Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Jeta ka dhe ndarje. Ndarja vertete eshte e dhemshme por njeriu duhet te behet i forte dhe ta perballoj. Ka momente kur te bie ndermend per te dhe fillon dhe qane me lot dhe me ze , ki frike, pendohesh per ndonje gje qe ki bere, te bien shume momente te kendshme ndermend. Por ske cka te besh. Ka perfunduar, nuk mund ta rikthesh me. Duhet te pajtohesh me fatin.. jeta i ka keto gjera.
    Ne fillim eshte veshtire por me kalimin e kohes do e shohesh qe gjerat do ndryshojne. Perpiqu te dalesh sa me shume , te takosh miqt ,shoket ,shoqet gjithashtu shiko ta takosh ndonje person , edhe ajo mund te ndihmoj por mos fillo ndonje lidhje te re pa u dashuruar sepse mund te lendoj edhe me shume .

Uroj ta kalosh kete krize. Cdo njeriut mund ti ndodh , mendo : nuk je i pari as edhe i vetmi ne kete bote qe te ka ndodhur ashtu. Jeta ka dhe ndarje, pra -pajtohu me kete. Cdo fillim e ka edhe fundin.

cheers man

take it easy
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Si mund te harrosh?kurre nuk ndodh...............koshienca edhe mund te harroje,por jo sub koshienca,te dalin gjerat ne ender edhe pas 20 vjetesh
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Postuar mė parė nga DI_ANA
    pershendetje,

Me vjen me te vertete shume keq per historine tende dhe dua te te them qe nuk je vetem ti qe vuan nga plaget e dashurise dhe zhgenjimet ndaj kesaj bote.
    Jam ne te njejten gjendje me ty dhe historia jote eshte shume e ngjashme me timen.Nuk do kisha forcen te te jepja shume keshilla pasi dhe per vete nuk jam aq e forte,po desha vetem te te thoja kete...
    Ngrihu dhe ec perpara,jeta vazhdon,me siguri diku larg eshte dikush tjeter qe do te te doje po me ate force qe ti ke dashur ate vajze!Leri lotet dhe deshperimin se nuk ja vlen te vuajme ne per njerez qe nuk na duan!
    Nuk mund te detyrojme askend te na doje po ama mund te detyrojme veten tone qe te duam ate cka eshte brenda nesh,ate zemer,ate njeri,ate shpirt,ato ndjenja.
    Ngrije koken lart dhe thuaji jetes ....Po jam prezent!
    Mos shiko mbrapa teje se me keq eshte,mos u mundo te kthehesh te dikush qe nuk te jep ate dashuri qe ti ke dhene dhe qe meriton.
    Ti them keto dhe ne te njejten menyre ja them edhe vetes!!

respekte

Bravo Diana , qenke e forte. Ashtu duhet pra. Jeta vazhdon .
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Do doja te kisha hallin tend, por nuk eshte me rendesi nese te duan, por te duash!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zombi : 26-09-2007 mė 17:02
    • The rest is silence.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ta dashurosh dikend eshte pak pėr ty,ndersa te kerkosh qe tė tė dashuron dikush ėshtė shumė pėr ty”

Per ronin ...realisht dashuria eshte nje sfidė,qe 99% e humb kete sfidė ndersa 1% e fiton sfiden...

Dhe deshprimi me i madh i mundshem eshte kur ngacmohet dhe thyhet ndjenja dhe e ka leht te te kuptoj kush do qoft gjendjen tende sepse qdo i ri jeton ne mesė te kesaj dukurie e cila pervqe se me durim nuk kalohet dhe perballohet ndryshe...

Sot rreth 90% te ketyre rasteve ,shkaktar kryesor eshte fakti kur kerkohet fati tek teknologjia (chati dhe msn) duhet ta kuptoj qdo i ri se dashuria permes teknologjis mund te jetė vetem ndonje screensaver agje tjeter...

Keshilla ime: Ti qenke i pjekur me moshė dhe kete rast qe te ka deshpruar duhet ta kuptosh si diqka qe nuk te ofron zgjidhje nese e kujton,thjesht konsideroje si nje te keqe qe te ka goditur dhe se keqberesi nuk duhet te kujtohet si i dobishem per ty...

Kjo nuk ka qen ndjenje dashurie e vertet dhe mos e vlerso si te tillė ...

Ti tash nuk ke qfar te humbesh ,duhet te ecesh tutje si shum te tjere qe jan goditur dhe pastaj jan ngritur...por duhet ta kuptosh kete rast si mesim per ty se eshte rrezik te manipulosh me Ndjenjen dhe se kjo ndjenje do tretman te veqant dhe ky mesimi duhet te jetė keshilltari i vepres se ardhshme...

Ti vazhdimisht duhet ta konsultosh te ardhmen ,duhet ta parafytyrosh familjen tende te ardhshme me at person qe vertet te dashuron dhe konsideroje se personin qe e mban akoma ne mendje nuk i perket planeve te tua te jetes...thjesht konsideroje si nje person qe te mesoi nje gje qe te meson ne te ardhmen...

Ti duhet te jesh konkret ne te ardhmen d.m.th konkret dhe serioz qe te mos ia lejosh vetes qe ta kerkosh fatin e jetes tek teknologjia sepse nuk ehste ajo lidhje e sinqert kur ti ose ty ajo ia mbushni mendjen njeritjetrit ne baze te disa shkronjave dhe disa fotove...por ti duhet te jesh konkret qe fatin ta kerkosh ne jeten reale ,thjesht te pelqn nje goc ateher konkretisht komuniko me te dhe ofroja oferten tende dhe keshtu do ia arrin qellimit ...

Duhet ta mbash ne mend nje gje ,qe keto keshilla qe sado pak do ndikonin tek ti ,qe ti ofrova ,do vjen koha qe edhe ti dikujt do ia thuash qe ka nevoj per keto keshilla...thjesht kete te tashme do e harrosh dhe do behet e kaluar per ty dhe do vjen koha qe do i thaush vetes se si brengosesha per at rast,sa i dobet kisha qen ateher ...

Por koha do jetė qe deshmon kete...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar

Nje gje nuk arrita te kuptoja! (dhe duhej ta kishe sqaruar). Ti e ke takuar ndonjehere ne realitet kete vajzen me te cilen je dashuruar marreszisht apo jo? Nese jo, do me bente shume pershtypje kjo lloj dashurie thjeshte per faktin qe ke nje moshe teper te pjekur per te mos kuptuar se personi me te cilen je dashuruar mund te kete qene gjithcka qe ti nuk do deshiroje ta kishe te pranishme.

C'fare mund te beje per ta harruar? Asgje do thoja une.Lere kohen te beje punen e saj, koha kuron gjithcka.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Roni nuk nuk di as vet ca kerkon ,lexoni me vemendje,ketu ska nevoje per ndihme,thjeshte ajo nuk e do,ne boten virtuale do i jet dukur roni sikur me qen skenderbeu,por kure e ka takuar ate ai ska gjen ai qe ajo ka menduar,dhe i eshte larguar ,ketu ska nevoj per ndihme ketu goca ka pare realitetin jo me ate ronin e chatit apo msn,,,,,,,,,,,,,,,,,e drejta e kujdoje eshte te vazhdoj ate lidhje virtuale qe per mua ka qen me shume fiksim,apo ta bej stop si ne rastin e kesaj goce .Une ronit do i thoja kaq "ec me kembet ne tok e me mend ne koke se qenke dhe mosh e pjekur e mos fluturo mbas virtualit kuturu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 11-10-2007 mė 02:41
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    si mund ta harrosh !!! vazhdo me jeten para se te njihje ate gocen !!! zere se nuk e ke pas asnjehere ne jeten tende !!! dil argetohu merru me femra te tjera se ke per ta harruar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Pershendetje per t' gjithe anetaret e forumit.

Vetem pata deshire t' ju pershendes dhe t' ju falemderoi nga zemra te gjithe juve qe me shkruat sigurisht qe i falemderoi edhe ata qe vetem lexuan.

E pashe qe shum prej juve keni qen kurioze te dini se si ka qen ajo lidhje, per kete eshte faji im qe une vetem kam thene se jemi njoftuare ne internet... mirepo, u takova shum her me te edhe pse ishim large njeri tjetrit nuk na pengonte kjo, njofta shum miq te saje, shok e shoqe, ishte nje lidhje qe kishe zgjature me vite dhe nga kjo them qe ktu gjithecka ka qen e drejtperdrejte. - Shpresoi qe shumica e juve nuk e kan pase problem te kupetojne kete... dmth. ka qen dicka e "ndisheme" ketu.

- Mirembeteshi...!

Sinqerisht, Roni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 15-10-2007 mė 08:42

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    pershendetje,

Me vjen me te vertete shume keq per historine tende dhe dua te te them qe nuk je vetem ti qe vuan nga plaget e dashurise dhe zhgenjimet ndaj kesaj bote.
    Jam ne te njejten gjendje me ty dhe historia jote eshte shume e ngjashme me timen.Nuk do kisha forcen te te jepja shume keshilla pasi dhe per vete nuk jam aq e forte,po desha vetem te te thoja kete...
    Ngrihu dhe ec perpara,jeta vazhdon,me siguri diku larg eshte dikush tjeter qe do te te doje po me ate force qe ti ke dashur ate vajze!Leri lotet dhe deshperimin se nuk ja vlen te vuajme ne per njerez qe nuk na duan!
    Nuk mund te detyrojme askend te na doje po ama mund te detyrojme veten tone qe te duam ate cka eshte brenda nesh,ate zemer,ate njeri,ate shpirt,ato ndjenja.
    Ngrije koken lart dhe thuaji jetes ....Po jam prezent!
    Mos shiko mbrapa teje se me keq eshte,mos u mundo te kthehesh te dikush qe nuk te jep ate dashuri qe ti ke dhene dhe qe meriton.
    Ti them keto dhe ne te njejten menyre ja them edhe vetes!!

respekte

Sa shume dhimbje lexoj ne rreshtat tu!

S'mund ta kuptoj hala pse duhet te ndahen dy njerez qe duhen?!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nuk mund ta harroj? Ē'tė bėj?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:53
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga FLORIRI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 516
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 09:27
  3. Mė ndihmoni tė harroj dikė qė nuk e meriton dashurinė time
    Nga Andres nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 18:29
  4. Nuk e harroj dot kete vajze
    Nga Vinjol nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 22:13
  5. Unė kam filluar tė harroj... Den Milman
    Nga Letersia 76 nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-09-2002, 19:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •