Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 145
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Nimue.

Kjo eshte arsyeja se perse te them qe te shkosh e te jetosh ne vendet Arabe, ku cdo gje eshte e bekuar, ku telvizjoni , sidomos ai i avaginsitanit, jep mesim vetem edukus dhe aspak te keq. Perballe ketij fakti se kuptoj se, perse e ke kaq te "zorshme qe te ndahesh nga italija, ku cdo minute vetem pisllek dhe vetem pisllek ka? Me mire njehere buke ne dite dhe te jsh i qete , se sa shume here dhe te jesh ne bela.
    Zgjidh e mer , dhe mos u mer me demagogji, ja Italija ja Avganistani, ja dhe Minue kapedani.
    deshmuesi

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Te lumte ju qe jeni te mençur e doni ti mesoni te tjeret!

Une vendosi vet se kun do te mesoj edhe ne çfare menyre.Mos u frikoni se nuk urrej asnjerin nga ju se shkoj kah ajo qe njeri behet
    ashtu si eshte sepse e ka edukua rrethi, shpeshher rrethana te rasti e tj.
    Pa marre parasysh se cka shkruajme ose lexojme ketu , boten se ndryshojme.

Ne jemi nje komb i vogel i percare i prapambetur ne krahasim me Europen ashtu qe fjalet tona as qe ndegjohen pertej pragu.

Ne aq mencuri e vetedije kemi sa sundimtaret shekullor(spo mendoj vec ne turqit) i shofimsi miq bile disa edhe vellezer i quajne!
    Na ka mbetur vec edhe serbet ti quajme vellezer edhe se per te miren tone kan marr tokat tona e na kan shperndare neper bote.

Faleminderit ne keshilla!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e nimue
    Anëtarësuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    78
    DESHMUES
    NUK TE LEJOJ TE ME JAPESH MEND KUR NUK TI KERKOJ .
    PASTAJ UNE NUK TU ANKOVA SE JAM VETE NE RRUGET E ITALISE. SA PER AFGANISTANIN DO KESH JETUAR VETE ATJE MEQE E DITKE SE JETOHET SIPAS RREGULLAVE TE ISLAMIT.

ILIRIA
    E DI QE NUK DUHEJ TE SHKRUAJA ASHTU QE PARA SE TE TE SHKRUAJA POR SHKRIMI YT ME DETYROI.DHE TANI ME DETYRON TE TE THEM SE SHFAJESIMI YT ISHTE I KOTE.
    ME MIREKUPTIM NIMUE
    Guri i rende peshon ne vend te vet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    71
    Bismilahi rrahmani rrahim
    4:65.
    Për Zotin tënd jo, ata nuk janë besimtarë (të asaj që të zbriti ty as të asaj para teje) derisa të mos zgjedhin ty për të gjykuar në atë konflikt mes tyre, e pastaj (pas gjykimit tënd) të mos ndiejnë pakënaqësi nga gjykimi yt dhe (derisa) të mos binden sinqerisht.
    -----------------------------------

O deshmues
    nuk e di per ne shqiperi ,por ketu ne kosove jemi 98%musliman.kete e argumentoj me fakte,jo ne baze te emrave,por ne baze te asaj se sa e agjerojn rtamazanin,e festojn bajramnin dhe sa nuk kane kryqa ne shtepite e tyre.Besoj se diçka keshtu do jete gjendja edhe ne shqiperi.
    ---------------------------------------
    Iliria e para po shoh se ky forum nuk eshte per ty.Ose ti je duke luajtur rolin e avokatit ketu.Te them te drejten se nuk na nevoiten avokatet.secili do sjell prova e do mbes pa u akuzuar.Kete ia leme Allahut xh.sh.Por,duhet perkujtuar nje gje se nese ti nuk e di sçdo te thot se kjo nuk eshte e vertete(nuk te drejtohem ketu vetem ty iliria e para,por te gjith atyre qe shkruajne gjera te pabaza)
    Edhe nje duhet ta keni te qarte se ne muslimanet gjykojme nga ajo qe na eshte ne Kur`an e sunnet e jio nga mendjet tona,ne u pelqeu apo jo,ne gjithnje do te gjykojne keshtu,ngase kush gjykon me ate qe nuk eshte nga Allahu gjithnje do te gaboje.

me nderime Besnik29
    haker007

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    o deshmuesi
    Na lodhe o Robo
    Pyetjes se pare i eshte dhene pergjigja megjithate po e perseris shkurt fare!!!
    Shqipetaret i drejtohen Evropes e jo perendimit sepse ne nuk jemi as arab e as aziatik. Te jetojme ne Evrope se jemi evropian,..por te jesh evropian nuk eshte e thene te jesh i krishter, ka gjerman e italian e anglez etj. qe jane musliman (nuk flas per emigrantet muslimane qe kane marre nenshtetesi nga keto qe permenda)
    Shume i hedh syte nga Afganistani thua se ne kete bote vetem Afganistani eshte shtet me popullesi muslimane,...e kam thene dhe po e them se eshte e vertete se perendimi ka fuqi ekonomike me te madhe se vendet arabe por jo ndaj te gjitha vendeve, nuk mund te thuash se A. Saudite, Emiratet e bashkuara Arabe, etj. jane shtete te varfera por po te them se jane me te pasura nga ato perendimoret.
    une ta kam qendisur nje here nje nofke por nuk po e permend perseri dhe kam shtuar,..."ne jemi shqipetare muslimane ose muslimane shqipetare (merre si te duash) nese ty nuk te pelqen te me kesh ne lagje je i lire te shkosh ku te duash e une Vallahi Bilahi s'jam tu leviz nga shtepia ime pse te vjen inat ty"
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vënd, Ai është ashtu siç ka qënë" Hzr. Aliu r.a.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Te nderuar
    E kam fjalen per ata qe tentojne t'i pergjigjen deshmuesit

Ky person nuk kerkon kurrfare pergjigjeje, meqense ato "i din" qe ne fillim. Ai "i din" pergjigjet e te gjitheneve te pyeturve por ka qellime tjera, do te kisha thene, ka qellime te erreta, dhelprake. Koken e ka si muri. Foli atij, foli murit - njesoj i bie. Ai prap me ate te veten.
    "E njeh" perfekt Kur'anin, jeten dhe ligjet qe zbatohen ne Afganistan dhe gjithe arabine... "S'ka" ai fare nevoje per mesimet tona. "I din" te gjithat...

Cdo te mire!
    klipp&klar

O Zot rujna nga naiviteti qe mbreteron ketu te keto njerez.
    Qe jemi muslyman sdmth te duam rregjimet komuniste, te duam terrorizem, s'dmth qe te jemi atni-evrope o deshmues. Ne Lindje te Afert ka edhe shume te krishtere qe jetojne.
    Po qe se do vjen dita tju plotesohet enderra e juaj qe te ndahet bota ne aq pjese sa besime ka ( mysliman, krishtere, budiste, sataniste.. etj). Kuptohet qe ne me kreanari do shkonim atje ku do ishim te gjithe muslymane(bashke me Bin Laden, Sadam Hyseinin..), dhe ju do jetonit ne pjesen krishtere ( bashke me Castron, Putinin, kryetarin e North Koreas dhe me ata prifterinjte qe .. CENSORED.) A do ishit te kenaqur ju keshtu?! A doo realizohet kjo ender ndonjehere?
    Shifeni pra se sa llogjike kan pyetjet qe beni.. dhe mos ta harrojme qe keto i keni te vetmet qe mund ti beni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga StterollA : 22-01-2003 më 23:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Degjoni ..

Ju beni shume zhurem per azgje.
    Norca, perseri te them se nuk eshte mire qe te fyesh bashkbiseduesin. Ti e ke ne edukate dhe ne karakter te personit tend qe te ofendosh dike. Ofendimi vjen vetem ne rastet kur nuk je ne gjendje qe te diskutosh, kur je i pafate per diskutim, ose kur je zene ngushte. Tani zgjidh e mer, gjithashtu nese je duke folur me "MURIN" mendoj se nuk eshte i zgjuar ai qe flet me "MURIN".
    -------------------------------------------------------------------------------- Sa per ju Sterolla!
    Asnjehere nuk e kam menduar ate ndarje, por me beri nje gje pershtypje ne pergjigjen tuaj.
    Ju e quani Fidel Kastron te krishtere, por per cudi asnjehere nuk e kam pare Fidelkastron qe te ngrihet dhe te mbroje Krishterizmin. Po keshtu eshte e njejta llogjike eshe per Putinin. Sa per ate kryetarin e North Korese , nuk e di se eshte i krishter, pasi ne deklaratat e tij ai deshmon se eshte komunist( i pafe). Po keshtu edhe per ata priftrinjte qe te kane shqetesuar, mendoj se se pari duhet te kesh lexuar te gjitha opinjonet e te krishtereve ndaj ketyre priftrinjve.
    Por a eshte e njejta llogjike edhe per B. Ladinin e kompani?
    si mendoni ju: A jane ata Myslimane? POOOOOOOOOOO.
    Kur Benladini rrezoi kullat binjake ne Njyjork, I gjithe islami u ngrit dhe me vargje nga kurani brohoriste me fotografine e Binladinit ne Dore. Vete Ben ladini deshmoi dhe tha , se ai po ben luften e shenjte, SHERIHATIN.
    A je ne gjendeje qe te kuptoshj se cili eshte nderyshimi midis Kastros , Putinit ( qe ti i ben te krishtere) me Ben ladinin qe lufton ne emer te Allaut???
    Nese je i zgjuar nxire vete konkluzionin. Megjithate Pyetjes time askush nuk i eshte pergjigjur, pasi ajo ju vendos para realiteti te besimt qe ndiqni , ku me goje therisni Islam por me vepra tregoni se ,me e rendesishme per ju eshte Dollari dhe Euroja e Perendiemit.
    Neo coment.

Ku ti lem ato prifterinjte, e Castron.. tek muslymanet, si thua ti?
    Jo ashtu si te pelqen ty te flasesh...ndryshimi midis Kastros, Putinit, Kim Jong te North Koreas dhe Bin Laden nuk egziston, qe te gjithe llogariten si delikvente dhe degjenerues qe perdorin propaganda te ndryshme per afirmim dhe arsyetim. Po ty te pelqen ajo e Ladenit per fyer islamizmin ne pergjithsi

PS Atyre prifterinjve u puthni duar kur shkoni e faleni neper kisha (jan te krishtere ato?).. ne ne xhami as qe permendim Bin Laden.. s'egziston si fjale ne fjalorin islam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga StterollA : 23-01-2003 më 00:49

e cilen monedhe te mbajme per islamike e cilen per te krishtere? se qenke zhytur thelle ne det ti, e te qenkan kryposur trute sikur duket..

deshmuesi
    Norca, perseri te them se nuk eshte mire qe te fyesh bashkbiseduesin.
    KJO VLEN EDHE PER TY.. PER OFENDIM MASIV

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-06-2004, 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •