Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 108 prej 108
    Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Te mendosh a ja vlejn vertet te ndihesh keshtu .Sepse mendoj se per asgje ne bote nuk duhet te ndihesh keshtu .Une te kuptoj dhe me vjen keq qe ndihesh keshtu.Por jeta vazhdon dhe ne bashke me te duhet te ecim perpara...!!

je shume e lezeteshme , per te qen kaq e trishtuar , menoje nje her kete .

Kalofshi bukur , dhe ju uroj ta kaloni sa me shpejt kete gjendje
    Flm shum per pergjigjet e juaja,,i lexova keto keshillat e juaja dhe fort mir edi se sja vlen te vuaj per te,por smundem ndryshe,kam ndryshuar shum qka ne jete,si punen,hobin,etj....duke menduar se dot te kem me lehte,por jo,prap kthehem ne at gjendje,nuk e di,a jam vet e dobet,apo kam dashuruar me shpirte!!
    Nuk e di a keni perjetuar ju,qe ne pranin e nje personi te ndjesh veten te plot,edhe sikur te ishe ne nje ishull te harruar,asgje mos te ket aty,vetm zalle dhe per,rreth deti,por kur te kesh ate person afer,asgje mos te mungoj,te jesh e perplote!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga Fjollaa Lexo Postimin
    Flm shum per pergjigjet e juaja,,i lexova keto keshillat e juaja dhe fort mir edi se sja vlen te vuaj per te,por smundem ndryshe,kam ndryshuar shum qka ne jete,si punen,hobin,etj....duke menduar se dot te kem me lehte,por jo,prap kthehem ne at gjendje,nuk e di,a jam vet e dobet,apo kam dashuruar me shpirte!!
    Nuk e di a keni perjetuar ju,qe ne pranin e nje personi te ndjesh veten te plot,edhe sikur te ishe ne nje ishull te harruar,asgje mos te ket aty,vetm zalle dhe per,rreth deti,por kur te kesh ate person afer,asgje mos te mungoj,te jesh e perplote!?

Kujto e dashura Fjolla, kujto qe nuk je e perhershme, kujto qe nuk je e perjetshme, kujto qe gjithcka qe ke do te marre fund nje dite, atehere do ta kuptosh, qe nuk do te lumturohesh kur te gezohesh, dhe nuk do vuash kur te hidherohesh.

Tamam sic te thane, ne gjykojme me zemer dhe jo me mendje...
    Perdorim shpirtin tone te na udheheqe, dhe kjo nuk eshte ajo qe na duhet ne jete qe te ecim perpara dhe te jetojme.
    Nese gjunjezohemi, ngrihu, behu edhe me e forte, per hir te asaj qe pate, per hir te asaj qe mund te kesh!

Pershendetjet e mia me te sinqerta!

Citim Postuar mė parė nga Fjollaa Lexo Postimin

Jo jo ti mundesh ndryshe por thell ne shpirt nuk do qe ta harosh ate apo te pranosh relaitetin e hidhur.
    Edhe pse nuk te njohe , nuk mendoj se ke ndryshuar ,sepse eshte e pamundur te ndryshosh ne nje kohe te shkurter.
    Ti nuk je e dobet perkundrazi , je shume e forte ke guximin ti shprehesh ato qe po perjeton ne forum , mos haro jo te gjithe e bejne kete.....!!

Fjolla nese do vertet ta kalosh kete gjendje mos bej gjera qe si ke bere me pare , mos e bind kot veten se ke ndryshuar apo se do te ndryshosh sepse keshtu asgje ska per te ndryshuar.

Fjolla nese do vertet ta harosh ate.
    Thjesht haroje , dhe thuaji vetes STOP.
    Koha do te te tregoje , se asgje nga keto qe po ben per te nuk ja ka vlejtur.

Me falni se po me duket vetia si psikolog qe fola kaq shume .
    Por te kuptoj dhe me vjen keq qe ndihesh keshtu .

Tung !!

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Te kuptoj Fjolla , qe nuk e ke dhe aq kollaj te ambientoesh me realitetin , me perditshmerine ku ta di une se cfare ...ne fakt cdo kush nga ne mundohet te gjej forcat te dal nga veshtirsite , po ja ndonjehere jo te gjitha gjerat jane ne realitet ashtu sic mund ti projektosh teorikisht apo matematikisht , mbase kjo jete per persona si ti dhe une , eshte shume e veshtire , por duhet ti pershtatemi , duhet me ecur me kembe ne toke , ku ta di une , nuk ka vend kjo bote dhe kjo jete per kaq shume fantazira , mbase ne e teprojme , mbase jo , por ne rastin me te keq une mendoj se te pakten virtualisht duhet te jetojme me endrrat pamvaresisht sesa mund te realizohen ato , sigurisht duke bere dallimin pa lene qe te na shkatrojne realitetin e perditshem i cili eshte pashmangerisht i lidhur me aksionet dhe vullkanet spirituale .

