Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Gjate kohes se lire dikush mund te preferoj me shum nje loje biliardoje sesa nje pije ne Bar-e ose Pub-e te ndryshme
    Mire ajo dihet
    U pergjithesova shume. Si tha dhe Fiori ka lloj lloj ambientesh. Per biliardo ne shpi dhe vellai im po diskuton ta coj nje ne garazh...po ai sdi te lozi biliardo! ose vete per te lozur 1 here ne 6 muaj lol e do vetem per dengla me duket

Per vete kam lozur kte behar nje here mbasi humba nje bast lol (ishte ne ambient qe me pershtatej...) e gervishta ate copen jeshile e bera cop shyqyr qe si bera ndo nje vrym

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Mire ajo dihet
    Per biliardo ne shpi dhe vellai im po diskuton ta coj nje ne garazh...po ai sdi te lozi biliardo! ose vete per te lozur 1 here ne 6 muaj lol e do vetem per dengla me duket
    Ky vllai jot e do per zbukurim garazhi kete bilardon?

Ndersa per tabu ...wow...sma merr mendja.

Bilardo ka hy ne shqiperi mbas viteve 1990 pasi ka qene ndaluar ose fare pak lejuar ne vende te caktuara. Shumica e njerezve ne fillim te viteve 90te ishin pa pune. Ne ate kohe skishte aktivitete te tjera keshtu gjithe cunat e lagjes rrinim neper bilardo. Gjithashtu dhe filmat e hollivudit sa her hynte chuck Norris neper bilardo kerciste sherri dhe kjo e beri te tingelloi bilardon si ambjen i keq.

Ne Usa gati cdo pub ka bilardo dhe per qejf luajne femra qe sdijne ta kapin steken si puna e fierakes po ashtu dhe cunat. Pra tabu per femra nuk eshte bilardo as fole rrugacesh nuk eshte.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ska gje te keqe te luash bilardo.. sepse si femres dhe mashkullit ja stervit syrin gjeometrik sepse bilardo ..eshte loje me kendet me dinamiken e tj.. pra eshte nje fare shkolle.. por..

problemi eshte se.. vajza qe hyn ne sallat e bilardos a e gjen ambjentin e duhur.. a mirpritet ajo aty njerezisht apo e duan aty te kullosin syte hamshoret.. e ta provokojne etj etj .. zakone nder shqiptaret..

po kush i zoteron bilardot..?
    patjater qe mafia.. se skam degjuar qe te kete ne pronesi te tije bilardo.. po themi cuni shyteriqit apo i aleks budes apo goca cabejit..
    tuti lymi elidoni zabiti muci titi oriku altini ..kta tipa i zoterojne bilardot..dhe kuptohet se cfar ambjenti ka aty..
    kshu qe cila goce do te felliqet le te hyje ne bilardo.. le te hyje ne disko.. e ta pesoje si anila qe gangot vrane njeri jatrin ..jo je e imja jo eja me mua..
    ka shtazeri ne boten disko qebabtoro bil-ardore shqiptare..
    un qe jam burre e kam frik te hyj aty..
    mos u krruani oj qika po beni bilardo ne shpite tuajat me babin e mamin.. dhe nja 20 vjet sa te c'tigerzohet shqiptari..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une per vete kam lozur shume here bilardo.Ketu ku jetoj se di per ne Shqiperi.Biles atje ku vete une ka shuem vajza qe lozin.Eshte loje nuk e kuptoj sepse duhet te jet tabu.Kjo loje nuk ka te thot qe eshte per djemt ose per vajzat.Si edhe futbolli thone qe eshte per djemt por une di ne disa shtete qe kane edhe vajzat skuader futbolli.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    aman se un vdes tu loz me femra se ka te forta :P
    fundi fundit i le vet te fitojn :P

provojeni njehere
    Partizoni

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Brari
    .... dhe nja 20 vjet sa te c'tigerzohet shqiptari..
    Vetem ne kete drejtim le te c'tigerzohet...se ne te tjerat jemi ne rregull me tigerzimin.

Per vete , s'me pelqen loja e bilardos ( edhe ajo e golfit ) fare, as me pa e as me lujt. Po me i ven gjithe kohes. Mpihesh !
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    aman se un vdes tu loz me femra se ka te forta :P
    fundi fundit i le vet te fitojn :P

provojeni njehere
    mario hajde ne pikpong po deshe !po ste nxora 8 me 0 .
    kam ne shtepi pikpong ,dhe vec nje kusheriri im mundet te me thyej ne loje se asnje tjeter ska arritur ....keshtu kujdes me femrat ,sa per bilardo nuk kam luajtur ndonjeher !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

Talking qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga alnosa
    mario hajde ne pikpong po deshe !po ste nxora 8 me 0 .
    kam ne shtepi pikpong ,dhe vec nje kusheriri im mundet te me thyej ne loje se asnje tjeter ska arritur ....keshtu kujdes me femrat ,sa per bilardo nuk kam luajtur ndonjeher !!
    do me pelqente vertet te beja nje ndeshje me ty ping-pong ta shihnim njeher se sa e luan,dhe sa per bilardon mendoj se nuk esht ambient i pershtatshem per femrat.sa per ate vajzen qe ka loz shum her.e kam then une.........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga elbasanlliu_20
    do me pelqente vertet te beja nje ndeshje me ty ping-pong ta shihnim njeher se sa e luan,dhe sa per bilardon mendoj se nuk esht ambient i pershtatshem per femrat.sa per ate vajzen qe ka loz shum her.e kam then une.........
    a don bast ?100 me 100 .kush fiton merr 500?hajde une te ftoi !!!!
    mos ngelesh me gisht ne goje !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182

qetesia_e_shpirtit_m

Citim Postuar më parë nga alnosa
    a don bast ?100 me 100 .kush fiton merr 500?hajde une te ftoi !!!!
    mos ngelesh me gisht ne goje !!!
    bastin e ven 1000 me 100 po deshe dhe sfiden e pranoj.ti ver 100 un 1000,dhe te shtroj njeher ,ta tregoj se si luhet ping-pingu.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •