Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^^^^^
    Jo re une s'kam degjuar ndonjehere per njerez te tille,qe na kan ber edhe fe me vete,na paskan dhe faltore bile Shoku mos shikoni shume filma se te bejne dem per shendetin.Ca jane keto perralla mo,le te flasim realitetin dhe ca kemi pare dhe kemi eksperimentuar vete,jo ca lexojme ne libra dhe shikojme ne televizor Apo meqe gjejme rastin ketu,dim edhe nja dy llafe te e medha,hajde te kepusim nja ca brockulla!!!

Respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:51
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    MOS GABO
    Kam një hall të madh,s'di ku ta kërkoj!
    Më besoni shokë..s'mundem ta harroj.
    Nga dora më iku...,largë fluturoj.
    Më ndihmoni shokë,ku mund ta kërkoj?
    Më gënjeu Qënija,më tha ta ndihmoj!
    Sapo hodhi lumin...Kalin përdhunoi.
    Ah moj botë mizore,nuk i vë dot emër!
    Si i mban k'ta njerëz,pa mëndje,pa zemër?
    Zëmra kur ka krisur,shpirti pikon lotë!
    Dhimbjes saj largoju,se nuk matesh dotë!
    Dhimbja e dashurisë,dhimbja më e fort,
    Edhe gurin plasi,s'i rezistoj dotë.
    Kurr nuk do të shohësh një ditë të bardhë,
    Gjersa plaga ime të më mbajë zvarrë.
    Gjumi është prishur,nuk mundem të flë.
    Do ta hedh në lumë...lumi nuk e nxë!
    Do ta hedh në det..po nuk duket gjë!
    Nuk do që të dali,pa mëndje më lë.
    Dhimbja do kaloi,mua do më lërë,
    Vetëm kur një tjetër vëndin tënd ta zërë.
    9/2007
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:51

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Dashuria eshte Sundimtar i padrejtë: thenje
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    ^^^^^
    Jo re une s'kam degjuar ndonjehere per njerez te tille,qe na kan ber edhe fe me vete,na paskan dhe faltore bile Shoku mos shikoni shume filma se te bejne dem per shendetin.Ca jane keto perralla mo,le te flasim realitetin dhe ca kemi pare dhe kemi eksperimentuar vete,jo ca lexojme ne libra dhe shikojme ne televizor Apo meqe gjejme rastin ketu,dim edhe nja dy llafe te e medha,hajde te kepusim nja ca brockulla!!!

Respekte
    Pershendetje Endless ,

Megjithate mbetet mendimi yt , nese ti personalisht nuk ke hasur ne dicka te tille qofte permes leximit , ose dokumentareve , s'do te thote se ke te drejte , ose thene ndryshe ... s'do te thote se nuk ekziston nje gje e tille . Fatkeqesishte gjerat te cilat i solli Darvinizmi eshte edhe ajo se ne Amerike , ne disa vende njerezit e jetojne jeten e majmuneve duke e konsideruar veten si natyralista . E jetojne jeten plotesisht te zhveshur ! Me floke te paprera , te cilet nuk preferojne jeten normale te cilen e bejme ne si qenie njerezore , nje rast tjeter ke ne Kine ne nje kopsht zoologjik njerzit jane futur ne te edhe e provojne jeten e majmuneve .
    Le te vleresojne anetaret e forumit gjerat e tilla ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:52
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354

Smile

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shkenca e mjekesis bashkohore nuk njef ndonje semundje me emrin e Dashuris...

Por unë mendoj se ka mundesi qe vetë dashuria te shenderrohet ne semundje dhe at kronike apo akute...

Vetë fakti qe personi e behet i varur nga dashuria,kjo mund te jep hapesire qe te ipen hipoteza qe dashuria te mund te shenderrohet ne semundje...

Njera prej Simptomave te Semundjes se dashuris eshte xhelozia...
    Sic ke shkruar dhe me larte Shkenca e mjekesis bashkohore nuk njef ndonje semundje me emrin e Dashuris...Kishim rene ne diskutim njehere me nje pedagoge e cila drejtonte lenden e quajtur ''Stres'' Dhe na informoi se ne nje te ardhme do diskutohet dhe kjo teme qe dashuria te vertetohet se eshte dhe ajo nje nder ''semundjet''.

Me pase ke shkruar se Njera prej Simptomave te Semundjes se dashuris eshte xhelozia.
    Mendimi im personal: Dashuria s'eshte xheloxi, xhelozia eshte nje semundje me vete qe njerezit e justifikojne per arsye te dashurise.
    Kush dashuron dhe adhuron vertet partnerin/en e tije nuk behet xheloz per te por e le te lire si nje pellumb, Duke zgjedhur ai ''pellumb'' folene e vete. Dashuria nuk imponohet por fitohet. Eshte gabime qe shumica prej nesh e quajm partnerin/en si dicka te sigurt. Asgje seshte e sigurt ne jete .
    Njeriu nuk eshte prone eshte nje plazem e lire dhe nese e do perjet prane dhuroi lirine, sinqerite e dashuri.

Dike mos te quajtur kurre te sigurt partnerin/en tone, keshtu do kemi deshiren te punojme vazhdimisht per per ta fituar cdo dite e me teper por kjo ska fund, dhe kur kjo ndodh nga te dy palet besoj se ka sukses. Dashuria ska pike ndalimi nuk ka fund e nuk ka njesi matese qe mund ta masesh.

Dhe nje keshille tjeter e nje pedagoges time eshte: Martohuni pas mushes 30 vjecare si per djemte ashtu dhe pe vajzat,nese doni qe jeta bashkeshortore te kete sukses, lumturi dhe te jete e perjeteshme. Pse do thoni ju si dhe une nderkoh? Sepse njeriu ka kaluar nga shum faza, ka studiuar, ka hyre ne karieren e tije, ka arritur te qendroj ne kembet e tije, te fitoje pavaresine si mashkulli dhe femra. Jane plotesisht te formuar si personalitet, dominon llogjika.

Ne kohen e socme martesat ne moshte te vogel kane grindje , konflikte nuk dine si te perballen me jete, problemet. Gruaja eshte e varur nga burri. Perse? Sepse s'eshte e formuar dhe nuk di se cdo nga vetja. Dashuria mbytet nga te gjitha keto dhe arrijne ne divorc.

Mbijetimi e nje dashurie te vertete ''LIRIA''&''BESIMI''
    gjithmone ne esencen e mire te fjales
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Dashnia behet semundje, atehere kur njeriu komandohet nga dashuria dhe jo dashuria nga njeriu
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    e nderkoh per te arrijt ne 30 a vetem me mesu e punu ? ....na i humbe 12 vjet stazh...
    Nje jete normale...me thegjitha brenda. Fola per nje martese te sukseshme.

Mosha 30vjecare nuk eshte nje moshe e madhe, per mendimin tim eshte ''fillimi i jetes''. Nje qelize njerezore ka mundesine te mbijetoj 130vjete, keshtu ka dhe vet njeriu te arrij ne moshen 130-vjece. dhe pse ne realitete ato vite i pjestojeme me dy per shjak te jetes qe njerzit bejne dhe te ''stresit'' qe eshte faktori kryesor i semundjeve.

Ne nje kerkim qe eshte bere ne Amerike per njerzit qe jetojne mbi moshen 100vjecare. Sote po behet dhe ne Greqi ky kerkim ku mare dhe une pjese.
    Nga sa persona kemi gjetur une dhe koleget e mi deri tani, ne intervistat qe kemi mare pergjigjet mbi martesen ka qene mbi moshen 30vjecare dhe perqindja me e madhe e tyre kishin nje jete bashkeshortore te persosur edhe pse kishin kaluar nga shume veshtirsi te jetes. Nderkoh lidhjet e tyre ishin t elira jo si e ashtu quajtur ''dashuri e semure''

domethene perfitojme dhe nje lidhje te shendetshme dhe nje jete te shendetshme
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Si ne çdo aspekt tjeter te jetes njerezore, dhe ne dashuri,duhet perdorur truri dhe jo zemra,kush komandohet nga zemra gabon.

shume e sakte kjo qe thote -land!
    Dhuro shumë...e prit pak!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    hahahahahaha

Ku ne athens jeton ti komshiu lart?

Nese deshiron pergjigjesh
    neos kosmos. atje ku dashurite qe behen semundje nuk na prekin.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dashuria behet semundje vetem nqs nje njeri i semure dashuron apo dashurohet.
    Ose zoti mos dhashte te dy te jene te semure. Atehere ke dashuri te semure ne katror.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Zemra e plagosur nga dashuria: Mbi sëmundjen
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 06-06-2011, 05:15
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Kur dashuria bëhet sëmundje ?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 16:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •