gjumi o pika e dobet e imja ..!
gjumi o pika e dobet e imja ..!
**Wanted by many owned by none!!!**
Pika ime me e dobet...Masa ne te cilen i lejoje traditave te ma diktojne kahjen e jetes.Postuar më parë nga rina_
pika ime e dobed BABI im!![]()
Ketu ti shoqe ke marre e gjitha piket e mundshme......
Te njejten pike te dobet kam dhe une.... vetem po patet mundesi mos ma kujtoni, se e kam dhe larg babin e ime.
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Sinqeriteti...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
pika e dobet e imja eshte se vuaj shum ndaj atyre qe kerkojne ndihme!
medeomos me duhet ti ndihmoj,ose per ndryshe do e vuaj gjat shpirterisht,
me ka ndodhur qe te ec 1 ore me tren per te cuar nje njeri te pa njohur ne destinacionin qe ai me kerkoj!sikur te mos e beja kete nuk do flija i qete pra do e vuaja shum!
e njejta gje me ndodh dhe me ata qe kerkojn ndihme financiare,te gjith atyre qe me kan kerku borc para i kam ndihmuar dhe vazhdoj te jap borc pamvarsisht se e kam pesuar ne te shumten e rasteve,pra nje vuajtje e dyfishte !
JU NDIHMOJ TE TJEREVE
E UNE PER TE GJITHE MBETEM e panjohur
nuk kam ndonje pik te dobet te vecant ,dhe shyqyr se po te vecoja ndonje pike do behesha si ca e ca pastaj ,mmmmmmmmmmmmmmm
Ketu ti shoqe ke marre e gjitha piket e mundshme......
Te njejten pike te dobet kam dhe une.... vetem po patet mundesi mos ma kujtoni, se e kam dhe larg babin e ime.
i imi sa here bie llafi ndo nje here qe cupa do martohet thot ai "mua nga mbrapa me ke...te shpia ngjitur ose ne katin me posht se "ngordh" un pastaj pa dudushin"![]()
Seriozisht se imagjinoj dot veten te jetoj larg familjes (sidomos babit). Kshu qe ti nadule ste ka faj njeri qe e ke larg
e ke parasysh si nuset kan problem me vjeren zakonisht? tek rasti im dhendri do ket probleme me vierin me duket!!! lol
S'besoj se kam ndonje pik te dobet fare. Normal qe per vllain e vogel jap jeten, po besoj se shume njerez e bejn kte per nje pjestar te familjes qe e dun shume. Pik te dobet tjeter, ndoshta ngaqe noiher, prap i jap njerezve me shume credit sesa c'e meritojn.
Krijoni Kontakt