Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 89
    kill your idol Maska e Pedro
    Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    Po Anastasi me Nanon dihet qe jane greke, edhe Skender Gjinushi eshte turk.

Kurse Sokol nuk eshte fare emer shqiptar, por sllav.

Pa me thuaj ti, se cfare kuptimi ka fjala shqipe sokol dhe nga rrjedh?

Po Olldash? Dhe mos me thuaj qe rrjedh prej dashit, burrit te deles.

Ti as nuk me njeh fare mua dhe as nuk e ke idene fare se cfare orientimi politik kam une. Po te lexosh disa nga postet e mia ndoshta e kupton.
    A thua dal i kuq menjehere, kur them qe Sokol Olldashi eshte serbo-malazez. Pse? Apo ngaqe Sokoli na qenka "blu" dhe po nuk e pelqeve Sokolin je patjeter "i kuq"?
    Apo mendoni gjithe kohen me asociacione dhe silogjizma?
    Apo nuk mendoni, sepse i leni te tjeret te mendojne per ju dhe nuk ju mbetet gje tjeter vecse te gelltisni te gatshme ate qe ju thone?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pedro : 07-02-2007 më 15:05
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Aspak simpatizante e Edi Rames, por nuk jam dakort me dy pikat e para. Te qenit hebre si dicka negative eshte anti-semite, dhe jo vetem kaq, por s'kemi si shkruajme dicka te tille ne forum, kur ne faqe te tjera mburremi qe Shqiperia ishte i vetmi vend ne L2B ku popullesia cifute u shtua, e nuk u zvogelua. Ka plot artikuj te sjelle ketu, por per me teper, dhe organizata hebraike si psh ne NYC ku kane shkruar per kete ceshtje.
    Po te ishte dikush i kalibrit te Henri Kisinger, s'do e kishim diskutuar fene apo etnicitetin e tij.
    Gjithashtu, s'besoj se eshte praktikues i fese se tij, se po te ishte nuk do ishte martuar me nje burre tjeter.

Te qenit republikan, gjithashtu eshte qesharake te kritikohet kur te dy qeverite, si ajo e Nanos, ashtu e Berishes jane aleate te hapur te administrates republikane amerikane (trupa, sado te vogla ne numer ne Irak dhe ne Afganistan.) Per me teper, nuk besoj se vjen ketu me agjende republikane po thjesht i punesuar per PR.

Per faktorin e trete, tjeter gje. Jam kunder marteses se homoseksualeve, dhe te them te drejten nuk jam ne dijeni per tendencat "rose" qe flitet per Edi Ramen.
    Liona, nuk e ka per sharje Albo republikan se ne fillimet e veta ketu ne forum ka qene republikan (per habine time te madhe ) po pse i majti Rama bashkepunon me te djathtin amerikan.

Une jam me Pedron per nje gje: lereni te gaboje

E pe Boston Legal dje: Shumica e homoseksualeve jane republikane

kill your idol Maska e Pedro
    Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    [QUOTE=D&G Feminine

E pe Boston Legal dje: Shumica e homoseksualeve jane republikane [/QUOTE]

Ate them edhe une. Zakonisht ata qe bejne me teper gam gam dhe cirren duke share homoseksualet, ata i mbushin edhe rradhet e Pride Parade dhe mbathin edhe tanga ngjyre roze
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2006
    Vendndodhja
    New York, New York, USA
    Postime
    25

Sali Berisha: Kardiolog Pa Zemër, Jeniçeri Anti-Modern

Duke folur për Ramën, Berisha u shpreh se "problemet e tij janë jo vetëm politike, por dhe psikologjike, pasi me komplekset që ka, ka kandiduar një këshilltar në kryeqytet, që bashkëjeton me një mashkull, gjë që pasqyron vetë moralin e Ramës

– Gazeta ‘Shqip’

Në mëndimin tim, tani është i qartë: Sali Berisha është kandidati më anti-Evropianë dhe më anti-Amerikanë që egziston në Shqipëri. Eshtë i turpshëm së një troglodit si ky burrë shteti shqiptar kishte mundësi të punoj si kardiolog i liçensuar. Ky burrë është jo civilizuar dhe turpmadhë.

Ne, amerkano-shqiptarë, heteroseksualë dhe homoseksualë, luftojmë ç’do ditë për një Shqipëri më modernë dhe më ‘evropian’ ku të drejtat e njeriut janë të respektuar, kurse në të njëjtën kohë, ky ‘Doktor’ nuk realizojn që homoseksualë shqiptarë bëjnë pjesë së të njëjtën humanizmi së shqiptarë heteroseksualë....

Eshtë i njohur së në faqet e historisë, homoseksuali tipik është i zgjuar, ka klasë, ka krijimtari, dhe më shumë respekt për shoqeria në gisht i vogël i tij së Sali Berisha ka në gjithë trupi i tij.

Turp është.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Mos ja vë re, civilizimi tek Maloku eshte koncept i humbur.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Homoseksualet jane vdekja e civilizimit, shikoni greket e lashte

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Homoseksualet jane vdekja e civilizimit, shikoni greket e lashte

Homoseksualizmi nuk eshte civilizim. Civilizimi tek nje politikan tregohet atehere kur jep "pershtypjen" se eshte tolerant dhe i gatshem te bashkeqeverise me te gjithe.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Aman mor R2T ta jep pershtypjen Rama per tolerant ty? Kaq shpejt e harrove Shqiperine, kjo gjuhe mes politikanesh eshte mese normale. Fjalori i Rames eshte ku e ku me harbut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2006
    Vendndodhja
    New York, New York, USA
    Postime
    25
    Jo D&G, shikojmë vetëm Shqiperia në 2007 të shkatëruara nga heteroseksualë pseudo-shkecorë si Berisha dhe kompania.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Peace matters, e morem vesh qe ke alergji per maloket. Move on now!

Me mire maloket se gjysem greket.

Sa per pseudo shkencen e Berishes ka 100 fishin e edukimit shkencor te Edi Rames.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Raporti i OSBE: Zgjedhjet e qershorit, nje permiresim i ndjeshem
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 08:08
  2. Këngët e fushatës.
    Nga [Perla] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-07-2009, 05:24
  3. Paratë e fushatës, TIA: Partitë fshehin financuesit e tyre
    Nga [Perla] në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 08:44
  4. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  5. Jep dorëheqjen avokati i fushatës së Bushit
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 22:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •