Postuar mė parė nga
jul-linda
Te kuptoj Fjolla , qe nuk e ke dhe aq kollaj te ambientoesh me realitetin , me perditshmerine ku ta di une se cfare ...ne fakt cdo kush nga ne mundohet te gjej forcat te dal nga veshtirsite , po ja ndonjehere jo te gjitha gjerat jane ne realitet ashtu sic mund ti projektosh teorikisht apo matematikisht , mbase kjo jete per persona si ti dhe une , eshte shume e veshtire , por duhet ti pershtatemi , duhet me ecur me kembe ne toke , ku ta di une , nuk ka vend kjo bote dhe kjo jete per kaq shume fantazira , mbase ne e teprojme , mbase jo , por ne rastin me te keq une mendoj se te pakten virtualisht duhet te jetojme me endrrat pamvaresisht sesa mund te realizohen ato , sigurisht duke bere dallimin pa lene qe te na shkatrojne realitetin e perditshem i cili eshte pashmangerisht i lidhur me aksionet dhe vullkanet spirituale .
Se di , tani qe shkruaj keto rreshta , me duket sikur se njoh me veten time , valle kjo merzitja me inspiron kaq shume te shkruaj dhe te shikoj te ardhmen me nje sy pozitiv , apo gjithcka ka te beje me nje bote timen dhe me nje perfytyrim timin , me nje deshire , plan , mbase enderr , ku di une ca emri ti vej , qe mbeti pergjithmon ne rangun e hipotetizmit dhe asnjehere nuk arriti ti afrohet realitetit , per kete mbase nuk arrijme kollaj te ambjentohemi me realitetin , me perditshmerine , me ku ta di une se cfare ....
Une mundohem here pas here , te perfitoj nga merzija , nga heshtja ime , nga lodhja per te pa , se sa e trishtuar do te ishte jeta po te mos ishim kurre te merzitur , se sa e pashijshme do te ishte gjithcka e shijshme , nese nuk do te ishim lodhur per te mberitur tek ajo , shume duhet te mendoje njeriu dhe te futet ne reaksion me te ligen , me te merzitshmen dhe me te shemtuaren e ngjarjeve dhe ndodhite qe na ndodhin per dite dhe me pas te pastroje veten nepermjet autosygjestionimeve vetenxitese qe na bejne mua dhe ju , tjetrin e tjetrin qe te nxjerin nga shpellat e thella te mistershme te shpirtit , fuqine qe do te rigjeneronte cdo qelize te trupit dhe do ta nxiste ate per te rivlersuar ate , dashurine , sinqeritetin , pastertine dhe mbi te gjitha deshiren per te bashkejetuar me to....
Krijoni Kontakt