Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Sevdaja del me sevda. Nuk ka ilac tjeter !
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga roni_s
    Ne radhe t' pare ju pershendes t' gjithe forumistet.

Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:

Nuk mund tė largohem dot nga ajo?

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.

ME RESPECT NGA ERIONI KOSOVE
    Gjendje jote kerokon sherbim te specializuar. Meqe kam pak minuta kohe po te kushtoj ca vemendje. Ne rradhe te pare duhet te krijosh nje pije te vecante qe te cliron stresin. Cfare te duhen:

Nje veze struci
    2 pupla gjeli
    30 kokra kumbulla jeshile.
    6 kokra thane dhe
    gjysem kungulli.

Te gjitha keto i hedh ne nje dybek.....dybekun duhet ta rrahi per gjysem ore, e ti perzieje keto, nje vajze e virgjer (pak veshtire te gjendet kohet e fundit). Pasi e ka rrahur mire 2bekun, mer nje gjethe mellage dhe me gjethen fshiji qafen nje arixhiu. Hidhe perzierjen e 2bekut te gjethja e mellages, mbeshtille fort dhe pastaj haje nga 2 kafshata cdo gjysem ore. Brenda javes do qetsohesh.... Nese nuk i ke artikujt e mesiperm ose nuk gjen dot nje vajze te virgjer pi nje koker fenaskon.

Heres tjeter zgjidh nje dashnore pak me te re, se kjo qe kishe zgjedhur nuk te ben tamam pedofil. Mundesisht dil nga cerdhja ose materniteti i lagjes.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Shpresoj te jete nje shaka e shendoshe se sinqeriteti me naivitetin apo ciltersia me paditurine, bejne karambol.
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Roni duke u rritur e duke mesuar
    kto punet e chatit me sa di un jan per fillestaret dhe interneti u perhap tek shqiptaret para shume vitesh..ti do kesh bler pc kto kohet e fundit se ska mundesi

Nejse se nuk jam ktu per te kritikuar apo gjykuar.
    Koha do te bej ta arrosh. Mundohu meru me pune dhe dil me shoqerin. Mos u mundo te gjesh nje vajz tjeter akoma sepse tani qe ke ate akoma ne mendje do ti krahasosh te gjitha me te. Ndoshta do lidhesh me vajza thjesht per ti lenduar si te lendovi ty kjo foshnja kshu qe lere te kaloj pak kohe.

Master of Disaster Maska e ThRaLL
    Anėtarėsuar
    28-07-2007
    Vendndodhja
    Kosova
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    - Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?
    Keshtu me pat ndodhe edhe mu me heret, po shoku une jam 16

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    nuk eksiston ilac per"semundjen "tende,mua me ndodhi e njejta gje koh me par po jo ne internet e kisha real...edhe e di si me hiku?me kalimin e kohes .koha esht doktori me i mir...
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Pasioni pėr shkencėn Maska e landi87
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    nuk eksiston ilac per"semundjen "tende,mua me ndodhi e njejta gje koh me par po jo ne internet e kisha real...edhe e di si me hiku?me kalimin e kohes .koha esht doktori me i mir...
    kjo eshte e vertete. duhet te perpiqesh te luftosh me kohen dhe ta besh aleate se ndihmen do ta japi ajo
    dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    roni_s

Me vjen keq per ty, por dashuria eshte nje gje qe bazohet ne reciprocitet ne dyanshmeri.
    Ti pike se pari duhet te ndalesh dhe te mendosh se a e ka meritu ajo vajze dashurien tende qofte ajo edhe virtuale.

Kur Lufta mbaron te gjithe gjeneralet jane te menqur thote nje fjale e urte.

Si e harrone ate vajzen me se lehti: mos rri vetun mbyllur dhe te mendosh, shoqerohu me shoket e tu, dil shetit, bisedo me dikend te familjes apo shoke dhe qelja zemren se te bisedosh per kete gje shlirohesh, merru me sport se aty shliron energjine dhe behesh me i kfjellet.

Koha do ti sheron te gjitha plaget e tua.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    pershendetje,

Me vjen me te vertete shume keq per historine tende dhe dua te te them qe nuk je vetem ti qe vuan nga plaget e dashurise dhe zhgenjimet ndaj kesaj bote.
    Jam ne te njejten gjendje me ty dhe historia jote eshte shume e ngjashme me timen.Nuk do kisha forcen te te jepja shume keshilla pasi dhe per vete nuk jam aq e forte,po desha vetem te te thoja kete...
    Ngrihu dhe ec perpara,jeta vazhdon,me siguri diku larg eshte dikush tjeter qe do te te doje po me ate force qe ti ke dashur ate vajze!Leri lotet dhe deshperimin se nuk ja vlen te vuajme ne per njerez qe nuk na duan!
    Nuk mund te detyrojme askend te na doje po ama mund te detyrojme veten tone qe te duam ate cka eshte brenda nesh,ate zemer,ate njeri,ate shpirt,ato ndjenja.
    Ngrije koken lart dhe thuaji jetes ....Po jam prezent!
    Mos shiko mbrapa teje se me keq eshte,mos u mundo te kthehesh te dikush qe nuk te jep ate dashuri qe ti ke dhene dhe qe meriton.
    Ti them keto dhe ne te njejten menyre ja them edhe vetes!!

respekte
    Per ty Di_ana dhe per ty Erion.
    Me vjen vertet shum keq per te dy ju. Te gjithe kalojme zhgenjime te kesaj natyre ne jete.
    Fjalet e tua di_ana kane shume efekte dhe do kisha deshiren e mire ti shikonit qe te dy gjerat keshtu ne jete.
    Te keni nje gje parasyshe se secili nga ne vlene dhe eshte i rendesishem, mundoni te duani vetveten.
    Por dicka qe mund te bej te heceni perpara eshte nje mendim pozitiv ne prishjen e ketij relacioni. Cdo deshperim e pret dicka e mire nga mbrapa.
    Nese ju mendoni se partneret tuaj qe kishit ishte lumturia juaj e vetme, ju them se ishit gabime dhe nese ky relacion u prish u prish sepse zoti ka dicka me te mire per ju , se meritoni shume me teper nga ajo cka kishit dhe ajo ju pret ne te ardhmen.
    Edhe pse ne sjemi ne gjendje ta kuptojme kete gje ne momente te tilla, te keni besimin e plote tek vetvtja dhe te zoti dhe cdo gje do shkoj mire.
    Kete te fundit ua thash nga pervoja e jetes time. Ne zhgenjimet qe kam mare ne jete, i kam pare ne kete menyre dhe me te vrtete me kan dal per mire, mbrapa me ka pritur dicka shum here me e mire nga ajo qe kisha ose qe une mendoja se ishte me e mira per mua.

Jame e sigurt qe do dilni fitimtare se shpejti ngakjo cka po perjetoni.

Ju uroj fate dhe lumturi!

Me respekt Jesu S&O
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    cdo te thote "S&O" o pufi? nqs mund te pyes
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nuk mund ta harroj? Ē'tė bėj?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:53
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga FLORIRI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 516
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 09:27
  3. Mė ndihmoni tė harroj dikė qė nuk e meriton dashurinė time
    Nga Andres nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 18:29
  4. Nuk e harroj dot kete vajze
    Nga Vinjol nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 22:13
  5. Unė kam filluar tė harroj... Den Milman
    Nga Letersia 76 nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-09-2002, 19:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •