Deshmues!
Ka disa vende arabe qe jane me keq se ne ne pikepamje te praktikimit te islamit te vertete dhe falenderoj Zotin qe na e ka ruajtur fene te pa perziere me sekte te tjera, por ka edhe te tjera qe jane me lart se ne ne Islam nuk i sheh femrat gjysem nudo ne bulevard. Ketu ne Tirane kur vjen vera eshte per te ikur me vrap, nuk po flas per perendimin se atje dalin nudo fare.
E nese do zgjidhja ndermjet nudos dhe mbulimit te femres une do zgjidhja te dyten. Feja juaj kristiane e deshmoi se eshte e paafte te pastroje shoqerine nga imoraliteti, sepse ju strehoheni ne nje qoshe dhe nuk ka rendesine se me cfare ligjesh gjykohen njerezit.
S'eshte e vertete qe legjislacioni perendimor ka dale nga bibla mund te kete ndonje ligj tek-tuk qe mund te vije ere kristian, por ligjet jane krejtesisht materialiste e bazuar mbi kamaten dhe perqindjen apo interesat.
Fakti qe jeni pak ne shqiperi nuk duhet te qetesoje se je i shpetuar, sepse ju jeni me shume ne bote. Jezusi nuk foli per shqiperine por sipas jush per gjithe njerezimin.
Nejse as kjo per mua nuk do ishte bindese. Vertete te shpetuarit do jene me pak se te humburit, por per mua te shpetuarit jane ata qe adhurojne nje Zot e jane larg idhujve.
Kur Llukmani duke e këshilluar, birit të vet i tha: "O djali im, mos i përshkruaj Allahut shok, sepse idhujtaria është padrejtësia më e madhe!" {Kuran 31:13}
Krijoni Kontakt