Se di , tani qe shkruaj keto rreshta , me duket sikur se njoh me veten time , valle kjo merzitja me inspiron kaq shume te shkruaj dhe te shikoj te ardhmen me nje sy pozitiv , apo gjithcka ka te beje me nje bote timen dhe me nje perfytyrim timin , me nje deshire , plan , mbase enderr , ku di une ca emri ti vej , qe mbeti pergjithmon ne rangun e hipotetizmit dhe asnjehere nuk arriti ti afrohet realitetit , per kete mbase nuk arrijme kollaj te ambjentohemi me realitetin , me perditshmerine , me ku ta di une se cfare ....

Une mundohem here pas here , te perfitoj nga merzija , nga heshtja ime , nga lodhja per te pa , se sa e trishtuar do te ishte jeta po te mos ishim kurre te merzitur , se sa e pashijshme do te ishte gjithcka e shijshme , nese nuk do te ishim lodhur per te mberitur tek ajo , shume duhet te mendoje njeriu dhe te futet ne reaksion me te ligen , me te merzitshmen dhe me te shemtuaren e ngjarjeve dhe ndodhite qe na ndodhin per dite dhe me pas te pastroje veten nepermjet autosygjestionimeve vetenxitese qe na bejne mua dhe ju , tjetrin e tjetrin qe te nxjerin nga shpellat e thella te mistershme te shpirtit , fuqine qe do te rigjeneronte cdo qelize te trupit dhe do ta nxiste ate per te rivlersuar ate , dashurine , sinqeritetin , pastertine dhe mbi te gjitha deshiren per te bashkejetuar me to....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jul-linda : 17-10-2008 mė 14:08

Ars longa vita brevis Maska e arti-jeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    51
    nji dicka e perjetshme dhe e vertete nuk humbet dot kollaj ...

Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Te kuptoj Fjolla , qe nuk e ke dhe aq kollaj te ambientoesh me realitetin , me perditshmerine ku ta di une se cfare ...ne fakt cdo kush nga ne mundohet te gjej forcat te dal nga veshtirsite , po ja ndonjehere jo te gjitha gjerat jane ne realitet ashtu sic mund ti projektosh teorikisht apo matematikisht , mbase kjo jete per persona si ti dhe une , eshte shume e veshtire , por duhet ti pershtatemi , duhet me ecur me kembe ne toke , ku ta di une , nuk ka vend kjo bote dhe kjo jete per kaq shume fantazira , mbase ne e teprojme , mbase jo , por ne rastin me te keq une mendoj se te pakten virtualisht duhet te jetojme me endrrat pamvaresisht sesa mund te realizohen ato , sigurisht duke bere dallimin pa lene qe te na shkatrojne realitetin e perditshem i cili eshte pashmangerisht i lidhur me aksionet dhe vullkanet spirituale .

Se di , tani qe shkruaj keto rreshta , me duket sikur se njoh me veten time , valle kjo merzitja me inspiron kaq shume te shkruaj dhe te shikoj te ardhmen me nje sy pozitiv , apo gjithcka ka te beje me nje bote timen dhe me nje perfytyrim timin , me nje deshire , plan , mbase enderr , ku di une ca emri ti vej , qe mbeti pergjithmon ne rangun e hipotetizmit dhe asnjehere nuk arriti ti afrohet realitetit , per kete mbase nuk arrijme kollaj te ambjentohemi me realitetin , me perditshmerine , me ku ta di une se cfare ....

Une mundohem here pas here , te perfitoj nga merzija , nga heshtja ime , nga lodhja per te pa , se sa e trishtuar do te ishte jeta po te mos ishim kurre te merzitur , se sa e pashijshme do te ishte gjithcka e shijshme , nese nuk do te ishim lodhur per te mberitur tek ajo , shume duhet te mendoje njeriu dhe te futet ne reaksion me te ligen , me te merzitshmen dhe me te shemtuaren e ngjarjeve dhe ndodhite qe na ndodhin per dite dhe me pas te pastroje veten nepermjet autosygjestionimeve vetenxitese qe na bejne mua dhe ju , tjetrin e tjetrin qe te nxjerin nga shpellat e thella te mistershme te shpirtit , fuqine qe do te rigjeneronte cdo qelize te trupit dhe do ta nxiste ate per te rivlersuar ate , dashurine , sinqeritetin , pastertine dhe mbi te gjitha deshiren per te bashkejetuar me to....

Bravo Jul-linda , e lexova dhe me pelqeu shume shkrimi juaj .Komplimenta !!!

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    flm Arben-30 , mbase jane ndjenjat e momentit qe me inspirojne kaq shume te shkruaj ,... megjithate me behet qefi qe i lexon me kenaqsi postimet e mia , para nje vit nuk i lidhja dot dy fjale ne gjuhen shqipe , dhe te mos beja ndonje gabim , por e shikon me kalimin e kohes cdo gje meson ...

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Fjolla,

lexoe vendodhjen e Arben-30, medito, gjithēka do tė rregullohet, gjėra qė ndodhin, se po tė mos ishte mėrzitja nuk do tia dinim vlerėn lumturisė.

Po e pėrfundoj me 1 fjali tė G.G. Merkez "Mos qaj se dicka mbaroi...por buzėqesh sepse ndodhi".
    Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •