Ne radhe t' pare ju pershendes t' gjithe forumistet.
Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:
- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?
Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.
ME RESPECT NGA ERIONI KOSOVE
Krijoni Kontakt