Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    i/e regjistruar Maska e Pan
    Anëtarësuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Civilizimi eshte koncept i humbur ne Shqiperi pergjithesisht. Po te maloket e jugut eshte ne fakt akoma me i humbur, se ne dallim nga veriu, keta te jugut kujtojne se aktualisht jane te civilizuar. Zgjidhja e vetme ndaj kesaj eshte civilizimi i pershpejtuar ultranacionalist. Gje qe mund ta sjelli ne binare popullin malok te shqiperise, para se te pesoje ndonje gjeme nga lart ose nga poshte me 100% te ekonomise ne duart e fqinjeve.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Peace matters, e morem vesh qe ke alergji per maloket. Move on now!

Me mire maloket se gjysem greket.
    Nje hale jane D&G, nuk po i mbaj anen Rames & Co. Po dërdëllitje te tilla te "cekta" vetem nga nje Malok i tipit Berisha mund ti presesh. S'kam ndonje simpati te vecante per bythshpumit, biles ndoshta ma neveritin me teper se berishes, po nese do isha ne vendin e tij, nuk do beja komente te tilla (qe tregonin se vija nga malet e Kuksit) ne nje gare politike, aq me teper kur syte e shume Europianeve jane perqendruar tek kjo gare. Sa shtet i civilizuar dukesh me komente te tilla nga kryeqeveritari?
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ardito, eshte klima e tille! Nuk jam e bindur qe Sala e ka thene ne publik kete pasi kredibiliteti i ketyre gazetave eshte pertoke. Po edhe po e pat thene, si rob me temperament qe je me te njejten gjuhe do i pergjigjeshe Edi Rames!!! Pak rendesi ka se nga vjen, nga malet e Kuksit a Kurveleshit a Tepelenes apo Dardhes si i nderuari amerikano shqiptar i civilizuar me siper

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Peace Matters
    Jo D&G, shikojmë vetëm Shqiperia në 2007 të shkatëruara nga heteroseksualë pseudo-shkecorë si Berisha dhe kompania.
    Sali Berisha mund te kete shume te meta,por vetem pseudo-shkencor nuk mund te cilesohet dhe te qenit e tij heteroseksual nuk besoj se konsiderohet si difekt,apo .....?

i/e regjistruar Maska e troptit
    Anëtarësuar
    04-07-2002
    Vendndodhja
    Ne ate pjese te tokes qe me takon
    Postime
    109

Na u trashegofte Edushja!

Tung!
    Po tashi e paskeni marre vesh punen e Edushes?Ai ka kohe qe ka ra ne hall! Se i ka shku menja me fillu e me ba martesa gay ne bashkine e Tiranes. Edhe kete do e bejne per te mire te te gjithe Tiranes. E ka thene vete ," Do e beje Tiranen qytet turistik"!.Vecse ka harru pjesen e dyte, se si do e beje? Ja pra si do ta beje!
    Do filloje e do celebroje martesa gay! E ka bo ene parkun apostafat, para piramides( sa ju pelqen gay-ve piramida),, per te mbjelle nje p...e, peme,dmth, per ciftet e reja. Se e ka bo per me imitu nje shesh ne Amsterdamm me nje Palle te madhe ne mes! Edhe aty nuk ke vend ku me hudh i trangull, se nuk e lane me ra ne toke!
    Edhe keshtu mushet Tirana me turista!Me ju kenaq syni Edushes, edhe jo vetem syni!! Nuk ka per ta marre ma malli per Parisin,Amsterdamin, "old times". Meqe nuk mund ta coje Tiranen ne Europe, sjell Europen "brenda" Tirane!E ca do kerkoje ma ky milet piziveng? Do kete sa te dush, edhe Mall, edhe Palle! Do ju kenaqen xhepat, si kur jane veshe , si kur jane zhveshe, bile ka me shume mundesi kjo e dyta.
    Kryetari ine rri gjithe naten pa gjume per b....n tone! Edhe ne te mos e ...... Votojme?Cfare mileti pizeveg qe jemi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga troptit : 07-02-2007 më 19:11

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Sikur t'ja lenim fjalen e fundit zgjedhjeve si thoni ? Apo keni kohe me harxhu ketu ?
    Ju ka premtu ndonje cop toke per pallat Olldashi me duket. Hajde ferkoni duret cuna. Brarin e kemi zedhenes ketu. He mo Brar do i celesh listat se kush eshte ne liste per te vjedhe pronat e Tiranasve ?

