Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33

Tema: Rovena Stefa

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    kjo ne kengen e fundit videoklipin e fundit "adrese pa emer" ka kopjuar nga video klipi i Nora Istrefit ku eshte me funstan te bardhe, kjo do te thote qe jo vetem kenget i vjedh por edhe videoklipet i kopjon, sa keq. Qysh ska turp te dal ne skene kur kopjon keshtu se ncncnncnc
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Citim Postuar mė parė nga Kumanovarja Lexo Postimin
    Rovena kot fare Shiu te lumte ashu esht vetem nje kenge ka pasur te mire kenget e sitines 96 me duket apo 97 se di mire ..Nje gjethe me nis.....dhe nuk esht nga Fieri po esht Nga Elbasani e kam degju ne 97 ne interviste ne Kenget e stines ....PER BUKURI ME E SHEMTUAR SKO KU TE SHKOJ MO....
    hahahhahaha eshte fantastike kur lexon keto postime sidomos kur keta e shkruajne sikur e njohin.

JA DHE NJE SQARIM PER TE GJITHE:

Rovena Stefa eshte nga Fieri dhe me konkretisht nga Sheqi i vogel dhe jo nga lagjia 1 MAJ. Une kam lindur dhe jam rritur ne lagjien 1 Maj ne Fier dhe kam qene ne te njejten klase me motren e saj ELISA nga klasa e pare deri ne shkolle te mesme. ELISA tani eshte menaxherja e saj. Ato jane tre motra, Rovena eshte me e madhja, ELISA, edhe motres se vogel nuk ja mbaj mend emrin. Kane qene nje familje shume shume e thjeshte dhe i njoh shume mire sepse kam qene shume here te shtepia e tyre kur isha ne tetevjecare. Rovena ka shkuar ne ELBASAN per te bere shkollen e mesme ne frengjisht dhe aty filloi dhe te kendoj. Eshte e zgjuar dhe ka ze shume te bukur por vertet ka harruar nga ka ardhur. Nuk mund te mohosh vendin ku ke lindur dhe je rritur, megjithate ajo e ka bere. Te them te drejten kur e pashe kete vit qe erdhi ne CHICAGO me Shpat Kasapin ishte vertet nje zhgenjim i plote, dhe me vjen shume keq per te qe ka shkuar aq poshte. Nje kengetare e mire nuk ka pse te dali me rroba banje perpara nje publiku ku nuk jane vetem te rinj, por edhe te moshuar dhe femije. Aurela Gace pershembull, ke qejf te shkosh te koncertet e saj. Vertet di si ta prezantoj veten si nje lady dhe te bej sallen per vete me zerin dhe kenget e saj dhe jo me trupin trecerek te zhveshur.

Une i uroj asaj fat ne jete dhe ne karrieren e saj por po ashtu do i keshilloja te mos harroj se shume njerez e dine nga rrjedh e nga pikon, prandaj po te jete vetvetja dhe te mos shtirret, do arrij shume me teper ne jete.

Respekte

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577

Rovena, tani edhe tekstshkruese

“Kam dashur qė me kėtė kėngė tė shpreh edhe talentin tim edhe si tekstshkruese. Kėnga ėshtė njė shprehje patriotike e dashurisė pėr vendin dhe mbi tė gjitha pėr gjuhėn shqipe, gjuhėn mė tė lashtė nė Evropė”, ka thėnė Rovena.

Jemi mėsuar gjithnjė ta shohim duke kėnduar, mirėpo sė fundi Rovena ka provuar veten edhe si tekstshkruese, duke realizuar tekstin e kėngės mė tė re “Rroftė shqipja dhe vatani”, sė cilės sė shpejti thotė se do t’ia realizojė edhe videoklipin. Pjesa dėrrmuese e kėngėve tė Rovenės i pėrkasin tematikės sė dashurisė dhe kjo kėnga e fundit dallon nga ato pėr shkak se bėhet fjalė pėr atdhedashurinė. Me kėtė tekst tė kėsaj kėnge ajo thotė se ka dashur tė japė njė mesazh tė caktuar.

“Kam dashur qė me kėtė kėngė tė shpreh edhe talentin tim si tekstshkruese dhe t'ju them tė drejtėn e kam ndier nevojėn tė realizoj njė kėngė tė tillė. Kėnga ėshtė njė shprehje e dashurisė pėr vendin dhe mbi tė gjitha pėr gjuhėn shqipe, gjuhėn mė tė lashtė nė Evropė”, shprehet ajo pėr “Kosova Sot”. Rovena nuk dyshon nė suksesin e kėngės, pėr shkak se ka njė kuptim tė qartė, tė cilėn publiku do ta pėlqejė.

“Kėnga do tė pėlqehet nė publik, sepse kam punuar shumė nė kėtė projekt dhe pres suksese. Kėtė herė u drejtohem tė gjithė kurbetēinjve dhe sidomos nėnave shqiptare qė t’u mėsojnė shqipen fėmijėve tė tyre, nė mėnyrė qė mos tė harrojnė gjuhėn e vendlindjes, mos tė harrojnė vendin e tyre. Me gjithė vuajtjet e ndryshme nė kurbet, shqiptarėt duhet tė ruajnė dinjitetin dhe identitetin e tyre kombėtar, sepse kjo do t’i mbajė gjallė ndėr shekuj”, pėrfundon ajo.

K. BAJRAMI/kosova-sot

Kenga :

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 09-05-2009 mė 09:28
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Lajme nga bota e muzikės shqiptare!
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 02-08-2023, 08:02
  2. Rovena Dilo
    Nga TiLoNcE nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 09-11-2021, 12:07
  3. Plaga e prostitucionit
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 90
    Postimi i Fundit: 03-12-2004, 15:09
  4. Skllavet E Seksit
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-02-2004, 17:56
  5. Gruaja e Diteve tona
    Nga Brari nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •