Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Si mund ta harroj...

Ne radhe t' pare ju pershendes t' gjithe forumistet.

Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:

Nuk mund tė largohem dot nga ajo?

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.

ME RESPECT NGA ERIONI KOSOVE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 05-02-2007 mė 09:53

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga roni_s

Kisha kerkuar ndihme nga psikologet qe t' me ndihmojn se si ta kaloi kete situate kaq te dhemshme, jam ne stres total dhe asgje nuk me ben pershtypje, behem shum nervoze dhe jan shum fenomene negative qe me karakterizojne ne kete situate, me nje fjale jam duke vuajture per dashurine e humbure. Por, qe te jem me i sakt me duhet te citoi temen qe kisha hapure me pare:

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne filllim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une kam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

Tash me thuani se cfar te bej per ta harruar ate dmth. tani ne kemi nderpre kete lidhje, mirepo nuk mund te largoi dot mendjen nga ajo, kjo me ben te ndihem shum i deshpruar, jam ne nje depresion total, ka dikush qe munde te me ndihemoi qe ta kaloi kete situate, pasi qe nuk munde te diskutoi thuajse me askend. Pra, nje pershendetje speciale per ju qe meshkruani qe te nidihem sadopak i lehtesuar.

Me vjen keq ERION dhe me duket pak cudi qe nje cune ne moshen tende te perballoje kete situat ne kete menyre.Nese ajo ste do s'eshte faji jote dhe as i asaj mendoje,sepse ne jete perballemi me gjendje qe nuk do te donim te na ndodhnin,por ja qe ndodhin.Duhet ta maresh kete histori si nje eksperienc te jetes ,te mesosh ku ke gabuare dhe te vazhdosh i qete jeten tende duke u munduar qe te mos besh te njeten gabim.Jeta vazhdon dhe do te shohesh qe nje dite kjo histori do te jete thjesht nje kujtim per ty,nuk mund te te them qe do ta harosh sepse s'eshte e lehte,asgje nuk harohet ne jete sidomos nje histori e te tille qe te le plage ne shpirt.Mos u merzit pse gjerat shkuan keshtu s'eshte faji i askujt mundohu qe nga kjo histori te mbash brenda teje vetem kujtime te bukura,edhe pse ju mund te keni vuajtur,kjo eshte rruga me e drejte dhe ndoshta do ju jape forca qe te shkoni perpara.Uroje qe te dilni sa me pare nga kjo gjendje me respekt ANISA

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Nuk je i vetmi qe ke perjetuar lidhje te tilla.
    Un do ta perkufizoja si FIKSIM shum i madh lidhjen e njerezve ne internet. Nuk mund ti ve dot emrin DASHURI sepse kur nuk e ke nje njeri per vete, kur nuk e puth dot, nuk e perqafon, nuk e shikon tek buzeqesh, nuk mund ti japesh nje shanc per tu mbeshtetur tek ty kur ai/ajo ka nevoje, nuk mund te zgjohesh ne mengjes me mendimin : sot do iki ta takoj...nuk mund ta dashurosh ate me plot kuptimin e fjales.
    Kundrejt ksaj mund te jete nje njohje me nje vajze tjeter. Duhet te njohesh nje vajze tjeter e cila te shkon pershtat. Ne fillim te duken te gjitha jo ne nivelin e asaj qe ti e ke fiksim, por pas nje kohe do kesh harruar ate dhe befas do ndjesh mungesen e asaj qe ti ke njohur.Dhe do arrish te besh ndryshimin FIKSIM-DASHURI. E kane femrat kete force.
    Mundohu njehere.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Pike se pari nuk kuptoj si ke arritur te dashurohesh me nje njeri pa e takuar asnjehere, pa i folur drejtperdrejt, pa e pare ne sy....sipas meje nuk eshte dashuri......ndjenjat duhet te kultivohen ne jeten reale dhe nuk duhet te mbyllen ne virtualitet.... duke pare moshen e vajzes une do te dilja ne perfundimin se per te nuk ka qene e rendesishme sic ka qene per ty kjo lidhje....sjelljen e saj do ta perkufizoja te tipit: si ta kaloj kohen e lire.....
    Po mire gjate gjithe kohes qe flisnit bashke si nuk u munduat te takoheshit ne realitet sic ben gjithe njerezia???
    Keshilla ime eshte te njohesh vajza te tjera ne boten reale dhe kur te dashurohesh vertet do ta kuptosh se me pare nuk ishe i dashuruar me kte vajze por me shprehjet qe ajo shkruante....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2007
    Postime
    2

Erioni pershendetje

Me lejo dhe mua te ndaj me ju dhe aneteret forumit si te thuash keshillen time per problemin qe ke sjelle.
    Duke respektuar opinionin e te gjitheve qe te kane kthyer pergjigje une do te doja te thoja se nuk fakt, gjerat qe na ndodhin ne jete dhe menyren se si i perjetojme jane shume personale dhe jane krejt te ndryshme nga nje individ tek tjetri. Eksperiencat tona nuk duhet ti shohim te izoluara ato ndikojne ne menyren se si i shohim ngjarjet e jetes tone dhe te tjereve.
    Ajo cfare une kuptoj nga ajo cfare ke shkruar eshte se je duke e perjetuar kete situate goxha intensivisht. Erioni une kam nje pyetje qe nuk e di ne se do ti pergjigjesh . dhe nese jo ndoshta eshte mire ta shqyrtosh ose elaborash me veten tende Cfare specifikisht ti nuk heq dot nga mendja apo harron ne lidhje me mardhenien tende me kete vajze. A mund te gjesha pak kohe dhe ta mendosh kete gje?

pershendetje dhe degjohemi

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

pershendetje,

Me vjen me te vertete shume keq per historine tende dhe dua te te them qe nuk je vetem ti qe vuan nga plaget e dashurise dhe zhgenjimet ndaj kesaj bote.
    Jam ne te njejten gjendje me ty dhe historia jote eshte shume e ngjashme me timen.Nuk do kisha forcen te te jepja shume keshilla pasi dhe per vete nuk jam aq e forte,po desha vetem te te thoja kete...
    Ngrihu dhe ec perpara,jeta vazhdon,me siguri diku larg eshte dikush tjeter qe do te te doje po me ate force qe ti ke dashur ate vajze!Leri lotet dhe deshperimin se nuk ja vlen te vuajme ne per njerez qe nuk na duan!
    Nuk mund te detyrojme askend te na doje po ama mund te detyrojme veten tone qe te duam ate cka eshte brenda nesh,ate zemer,ate njeri,ate shpirt,ato ndjenja.
    Ngrije koken lart dhe thuaji jetes ....Po jam prezent!
    Mos shiko mbrapa teje se me keq eshte,mos u mundo te kthehesh te dikush qe nuk te jep ate dashuri qe ti ke dhene dhe qe meriton.
    Ti them keto dhe ne te njejten menyre ja them edhe vetes!!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Une do thoshja vetem kte-Gjithcka,duke perfshire dhe ndjenjat,duhet te jete reciproke.Ne rastin tend nuk eshte keshtu.Pra,lere kohen te veproje!Do vije nje dite qe do qeshesh me veteveten!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Pasioni pėr shkencėn Maska e landi87
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60

ka qene ose eshte e papjekur

mendimi im eshte se ajo ka qene sh e vogel dhe gjeja e pare qe mendojne ne kete mosh kujtojne se jane te dashuruara dhe momentin e pare qe gjejne nje tjeter qe i vardiset e harrojne ate me te cilin rijne prandaj te them qe bej dhe te te njejten gje dil me te tjera mos nguro per asgje per te asaj dashurie qe nuk tu kthye kurre dhe tjetra e shkeli me kembe por vetem nje gje nuk duhet te besh mos te sillesh dhe ti me femrat e tjera ne ate lloj menyre si ajo u soll me ty se ajo e papjekur ka qene prandaj mos u hiq dhe ti si i tille

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    cuno ...duhet te jesh vigjilent heren tjeter qe te njohesh nje vajze ne net....
    ti paske qellu me fat qe tu largua vet... pasi mund te ishte edhe tranvestit... apo gay...apo transseksual...apo thjesht gyshe 90vjec ...

i/e regjistruar Maska e Follow_me
    Anėtarėsuar
    06-08-2007
    Vendndodhja
    Suedi/Stockholm
    Postime
    2

Pėrshendetje Erion!

Me vjen keq per situaten e juaj.
    Cdo gjė qė lind, dhe ajo do vdes.
    Mendoj se tani jeni ne moshėn e pjekur, por dashuria nuk pyet se cfarė moshe je apo kush je...ajo lind.
    Ju thoni se ajo vajza ishte akoma nėn moshėn 18-vjeqare, atėhere duhėt ta kuptoni sepse njeriu ne moshen e re, dashuron shpesh here ne menyrė impulsive.

Tė lendohėsh nga dashuria shumė here, do ishte mėse tragjike sepse do mbesin zbrazėti tė thella dhe kėto shkaktojn trauma negative nė tė ardhmėn.

Interneti sjell tė mira dhe kėqija. Kėtu ka njerzė qė krijojn imazhe tė ndryshme, dhe shpesh here tė bėn kurioz.

Kėshilla ime:
    Nėse dashuron diken nė tė ardhmėn, atėhere mbaje vehten dhe studjo ate person para se tė falesh zemrėn.
    Dikush kishte cekur mė heret se "dashuria eshte reciproke", shumė e vertet, tani thuajse cdo gjė eshte reciproke, sepse askush nuk ka kohė, force, lotė tė humb pėr diken qė nuk din vleren e njė personi.

Duhėt tė jemi sa mė tė sinqertė ndaj vehtės, edhe nėse tė dhem shpirti.
    Kemi tė bejm edhe me njė mentalitet shumė hipokrit, sepse deri tani kemi vuajt pėr njė liri, pėr njė dashuri tė plot dhe pėr shumė gjėra qė kan tė bejn me lirin e njė individi.
    Principet e rethit familjarė, luajn shumė rol tek Shqipėtarėt, dhe keto ndikojn shumė nėse dashuron diken, ka shumė pak qė luftojn kundėr familjes vetėm tė jeton mė ate qe dashurojn.
    Jeta eshte shumė e shkurtėr tė mirem me gjėra qė i takojn kohės sė kaluar, lejo tė jetosh, dhe lejo tė jeton
    Nuk dua tė them qė nesėr do qeshesh mė ate qė ndodhi mė herėt, sepse nėse ajo tė dukėt qe ishte nje gje parodike, atėhere besoj qė nuk ke mėsuar asgje nga e kaluara.
    Kujdesu mė shumė pėr shendetin tuaj, dhe pėr planėt ne jete, sepse janė kėto qė kan vlerėn mė tė madhe pėr ardhmerin e juaj.

Mos u merzit, sepse me ate nuk ndreq asgjė, pėrkundrazi.
    Tė deshiroj njė ditė tė mire dhe te mbarė!

Shpresoj se ke kuptuar cfarė kam shkruar, sepse nuk me premtoj koha tė korrigjoj.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nuk mund ta harroj? Ē'tė bėj?
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:53
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga FLORIRI nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 516
    Postimi i Fundit: 17-11-2006, 09:27
  3. Mė ndihmoni tė harroj dikė qė nuk e meriton dashurinė time
    Nga Andres nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 18:29
  4. Nuk e harroj dot kete vajze
    Nga Vinjol nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 22:13
  5. Unė kam filluar tė harroj... Den Milman
    Nga Letersia 76 nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-09-2002, 19:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •