Qafsh pulat e komshiut ene ti

.
Clinton nuk perdori arsenal, duhej te kishte perdorur por s'e perdori. Une (meqe e kam ndjekur fushaten) e kam ditur per Trinity Church (rev W(rong), Louis Farrakhan, Hamas endorsement, Weather underground etj etj etj)qe vjet.
Barack Obama nuk u studiua (vetted) nga media Anti-Clinton. Nqs llogjet e tij te ajo kishe do kishin dale ne Janar, Obama do ishte "history". Qe nga marsi, (kur dolen muhabetet e kishes) dhe deri tani, sa primaries/vota fitoi Obama ne krahasim me Hillary-n?
Eshte e njejta media qe na dha luften e Bushit ne tabaka, qe tallej me Scott Ridder kur thoshte qe Irak s'ka WMD, e njejta media qe nuk beri punen e saj para luftes.
E njejta media qe quajti Bill/Hillary Clinton raciste. Dhe ke? The first black president (Bill). Qe i quajti "would be assassins" kur Clinton permendi RFK. E njejta media qe u ra te fiket me fjalimin "racist" te Obames dhe nuk pyeten kur Obama krahasoi Wright me gjyshen e tij qe e rriti. E njejta media qe flet per "poor , single mother childhood" te Obames, kur genjeshter me te madhe nuk ka.
E njejta media qe thote Obama nuk eshte kandidat i "establishment" por qe u perkrah qe ne fillim nga "establishment" Ted Kennedy, Kerry, Brazile (DNC) etj.
Pse? Sepse "elita" e PD (e majta gjoja progresive) i ka urryer gjithmone Clintons. Bill Clinton e kane quajtur "the best republican president we ever had." Obama fliste qe do ndiqte shembullin e Reganit dhe Bush Sr per presidencen e tij. Pa permendur kurre Bill Clinton, i vetmi president i PD qe nga FDR qe u rizgjodh dy here.
Nejse, nejse, hellou perseri, President McCain, se keto mubabete tani jane "water under the bridge."
Krijoni Kontakt