...diskutojme shpesh ne jeten e perditshme se perdorimi i internetit ka lene mejane leximin e librit...
A eshte interneti armik i librit !??
Mirulexofshim.
...diskutojme shpesh ne jeten e perditshme se perdorimi i internetit ka lene mejane leximin e librit...
A eshte interneti armik i librit !??
Mirulexofshim.
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Une per vete gjithmone kam kundershtuar librit,kjo nuk ndodhi qe kur fillova te frenkuentoj internetin.Preferoj te lexoj gazeten qe te di se cfare ndodh midis nesh ne boten tone se sa nje liber.
pak a shum po se ne internet lexhon cfar te duash
edhe meson dicka me shum fund fundit edhe shkollat per te gjet pyetjet interentin perdorin per informacione jo me libirin ciao
Partizoni
Unė pajtohem me Redin, se interneti ėshtė armiku mė i madh qė mund t'a kishte pasur ndonjėherė libri, qoftė libri shkollor, apo libra tjerė qė lexohen pėr qėllime tjera! Mund tė thoni se edhe nė internet mund tė lexohet libra! Fakt! Por, duke ditur se je nė internet dhe pėrpara ke njė gamė tepėr tė gjėrė 'librash', dhe humbesh pėrnjėherėsh! Ėshtė njėjtė sikur futesh nė ndonjė bibliotekė tė madhe dhe magjepsesh pas titujve qė po gjen, dhe harron cilėn je nisur tė marrėsh, apo cili libėr tė duhet! E them me plot bindje, nga pėrvoja, se leximi nė internet asnjėherė s'mund tė ketė efektin qė ka leximi i njė libri me fletė, i zakontė; qoftė pėr nga ana e koncentrimit, komoditetit, memorizimit tė fakteve apo fenomeneve tjera qė sjellin kėto dy mėnyra leximi.
My silence doesn't mean I am gone!
Interneti,eshte nje sfidues i librit,dhe shume shpejt,bota do perfshihet e gjitha ne boten e internetit,dhe sdo te kete me vend per librin.
Nuk besoj se mund ta quajme armik pasi ata qe jane vertet te terhequr mbas librave lexojne.Postuar mė parė nga Ingenuous
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Nje individ qe nuk instruktohet nepermjet nje libri qe permbledh te gjitha njohurite qe nga koha kur njeriu u ngrit ne kembe, nuk e shfrytezon kete pasuri kolosale te burimit njerezor por sheh se si te marre nje informacion te percipte nga interneti, atehere them se ky individ nuk ehste ne shtatin e duhur.
Te pakten keshtu e mendoj une.
ingenuous
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Ndonjehere mendoj se interneti eshte armiku i librit.. pasi c'do informacion qe marrim e gjejme shum kollaj ne google. lol
Po gjithsesi ata qe i vazhdojne studimet nuk kane si ta eleminojne librin...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Per shekuj me rradhe libri ishte ai qe transmetoi njohurite , shpirtin , zakonet , pervojen etj. deri ne ditet tona.Libri do te ngelet sendi baze i njohurise gjersa te jemi prej mishi dhe kocke .
Te tjerat jane rrugica qe mund te cojne ne autostraden liber, drejt destinacionit dije.
Libri ngelet sendi me i cmuar i te ndergjegjeshmve , te tjerat jane frutet e tij.
Interneti eshte nje kusheri i pare i librit qe jeton ne keshtjellen e ndertuar nga ai dhe qe nuk paguan qira po i eshte mirenjohes.
Libri eshte dhe me higjenik .
Lexoni dhe shkruani libra.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Nje PO e madhe shume...........
Wild and crazy can't be lazy
Krijoni Kontakt