshte praktikues i fese se tij, se po te ishte nuk do ishte martuar me nje burre tjeter.
Ka tre motive perse ky person eshte ne krah te Rames:
a. Ose paguhet nga kreu i opozites.
b. Ose ka lidhje sentimentale me te.
c. Ose ndan me Ramen identitetin homoseksual dhe eshte ne Tirane ne krah te tij ne forme solidariteti.
Prandaj kur gazetaret te perballen me Ramen, le ta pyesin per "mikun" e tij qe njerezit te mos vazhdojne me spekullime tani qe Rama u nda edhe nga e dashura e tij e seksit femer.
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 08-02-2007 më 19:39
Besoj qe pika "C" eshte me afer realitetit!Postuar më parë nga Albo
Asnjera ne vetvete nuk eshte boll bindese.Postuar më parë nga Albo
Por te treja bashke jane![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Ne shqiptaret tere jeten ngelem raciste.
Me e bukura eshte se shajme te tjeret qe jane raciste ndaj nesh, por kur behemi vete sna bie ne sy.
Homoseksualet jane njerez si te gjithe ne qe kane te drejte te jetojne sic deshirojne.
Kush e denon kete ka problem me veten, se homoseksualet se kane problem fare.
Njeriu dallohet nga ajo cka i ofron shoqerise, me punen e tij e jo me menyren se si e nderton jeten e tij.
Kur te mesojne shqiptaret te jene me pak raciste shoqerore, atehere do mesojne te jene me pak kompleksitive rreth gjerave.
Sa keq per te gjithe ju qe flisni me lart!!
Me 100% dakort. Faleminderit. Sinqerisht.Postuar më parë nga GeorgeR
Postuar më parë nga brooklyn
1- NJE HERE BERISHA ESHTE HEQUR ME REVOLUCJON KOMUNIST.(QE EDHE
NDONJERI NGA FORUMI MUNDET TE KETE QENE PJESTAR I REBELIMIT)
2- PO U RIKTHYE NE PUSHTET ME VOTEN E POPULLIT.
3- TANI ENVERISTAT E KANE TE KRISTALIZUAR SE BERISHEN NUK E HEQIN DOT ME
VOTE DHE KERKONIN ME DO O MOS TE REALIZONIN NJE 1997 TE DYTE.
HOMERI SHQIPETARE AT.GJERGJ FISHTA THOTE :
MOS E NGUCE GRENZEN ME KRANE.
SE TI NGUCE VEQE TE ZEZEN TANE!
Berisha nuk i duhet me shqiperise pasi ka te tjere te rinj qe e bejne shume me mire punen se bersiha. Iku koha e fjaleve te medha. Shqiperise i duhet dikush i ri me mentalitet dhe zgjuarsi perendimore. Berisha nuk i ka keto tipare por eshte thjesht nje nxenes i diktatures. Une per vete mendoj se shqiptaret e SHBA duhet te jene konkurrentet kryesore per poste shteterore ne shqiperi.Postuar më parë nga AAAA
Krijoni Kontakt