Nese me te vertete Rama ka bere autogol kjo nuk ka nevoje te perhapet dhe te shkruhen faqe te tera, por kam frike se levizja e tij eshte dicka tjeter, dhe eshte pikerisht ajo levizja tjeter qe dhjet ne breke "tulipanet e demokracise shqiptare".
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2006
    Vendndodhja
    New York, New York, USA
    Postime
    25
    I nderuari amerikano-shqiptar...dakort, por kam lindur dhe jam rritur këtu në Amerikë - dhe jo në Dardhë, D&G.... Unë nuk jam kundër malokët.

Unë jam kundër sabotiminin e progresistët shqiptarë dhe për integrimin e Shqipërisë në Bashkia Evropiane dhe në komunitetin ndërkombëtar. Dhe për një ekonomi i fuqishim në Shqipëri; për një ardhshëm më i lumtur, dhe me mirëkupitimi dhe paqe shoqërorë.

Edhe...unë jam homoseksual. Unë kam një zë, dhe kam drejt të flas dhe të shkruaj lirisht mbi vërtetin tim, mbi jetën time. Veçanërisht këtu në Forumi Shqiptar në Faqen ShBA.

Eshtë 2007. Zgjohuni.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Peace Matters
    Duke folur për Ramën, Berisha u shpreh se "problemet e tij janë jo vetëm politike, por dhe psikologjike, pasi me komplekset që ka, ka kandiduar një këshilltar në kryeqytet, që bashkëjeton me një mashkull, gjë që pasqyron vetë moralin e Ramës

– Gazeta ‘Shqip’

Në mëndimin tim, tani është i qartë: Sali Berisha është kandidati më anti-Evropianë dhe më anti-Amerikanë që egziston në Shqipëri. Eshtë i turpshëm së një troglodit si ky burrë shteti shqiptar kishte mundësi të punoj si kardiolog i liçensuar. Ky burrë është jo civilizuar dhe turpmadhë.

Ne, amerkano-shqiptarë, heteroseksualë dhe homoseksualë, luftojmë ç’do ditë për një Shqipëri më modernë dhe më ‘evropian’ ku të drejtat e njeriut janë të respektuar, kurse në të njëjtën kohë, ky ‘Doktor’ nuk realizojn që homoseksualë shqiptarë bëjnë pjesë së të njëjtën humanizmi së shqiptarë heteroseksualë....

Eshtë i njohur së në faqet e historisë, homoseksuali tipik është i zgjuar, ka klasë, ka krijimtari, dhe më shumë respekt për shoqeria në gisht i vogël i tij së Sali Berisha ka në gjithë trupi i tij.

Turp është.
    Mos va mer per te madhe politikaneve se ata shfrytezojne maksimum cdo ( mangesi apo epitet ) kundershtareve...

Po te kishte kunder populli shqiptar kunder homosexualiteti nuk do te zgjedhte kryebashkiak per Tiranen Edi Ramen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2007
    Postime
    75
    Erdhi koha qe shqiptaret ta largojne dhe berishen nga politika sic larguan Nanon. Bersiha ska qene, seshte dhe kurre ska per te qene politikani qe shqiptaret meritojne. Eshte pikerisht ky njeri se bashku me kamarxhiun fatos nano qe shqiptaret akoma ju duhet vize per hyrje ne shtete evropiane. Largojeni kete kryenec nga qeverisja dhe hapni rruge rinise qe po kerkon te ardhme per shqiperine. Berisha duhet nxjerre ne pension.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Liona, nuk e ka per sharje Albo republikan se ne fillimet e veta ketu ne forum ka qene republikan (per habine time te madhe) po pse i majti Rama bashkepunon me te djathtin amerikan.
    Harrova t'ia thosha ne postim Albos, lol, qe eshte republikan (ne US) i thekur :P. Po cfare bashkepunimi a derebardhe, se mos kemi te majte te mirefillte ne Shqiperi, apo dhe te djathte meqe ra fjala. Sikur ka ardhe per ideale amerikani, lol, kushedi sa paguhet.

Une jam me Pedron per nje gje: lereni te gaboje
    Se mos lexon FSH Edi, e do i ve gishtin kokes per kete pune . E beri gafen tani, le ta mbaje. Nejse mbante ere kjo pune qe nga ngjyrat e Tiranes, D&G, te kujtojne apo jo Rainbow Coalition? .

E pe Boston Legal dje: Shumica e homoseksualeve jane republikane
    Lol, s'e kam pare Boston Legal, but I wouldn't be surprised lol.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Raporti i OSBE: Zgjedhjet e qershorit, nje permiresim i ndjeshem
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 08:08
  2. Këngët e fushatës.
    Nga [Perla] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 05:24
  3. Paratë e fushatës, TIA: Partitë fshehin financuesit e tyre
    Nga [Perla] në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 08:44
  4. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  5. Jep dorëheqjen avokati i fushatës së Bushit
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 22:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •