Sevdaja del me sevda. Nuk ka ilac tjeter !
Sevdaja del me sevda. Nuk ka ilac tjeter !
Where does a thought go when it's forgotten?
Gjendje jote kerokon sherbim te specializuar. Meqe kam pak minuta kohe po te kushtoj ca vemendje. Ne rradhe te pare duhet te krijosh nje pije te vecante qe te cliron stresin. Cfare te duhen:Postuar mė parė nga roni_s
Nje veze struci
2 pupla gjeli
30 kokra kumbulla jeshile.
6 kokra thane dhe
gjysem kungulli.
Te gjitha keto i hedh ne nje dybek.....dybekun duhet ta rrahi per gjysem ore, e ti perzieje keto, nje vajze e virgjer (pak veshtire te gjendet kohet e fundit). Pasi e ka rrahur mire 2bekun, mer nje gjethe mellage dhe me gjethen fshiji qafen nje arixhiu. Hidhe perzierjen e 2bekut te gjethja e mellages, mbeshtille fort dhe pastaj haje nga 2 kafshata cdo gjysem ore. Brenda javes do qetsohesh.... Nese nuk i ke artikujt e mesiperm ose nuk gjen dot nje vajze te virgjer pi nje koker fenaskon.
Heres tjeter zgjidh nje dashnore pak me te re, se kjo qe kishe zgjedhur nuk te ben tamam pedofil. Mundesisht dil nga cerdhja ose materniteti i lagjes.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Shpresoj te jete nje shaka e shendoshe se sinqeriteti me naivitetin apo ciltersia me paditurine, bejne karambol.
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Roni duke u rritur e duke mesuar
kto punet e chatit me sa di un jan per fillestaret dhe interneti u perhap tek shqiptaret para shume vitesh..ti do kesh bler pc kto kohet e fundit se ska mundesi
Nejse se nuk jam ktu per te kritikuar apo gjykuar.
Koha do te bej ta arrosh. Mundohu meru me pune dhe dil me shoqerin. Mos u mundo te gjesh nje vajz tjeter akoma sepse tani qe ke ate akoma ne mendje do ti krahasosh te gjitha me te. Ndoshta do lidhesh me vajza thjesht per ti lenduar si te lendovi ty kjo foshnja kshu qe lere te kaloj pak kohe.
nuk eksiston ilac per"semundjen "tende,mua me ndodhi e njejta gje koh me par po jo ne internet e kisha real...edhe e di si me hiku?me kalimin e kohes .koha esht doktori me i mir...
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
roni_s
Me vjen keq per ty, por dashuria eshte nje gje qe bazohet ne reciprocitet ne dyanshmeri.
Ti pike se pari duhet te ndalesh dhe te mendosh se a e ka meritu ajo vajze dashurien tende qofte ajo edhe virtuale.
Kur Lufta mbaron te gjithe gjeneralet jane te menqur thote nje fjale e urte.
Si e harrone ate vajzen me se lehti: mos rri vetun mbyllur dhe te mendosh, shoqerohu me shoket e tu, dil shetit, bisedo me dikend te familjes apo shoke dhe qelja zemren se te bisedosh per kete gje shlirohesh, merru me sport se aty shliron energjine dhe behesh me i kfjellet.
Koha do ti sheron te gjitha plaget e tua.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Per ty Di_ana dhe per ty Erion.
Me vjen vertet shum keq per te dy ju. Te gjithe kalojme zhgenjime te kesaj natyre ne jete.
Fjalet e tua di_ana kane shume efekte dhe do kisha deshiren e mire ti shikonit qe te dy gjerat keshtu ne jete.
Te keni nje gje parasyshe se secili nga ne vlene dhe eshte i rendesishem, mundoni te duani vetveten.
Por dicka qe mund te bej te heceni perpara eshte nje mendim pozitiv ne prishjen e ketij relacioni. Cdo deshperim e pret dicka e mire nga mbrapa.
Nese ju mendoni se partneret tuaj qe kishit ishte lumturia juaj e vetme, ju them se ishit gabime dhe nese ky relacion u prish u prish sepse zoti ka dicka me te mire per ju , se meritoni shume me teper nga ajo cka kishit dhe ajo ju pret ne te ardhmen.
Edhe pse ne sjemi ne gjendje ta kuptojme kete gje ne momente te tilla, te keni besimin e plote tek vetvtja dhe te zoti dhe cdo gje do shkoj mire.
Kete te fundit ua thash nga pervoja e jetes time. Ne zhgenjimet qe kam mare ne jete, i kam pare ne kete menyre dhe me te vrtete me kan dal per mire, mbrapa me ka pritur dicka shum here me e mire nga ajo qe kisha ose qe une mendoja se ishte me e mira per mua.
Jame e sigurt qe do dilni fitimtare se shpejti ngakjo cka po perjetoni.
Ju uroj fate dhe lumturi!
Me respekt Jesu S&O
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
cdo te thote "S&O" o pufi? nqs mund te pyes
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt