Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga elbasanlliu_20
    vetem per ping-pong spaskam goje te flas?pse per te tjera kam?ncncnc te jesh e sigurt lal qe me mua nuk hahesh dot ne ping-pong po jo vetem ketu sepse edhe ne bilardo sma mer menja te dish te luash,ne basket po ashtu,ne voley ball ehhh ndoshta mund te dih me shum por tek te siper permendurat ske shanceeeee!!!
    a bilardon me vjen keq se nuk luaj .po pikpong te thash BAST FIFTY FIFTY ....
    nqs nuk beson .basket luaj po jo me tani po te ishe kujtuar nja 2 vjet me pare per ndeshje do te kisha mundur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Homza
    hahaha ja futi kjo me rrena pyllit tatpjete me derra te eger qe lujn symbyllurazi hahahah

Ti vet je ajo moj, per syt e ballit...........megjithse edhe Marishte nuk o keq, marishte mi lujte met e krese hahahaaaaaaaa

A je ti ajo apo jo? Kubanezja?
    cfar je tuj than per at zot !hahahahahahaha emri im eshte i bukur ore .
    po na bere dha nga kuba tash .jo more fytyre nuk jam une po kujdes se ti paska marr mend marishtja ,e chatit .haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    nuk hy ne chat asnjeher se me neverit chati o tutkun .po na krahason me ato tash amarisat dhe barishtet .haaaaaaaaaaa homze te genjejne gocat me 1 pik uji ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 12-02-2007 më 20:54

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    hahahaha ALnosa 100% ti je nje nder ato gocat e siperme, edhe per at Zot asaj i kom pas bo zbor me te vertete,,,,,edhe une i shkreti nje pike uji dua ama ta pij ate nga ku dua une ama ehhh, e kepij ujin si qen me gjuh e epij. loolz

Edhe ti me doket ka me rre mue je ehh? Luj sa te dush vec sa ta shof Angertin se ka me ti shkrujt nja 2 - 3 poezi haahahaaaaaa, me ka hjek vrejtje diku ne nje nder poezit e tij per mashtrm femrash.....llollzzzzzzzz

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    homze po e tepron me duket lal .
    nuk di un se kush te jep nick ALNOSA atje ty .
    po po flas seriozisht tani .nuk jam une dhe se nuk hyj ne chat ,nuk e di per cfar e ke fjalen lol .
    kujdes fjalorin mos me krahaso mua me ato kellirat e chatit .ok
    po deshe sqarim te metejshem urdhero ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga alnosa
    a bilardon me vjen keq se nuk luaj .po pikpong te thash BAST FIFTY FIFTY ....
    nqs nuk beson .basket luaj po jo me tani po te ishe kujtuar nja 2 vjet me pare per ndeshje do te kisha mundur
    po te them dhe njeher e vem si te duash bastin dhe per cfar loje te duash.do me vije shum keq sepse je dhe femer po mgjth ju femrat jeni mesuar me 'dajak' ske shance me mua mos u mndo kot duke me ber presion.sepse ske mar asnje medalje ne kete loje.kur te maresh ndonje medalje ateher flasim bashk.bastin me pare spo e vej sepse sdua te harxhohesh.mgjth po deshe ndonje ore mesimi eja ta se jap pa lek!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Alnosa....une hy me rralle se ti ne chat, se spo lojn punet....ama ti je fiks ajo Fjerakja qe kemi chat bashk,,,,biles edhe msn adresat kemi nderru............krasniqiluan@hotmail.com

te kujto gjo kjo msn siper?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    hej homze per shpirt te familjes nuk hyj ne chat une ore >se po na merzit si shume me duket .cjan keto ore .te thash se sdua te ofendoj vajzat qe hyjne ne chat po une chati e quaj gje shume te peshtire .mendimi im .dhe se nuk kam shkembyer asnje msn pervec me shoqen time te danimarkes .po mos ja fut fut fyellit kot tani ...nxirja edhe asaj adresen po deshe sme prish shume pune se sjam ne dijeni fare se kush eshte ajo loooooollll

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    po edhe ti mer cun nxirja ca pret qe sja nxjerr? lol

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Mire moj mire, po te besoj....vetem dua te them qe ajo ka qene vajze flori dhe une dua te flas serish me te...qe me ben te dyshoj eshte menyra e te folmes dhe te qeshures me duket e njejte me te asaj...

do ta coj nje mesazh privat ne 1 min e 12 sec.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    naten e mire e bafshit se une po iki.ti goce bej pak prova para se te ndeshesh me mua,bej pak stervitje intensive se prap ske per te fituar gje.hahaha naten e mire ja kalofshit te gjithe!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •