Hillary Clinton do te jete fituese ne pranveren e hershme 2008 per demokratet....dhe shpresojme se do te behet Kryetare e Amerikes.Kjo grua e zonja per te udhehequr nje bote te tere. Le te hyje edhe njehere z.Bill Clinton ne Shtepine e Bardhe qe te shpetoje kjo bote edhe per njeqind vite te tjera( as qe do te me shkoje ndermend se kush do te hyje nen tavolinen e z.B.Clinton ju premtoj)
Me 10 Shtator Bill Clinton ishte ne Chicago per kampanjen e Hillary '08..Une pata mundesi te shkoj dhe kenaqesia me e madhe ishte qe Babai im qelloi ne vizite tek une shkuam se bashku..lokali ishte i ngushte per te nxene dashamiret e Bill Clinton,megjithate ia dolem dhe shternguam doren e ketij njeriu te mrekullueshem.
Ai u ndal e perqafoi babane tim dhe plaku im ia krisi shqip:" Ti je nje engjull shpetimtar per ne shqiptaret, ne te duam me gjithe zemer...Une ia perktheva...dhe z. B.Clinton tha : "Une jam shume i nderuar me keto fjale"..dhe e puthi babane tim...Kjo ishte madheshtore...u kenaqem.
..Le qe na kish marre edhe fotoreporteri.kjo sa per reklame se nuk e ka zene emocionin qe patem ne ne ato caste .fotografite jane ne

anoramicvisions.com, photo gallery,Hillary for president 2008, ne rradhitjen events eshte 09- 10- 2007 Chicago Sushi Samba...faqe 3 dhe 4 ne shqiptare jemi do te na njihni( per shqiptare jemi dmth te pashem)
Pra shqiptaret e dijne kujt tia japin voten dhe kjo s'diskutohet ...Clintonet qe jane miqt tane me te mire,me gjithe miqesite ne bote perfaqesojne nje Rilindje te Re per Shqiptaret ,gjithashtu nje paqe dhe shpetim per boten ne teresi.
Kudo qe te shkojne ne kampanjen e tyre tash dihet se i presin edhe shqipot dhe ate ne rendin e pare me shqiponjat dhe transparentat "shqiptaret ju duan"
Sukses per z.Hillary Clinton...shpresoj dhe ne nje mase besoj se do te fitoje taborrin tjeter qe jane te frikshem aman per racen njerezore...
Krijoni Kontakt