Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Ne radhe t' pare ju pershendes t' gjithe forumistet.

Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:

Nuk mund tė largohem dot nga ajo?

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.

ME RESPECT NGA ERIONI KOSOVE

Duhet te mesosh te jetosh me Nostalgjine eshte gjeja me e mire tregon dhe some respect .

Me respekt AuGuSt

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260

Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.

Helmi sherohet me helm, them unė, ndaj, nje dashuri e re, do te ishte ilaēi me i mire per te mbyllur plaget e dashurise se vjeter.

Jeto per te ardhmen njeri i mire, e shkuara, eshte e shkuar, dhe eshte me mire te mos rikthehet, se dhe po u rikthye, serish do te hapi plagė.

P.S : Lexo pak se ē'shkruhet me poshtė . Eshte thenie me vend, kjo me te zeza te trasha, respektoje ate.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Roni_s me vinka vertet keq qe dashuria juaj perfundoi aq shpejt aq me shume qe t'i e dashke akoma ate vajze.
    Mendoj se mosha e vogel e vajzes kur jeni njoftuar nepermjet internetit dhe dif. e moshes suaj jane pak problem qe kjo lidhje te funksiononte.Ajo mbase nuk e ka kuptuar as vet se c'kerkonte nga ty.Mbase ajo kerkonte thjeshte nje shok me te cilin te kalonte kohen .Nuk ka qene e pergatitur per nje lidhje serioze dhe kur ka pare me sa seriozitet e shikoje ti lidhjen tuaj ,mendoj se eshte trembur dhe eshte terhequr.Zakonisht te rinjte e kesaj moshe dashurojne dashurine dhe jo njeriun.Keshtu mendoj une te pakten duke patur parasysh veten time ne ate moshe.Mos ja vej fajin vetes dhe mos u mundo te gjesh cfare bere gabim.Mendoj thjesht jeni rritur ,sidomos vajza dhe keni marre drejtim te ndryshem ne jete. Mundohu ta harrosh ate vajze .ta ruash ne zemren tende si nje kujtim te bukur dhe mundohu te lidhesh me vajza me te pjekura ne moshe n.q.s deshiron nje lidhje serioze.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Pershendetje roni_s , mund te them se e kuptoj se cfare ndjen pasi kam kaluar dicka te tille dhe une . Nje gje eshte e sigurt , qe nuk ka keshille qe mund te japi nje njeri qe te beje te kalosh dhimbjen qe provon nga ndarja e nje njeriu qe ke dashur e ke kaluar kohe me te , te duket sikur te mungon gjysma e vetes tende . Vetem koha eshte ilaci me i mire , mbase sdo ta harrosh kollaj ate vajze por dhimbja do tretet pak nga pak me kalimin e kohes . Te duhet te behesh i forte e te durosh .

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Te shfrytezosh kohen e tanishme do te thote ti lejosh me pak hapesire te kaluares te penetroje dhe te te marre mendjen.
    Ke nje moshe mese te pershtatshme per te krijuar dhe ndertuar nje jete produktive dhe te shendoshe. Kujtimet e se kaluares nuk mund ti lesh me shume kohe sesa kohes se tashme, e nese ndodh kjo ka dicka qe s'shkon.
    Te prekesh, te punosh, te shijosh, te jetosh te tashmen, kjo eshte keshilla ime.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    gjeja e rendesishme eshte qe ti tani kerkon ndihme per ta harruar. kjo eshte gjithcka pozitive.. eshte e veshtire te harrosh nje njeri qe e dashuron me te vertete shume..por realiteti eshte ky; ajo nuk te don me. ndjenjat ndryshoje. nuk do te jete e lehte per ty e ma merr mendja qe kjo vajze do te mbetet gjithmone ne zemren tende, edhe pse jam e sigurte qe ti heret a vone do te gjesh dike tjeter per te cilen do te rrahe zemra.
    mundohu te dalesh, te njohesh njerez, bej ndonje aktivitet qe te pelqen e qe deri tani nuk ke bere, o be ndonje udhetim ik shiko vende te reja..e kur te te vije prap ne mendje kjo vajze mendo per menyren se si veproi me ty dhe dale ngadale do te vuash me pak. mendo qe jeta nuk mbaron pse mbaroi nje dashuri. ketej nga italia thone;'' chiusa una porta si apre un portone'' te mbyllen nje dere do te hapin nje porte me te madhe. keshtu eshte jeta.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Erioni ne rradhe te pare derman ske pse bie ne kaq depresion.Mos u merzit se eshte ndjenje Kalimtare.Me ben cudi Fakti qe je 27 vjec edhe je akoma ne kete gjendje eshte Preokupant.Me teorit e sotme duhet te dalesh te krijosh miqesi te reja.Ne kete menyre nuk do te kesh me kohe te mendosh per disa gjera Kalimtare qe te kane ndodhur ne jete.

Ne menyre popullore: Futja 2 Litra Raki perdite edhe ta garantoj qe ke per ta harruar.

Ps: Nuk ja vlen te biesh ne depresion kaq te madh per 1 femer derman se nuk eshte e vetmja ne dynja.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Erion, me sa lexova per ty eshte dashuria e pare dhe per nje kohe kohe te gjate do ta vuash,por uroj qe koha te jete sa me e shkurter.
    Sic e lexove edhe nga forumistat ti nuk je as i pari dhe as i fundit.
    C`fare dua te them:
    -Po sikur te mos e kishe dashurar ti ate femer , a do ta lije?
    Pra,une mendoj me mire per ty qe ndodhi keshtu.Pse?
    Po sikur ju te ishit martuar, dhe te kishit edhe femije? A e kupton se do te ishte akoma me e veshtire, per ju edhe femijen tuaj?
    Sinqerisht me vjen keq per ju, por ju duhet me c`do kusht te kerkosh nje vajze tjeter, ne kete menyre ti e harron ate dhe ne qofte se pranon te jap nje keshille shoqerore.
    Heren tjeter mundohu ta njohesh me mire , personin me te cilen do te biesh ne dashuri.
    Nuk ka receta por ju mund te gjeni nje vajze me te mire.
    Sa me shpejt te gjesh nje vajze tjeter avash avash do ta harrosh fare.
    Pac fat .

gjera qe ndodhin cpret
    ilaci eshte vetem nje
    dashuro nje tjeter
    ose me mir dil ma vajza
    edhe do shikosh qe harohet

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Te tjeret jane te martuar e ndahen mer cun, as mos u fikso me ate dashuri qe eshte pa te ardhme. Bej kujdes per veten tende e dil nga dera e shtepise se jashte ka plot vajza qe te presin.
    La vita č bella...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Nuk mund ta harroj? Ē'tė bėj?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:53
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga FLORIRI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 516
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 09:27
  3. Mė ndihmoni tė harroj dikė qė nuk e meriton dashurinė time
    Nga Andres nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 18:29
  4. Nuk e harroj dot kete vajze
    Nga Vinjol nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 22:13
  5. Unė kam filluar tė harroj... Den Milman
    Nga Letersia 76 nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-09-2002, 19:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •