Hillary Clinton
Barack Obama
Ja ketu e kam para syve, kam gjithe diten qe e shoh...i kam ngjit e ngjit ne dhome tv dhe compjutrin.
Do edhe 2 ore qe te mbyllen qendrat ne Georgia, jam kurioze te shof se me sa perqind do fitoje Obama aty, meqe qenka nje shtet ku ai pritet te dale fitues.
Keto po thone qe sot Obama do humbi ne pergjithesi, mirepo s'duhet te humbi me nje distance prej me shume se 100 delegatesh nqs do qe ta konsideroje si sukses diten e sotme.
Tani po me kujtohet nje shprehje nga telenovela Njerez Dhe Fate kur tha Bedrija: "Pupupupupu, e bene lemsh Ameriken keto terroristat more aman!!"![]()
As qe du me dit!
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
A ka ndonje lajrm te ri?
A u mbyllen votimet me aman, se edhe neve kendej nga Ilirida na keni shti merakun?
Perpara Hillary Clinton!
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Edhe une mendoj qe republikanet kane frike me shume nga Clinton se nga Obama, per vet faktin qe nga Clinton-et kane pesuar humbje te medha dy here. Ne Arizona, qe eshte nje cerdhe e njohur republikane, ku gjithmone republikanet kane fituar dukshem, pothuajse te gjitha mediat lokale kane dalur ne perkrahje te hapur per Obamen, duke perfshire edhe gazeten kryesore The Arizona Republic. Ketu shihet strategjia republikane, perkrahja e kandidatit me te dobet nga demokratet, qe pastaj ta kene me te lehte fitoren ndaj tij.
Une per veten personalisht, nuk pata kohe te dal te votoj, por jam per Hillarin per vet faktin qe ardhja e saj ne pushtet, do sjell ne pushtet disa politikane si Hollbruk, Klark, etj. qe kane lidhje me te forta me shqiptaret, dhe normalisht, mendoj qe do ishte me mire per interesat kombetare shqiptare. Mirepo, si qytetar amerikan, ka nje plus me ardhjen e Klintonit ne pushtet, per vet faktin qe lufta e Irakut do mbaroj me shpejt dhe trupat do kthehen me shpejt qe dtth. me shume fonde per te investuar ne Amerike, por edhe nje minus se sipas te gjitha gjasave, Klinton do i rrit taksat, pra do na duhet te paguajme me shume taksa tani, per ta financuar planin univerzal te sigurimit shendetesor, per ti ndihmuar pronaret e shtepive qe nuk jane ne gjendje te paguajne mortgixhin lol., etj.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Dodon,
Po edhe Mc Cain eshte nje nga perkrahesit me te medhej te shqiptareve. Pra sic shihet, e rendesishme eshte te mos fitoje Obama. (Si e ka emrin? Barak(Barek=Burek0)
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
vetem mbeshtetja qe Bill Clinton i ka ofruar kosoves duke e cliruar nga kthetrat serbe,do ndihesha shume mire sikur bashkeshortja e tij Hilary te behej Presidnte e Sh.B.A
shpresoj dhe uroj qe ta sfidoje rivalin e saj!!
Krijoni Kontakt