doja te dija mendimin e forumit per seksin edhe raportin qe ze ai ne lidhjen tuaj !!! jam shume kurioz te di sa vend ze ai ne jeten tuaj !!! qofte ne nje lidhje serioze apo ne nje lidhje te momentit !!! flm !!!
doja te dija mendimin e forumit per seksin edhe raportin qe ze ai ne lidhjen tuaj !!! jam shume kurioz te di sa vend ze ai ne jeten tuaj !!! qofte ne nje lidhje serioze apo ne nje lidhje te momentit !!! flm !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Hajde njoni cteme...! Te uroj per temen vlla
Vallai seksi per mu ka vend vetem atehere kur ai behet me njeriun qe do...dmth merr trajten Dashuri. Jo se me te tjere ska ... po thjesht sme pelqejne mardheniet mekanike, pa ndjenje.
Normalisht qe cdo cift ka nevoje per mardhenie sexuale. Mendoj se lidhja trupore duhet te vije njesh me lidhjen shpirterore. Atehere cdo gje eshte me e bukur.
Un per vete keshtu e ndjej.
Pak a shume si llaci ene un, vetem se nuk jam kundrra marredhenieve mekanike.
Thjesht eksperience e cila nuk demton...apo jo llaco?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
serjoze varet pret robi ja 1 muajPostuar mė parė nga SaS
kurse momentale , aty re sex direkt momentalisht ska llafejeta o me tatpjeta
![]()
Hapsi temes duhet te jap vet mendimin i pariPostuar mė parė nga SaS
Dhe ne kurioz jemi te dim sa vend ze ke ty.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
per mendimin tim !!! seksi eshte nje gje qe ashtu sic tha edhe llacipaci qe duhet bere me ate qe do !!! per mua ka rendesi si shume gjera te tjera ne lidhje !!! pra ze nje vend te rendesishem por primare per mua bebushja qe seksi ne nje lidhje te behet me ndienje edhe nga te dyja palet me deshire !!! jo thjesh sa per te thene !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Per mendimin tim marredhenja seksuale ka shume te beje ne nje lidhje.
Dhe per arsyen qe eshte e rendesishme ne jeten e te gjitheve duhet
ti bejme hyzmet.
Duhet te mundohemi sa me shume per nje gje me te vecante cdo here!!!
Te pakten keshtu mendoj une!
Have fun, Enjoy urselves
CYA AROUND
Per mendimin tim ne nje lidhje marrdhenia seksuale ze nje vend te rendesishem. Ajo shkon njesh me ndjenjat dhe jo ne forme mekanike. Nje ēift nuk do kishte kuptim pa nje marredhenie te shendoshe seksuale, pasi kjo ndikon ne shendetin e te dyve, ne shendetin e dashurise qe kane per njeri-tjetrin partneret etj. Per 2 persona te dashuruar mardhenia seksuale luan nje rol shume te rendesishem ne vazhdimesine e lidhjes.
Imperator
Albanian Perandory
Qte themi, per seksin eshte folur shume . Eshte nje ndjenje qe meriton respekt shume. Ka raste qe seksi eshte edhe sherues, i shume gjendjeve jo te mira te njeriu. Mendoj se jeta pa te nuk eshte e kompletuar.
Shkencerisht eshte e vertetuar se me ane te seksit organizmit te njeriut i krijohet nje relaksim besim force dhe nje koncentrim me i mire.
Atehere kur i dijme te gjitha keto dhe kur e mendojme se te dashures i pelqene shume, qfare na mbetet...... veq sa me shume me mire
Une mendoj se sexi eshte pjes e jetes pa te cilen ndihesh i vetumar nese nuk je ne mardhenje seksuale ...................
Krijoni Kontakt